Horoscop de dragoste: 27 decembrie - 2 ianuarie

Duminica, 26 Decembrie 2010, ora 16:00
3951 citiri
Horoscop de dragoste: 27 decembrie - 2 ianuarie
Foto: Ziare.com

Capricorn

Inceputul de an o sa il petreci alaturi de partenerul de viata si o sa aveti parte de momente placute, care va vor apropia si mai mult. Daca nu sunteti casatoriti si pana acum nu te-ai gandit la acest aspect, acum discutati si despre asta.

Familia va juca un rol important pentru viata sentimentala in aceasta saptamana, poate fi vorba despre unele sfaturi venite din partea unei persoane mai in varsta.

Poti incerca sa profiti de aceasta perioada pentru a-i reaminti partenerului de viata tot ceea ce v-a apropiat si sa petreceti impreuna zilele libere.

Varsator

Profitand de zilele libere pe care le ai de Sarbatori incearca sa petreci mai mult timp cu partenerul de viata.

In cazul in care esti casatorit si ai copii, ar fi o idee buna sa ii lasi pe cei mici in grija unui apropiat si sa petreci mai mult timp doar cu partenerul de viata. Aceasta este o solutie buna, mai ales in cazul in care in ultima vreme ati avut parte de cateva discutii contradictorii.

Chiar si in cazul in care esti singur, aceasta perioada este una buna din punct de vedere sentimental, pentru ca vei primi o invitatie in oras chiar de la o persoana pe care o placi.

Pesti

Viata sentimentala nu se schimba deloc in aceasta saptamana. Daca totul mergea bine pana acum, exact asa va fi si in aceasta saptamana. Insa in cazul in care te-ai certat cu partenerul de viata in ultimul timp, nu te astepta ca inceputul anului sa schimbe ceva, daca nu esti dispus sa faci ceva special.

Doar daca te-ai decis ca este cazul sa iti schimbi atitudinea, linistea se va instala in caminul tau si o sa ai parte de cateva momente placute, dupa multe saptamani de discutii in contradictoriu.

Berbec

Anul 2010 nu a fost stralucit din punct de vedere sentimental, insa inceputul lui 2011 promite multe in acest sens. Daca esti singur, te-ai decis sa dai o sansa persoanelor care au incercat sa se apropie de tine si le accepti invitatiile in oras.

Esti implicat intr-o relatie? Atunci nu ai nevoie de nimic altceva pentru a te simti bine in aceasta saptamana. Alaturi de partenerul de viata o sa mergi intr-un loc special pentru amandoi si o sa va amintiti de momente placute din viata voastra.

Taur

In aceasta saptamana o sa stai mai mult in preajma familiei si o sa profiti de tot ceea ce ati primit de Sarbatori. Partenerul de viata se va comporta mult mai frumos ca de obicei, insa nu te bucuri foarte mult si pui acest lucru pe seama Sarbatorilor.

Veti primi vizita unei persoane care a trecut de curand printr-o despartire si asta o sa va faca sa va simtiti fericiti cu ceea ce aveti si sa va ganditi ca problemele intampinate nu sunt atat de dure pe langa ceea ce patesc altii.

In cazul in care aveti copii, acestia va vor face sa va simtiti mai apropiati.

Gemeni

Partenerul de viata va face tot posibilul ca in aceasta saptamana sa te faca sa te simti cea mai importanta persoana din lume si asta o sa iti demonstreze ca te-ai inselat atunci cand ai crezut ca nu mai are aceleasi sentimente pentru tine.

Miercuri sau joi o sa mergeti in vizita la niste rude si, desi nu va simtiti foarte bine in acel loc, va bucurati ca sunteti unul langa altul.

De asemenea, in cazul in care sunteti casatoriti de foarte mult timp este posibil sa va ganditi ca aveti nevoie de o schimbare. Poate fi vorba de schimbarea casei sau a mobilei din actuala locuinta.

