Horoscop de dragoste: 3-9 decembrie 2012

Duminica, 02 Decembrie 2012, ora 13:44
3827 citiri
Horoscop de dragoste: 3-9 decembrie 2012
Foto: Ziare.com

Sagetator

Dragostea pluteste in jurul tau in aceasta saptamana. Nu iti sta in fire sa sa iti demonstrezi iubirea prin metode iesite din comun, insa acum te intreci pe tine insuti.

Capricorn

Pui la cale ceva prin care sa iti faci partenerul de viata sa simta ca vrea sa stea tot timpul in preajma ta. Nu este vorba despre un cadou sau ceva material, ci de ceva ce are mai mult legatura cu partea sentimentala.

Varsator

Iti este greu sa spui "te iubesc". Ai avut parte de un moment neplacut acum ceva timp, iar in prezent evitit aceste scene. Totusi, in aceasta saptamana te lasi dus de val.

Pesti

Nu esti convins ca ceea ce urmeaza sa se intample este ceea ce trebuie si ridici cateva semne de intrebare. Ca sa te asiguri ca nu faci niciun pas gresit, faci cercetari amanuntite. Pana la urma o sa te convingi ca ti-ai facut degeaba scenarii negative.

Berbec

Nu privesti cu incredere propunerea partenerului de viata de a pleca cateva zile undeva doar voi doi. Te gandesti ca lasi casa singura, copiii de capul lor si alte scuze de acest gen. Ar fi bine sa accepti, pentru ca astfel de ocazii sunt rare.

Taur

Timpul zboara prea repede pentru tine si nu apuci sa te ocupi de tot ceea ce doresti. Din cauza slujbei, ajungi prea tarziu acasa si, automat, familia iti reproseaza asta. Este nevoie sa iti faci ordine in viata ca sa eviti complicatiile.

Gemeni

Te-ai obisnuit cu o atmosfera placuta in sanul familiei, iar acum cand intervin cateva mici discutii iti iesi prea repede din fire si ridici tonul. Ar fi cazul sa iti revizuiesti atitudinea ca sa nu ajungi intr-un punct critic al relatiei.

Rac

Esti sufletist, insa din cauza aceasta multi profita si iti cer favoruri mult prea mari. Nu ii refuzi si pornind de la acest amanunt o sa te certi cu sotul/sotia. Data viitoare, selecteaza cu atentie persoanele pe care le ajuti.

Leu

Luni si marti stai mai mult cu cel drag, insa de miercuri inainte vei fi foarte ocupat la birou si o sa ajungi cam tarziu in caminul conjugal. Pregateste ceva special in weekend, in semn de multumire pentru rabdarea de care da dovada.

Fecioara

Ai momente in care nu esti sigur pe sentimentele tale si ai nevoie de cateva zile in care sa te gandesti la ceea ce se intampla. Acum este o astfel de perioada, iar cei din jur trebuie sa te lase in pace.

Balanta

Uneori iti este greu sa tii ritmul cu cel drag. Are atat de multa energie, incat te face sa te simti ca un batran. Pana la urma te mobilizezi si reusesti sa faci tot ceea ce doreste cel drag.

Scorpion

Ar fi indicat sa te odihnesti zilele acestea, pentru ca ai obosit si din cauza aceasta esti nervos. Ridici tonul exact la cine nu merita si risti sa ranesti oameni dragi. Realizezi ca problema este la tine si iei masurile necesare pentru a te schimba.

Horoscop realizat de Zaza

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste decembrie, #horoscop dragoste 2012 , #horoscop dragoste