Horoscop de dragoste: 8-14 octombrie 2012

Duminica, 07 Octombrie 2012, ora 08:00
3962 citiri
Horoscop de dragoste: 8-14 octombrie 2012
Foto: Ziare.com

Balanta

Toata atentia va fi indreptata catre partenerul de viata. Ti-ai dat seama ca din cand in cand este nevoie sa ii stai mai mult alaturi si sa ii spui des ceea ce simti. Chiar daca anii au trecut si sentimentele sunt aceleasi, uneori trebuie sa dai dovada de mai multa dragoste.

Scorpion

Multa pasiune in viata ta in aceasta saptamana. Fie te implici intr-o noua relatie, fie au loc cateva evenimente care te fac sa iti doresti sa stai tot timpul cu cel drag. Indiferent de varianta, asteapta-te la momente unice.

Sagetator

Este timpul sa evaluezi situatia de acasa. Ai tot facut modificari si acum ai cateva intrebari fara raspuns. Nu este vorba despre relatia personala, ci de ceva ce tine strict de locuinta. In a doua parte a saptamanii o sa te ocupi mai mult de viata intima.

Capricorn

Cadouri, declaratii si multa iubire. Cam asa vor fi urmatoarele zile. Ti s-a intamplat ceva ce te-a facut sa fii extrem de fericit si cu cine altcineva sa imparatasesti toate acestea daca nu cu cel drag.

Varsator

Urmeaza sa iei parte la un eveniment important pentru rudele tale. Este un prilej bun sa te intalnesti cu oameni care tot insista sa te viziteze. Macar o sa ai o scuza: Abia ne-am vazut! In weekend te asteapta o surpriza pusa la cale de partenerul de viata.

Pesti

Ai avut parte de o discutie cam neplacuta cu cineva din familie, insa acum totul o sa se rezolve. Ati ajuns la un numitor comun, iar in aceasta saptamana o sa culegeti roadele muncii in echipa. O sa fie ceva deosebit, pentru ca nu esti obisnuit sa fii pus intr-o asemenea postura.

Berbec

Ti-ar prinde bine o mica excursie cu cel drag. Alegeti o destinatie doar pentru voi doi. Daca aveti copii, rugati rudele sa stea cu ei. O sa va prinda extrem de bine cateva zile petrecute departe de grijile zilnice.

Taur

Daca nu este posibil sa faci ceea ce isi doreste partenerul de viata, macar fa-i un cadou. O sa il faci sa uite pentru putin timp de ceea ce voia. In acest fel te asiguri ca scapi de o cearta inutila. Nu are rost sa ajungi intr-un moment critic.

Gemeni

Avand grija la ceea ce spui si faci, esti sigur ca nu o sa ti se reproseze nimic. Nu este o saptaman buna in care sa dai frau liber a tot ceea ce ai pe suflet. Lasa sinceritatea pentru mai tarziu. Acum este cazul sa fii doar diplomat.

Rac

Nu ar strica sa dai dovada de mai multa intelegere fata de o persoana mai in varsta din familie. Te-a suparat cu ceva si nu vrei sa o asculti. Lasa orgoliul deoparte si da-i un telefon. Chiar are nevoie de tine in perioada asta.

Leu

Ti-ai dori sa fii putin mai liber pentru a sta in preajma celui pe care il iubesti. Dorinta iti este indeplinita in aceasta saptamana. Esti mai putin aglomerat la locul de munca si o sa ajungi mai devreme acasa. Bucuria celui de langa tine i se va citi pe chip.

Fecioara

Aveai o nelamurire cu privire la relatia personala si vrei sa o rezolvi in aceste zile. O sa pui multe intrebari. Ba chiar o sa ii innebunesti pe cei din jur, pentru ca ai prea multe intrebari. La sfarsit o sa fii foarte multumit de tot ceea ce ai descoperit.

Horoscop realizat de Zaza

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste octombrie, #horoscop dragoste 2012, #horoscop dragoste zodii , #horoscop dragoste