Rac

Nu ai ce sa iti doresti mai mult pentru aceasta saptamana. Stai foarte mult in compania partenerului de viata, primesti vizita unor persoane dragi si ai si tu timp sa te relaxezi, asa cum ti-ai dorit de mult timp. Ce ai putea sa iti vrei mai mult?

Ba chiar si cadourile au fost pe masura asteptarilor si acum te bucuri de ele.

In cazul in care esti singur, lucrurile stau diferit. In aceasta saptamana nu ai sanse sa incepi o noua relatie si o sa stai mai mult in compania prietenilor si in sanul familiei, lucru care iti ofera multa liniste sufleteasca.

Leu

Inceputul anului va fi unul de poveste. O sa il petreci in sanul familiei cu toti cei dragi aproape si, chiar daca in mod normal te deranjeaza ceva, acum uiti de tot si profiti de aceste momente.

Viata de cuplu va fi infloritoare si o sa ai parte de surprize dupa surprize, insa si tu la randul tau va trebui sa ai grija sa fii pe masura asteptarilor.

In cazul in care nu esti implicat intr-o relatie, incearca sa nu iei in seama invitatiile venite in aceasta saptamana daca nu vin din partea unor persoane pe care le cunosti foarte bine.

Fecioara

O sa te simti foarte bine in compania partenerului de viata si in aceasta saptamana o sa rezolvati impreuna o problema pe care ati tot amanat-o. O sa observi o imbunatatire in comportamentul partenerului de viata.

Cu toate acestea, ar fi cazul ca si tu sa incerci sa faci ceva pentru ca cei din jurul tau sa se simta mai bine, in special partenerul de viata.

Spre sfarsitul saptamanii o sa primesti o invitatie sa mergi la un eveniment alaturi de iubit/a, insa vei fi nevoit sa refuzi.

Balanta

Pornind de la conversatii simple si lipsite de importanta, tu si partenerul de viata o sa ajungeti sa vorbiti despre lucruri esentiale pentru viitorul vostru. Daca nu esti de acord cu ceea ce propune acesta, ar fi indicat sa ii spui la timp ceea ce crezi, pentru a nu ajunge in situatia in care o sa spui stop cand totul este deja pus la punct.

Nu ar fi o idee rea sa mergeti la un film impreuna. Chiar si o mica plimbare prin parc, printre luminitele amenajate de Sarbatori, va va face sa va simtiti mai bine.

Cand te intorci la munca, ai grija cum te comporti si ceea ce spui persoanelor despre care banuiesti ca te plac, pentru ca mesajul sa nu fie interpretat gresit.

Scorpion

Aveai asteptari mai mari de la aceste sarbatori si te simti cam dezamagit de ceea ce s-a intamplat in realitate. Asta nu se intampla pentru ca aceasta perioada a fost urata, ci pentru ca tu te asteptai sa ai parte de un Craciun ca in povesti. Ar trebui sa inveti sa apreciezi ceea ce ai si sa iti dai seama ca partenerul tau face tot ceea ce ii sta in puteri.

Inainte de a le reprosa celor din jur ca nu au facut ce trebuia pentru ca totul sa fie ca in povesti, gandeste-te daca tu ai facut tot ceea ce trebuia.

Spre sfarsitul saptamanii, cand aceste ganduri vor fi departe de tine, o sa poti sa te concentrezi asupra relatiei tale si o sa gasesti si solutia pentru ca totul sa fie exact cum iti doresti tu.

Sagetator

Viata ta sentimentala va fi influentata de Luna in aceasta saptamana, ceea ce inseamna ca in general va fi liniste. Partenerul de viata are nevoie de sustinerea ta si trebuie sa incerci sa faci tot posibilul pentru a sta mai mult cu el pentru a-l ajuta.

De asemenea, familia iti va cere sa stai mai mult timp pe acasa si mai putin pe la locul de munca. Ai petrecut mult timp la munca si ai cam neglijat familia, asa ca in aceasta saptamana incearca macar ca lucrurile sa stea altfel.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
#horoscop de dragoste, #horoscop saptamanal, #horoscop iubire , #horoscop dragoste