Horoscop de dragoste: 30 aprilie - 6 mai 2012

Duminica, 29 Aprilie 2012, ora 14:59
2138 citiri
Horoscop de dragoste: 30 aprilie - 6 mai 2012
Foto: Ziare.com

Taur

Incepi saptamana in compania partenerului de viata. Refuzi sa pleci la munca si lenevesti putin in pat. Cam toata saptamana o sa iti doresti sa stai mai mult cu acesta si pui la cale o mica vacanta pentru weekendul ce urmeaza.

Gemeni

Luni si marti vei fi ocupat cu jobul si nu ii vei acorda suficienta atentie celui drag, insa apoi te pui la dispozitia sa. Spre sfarsitul saptamanii sunt sanse mari sa mergeti intr-un loc special pentru amandoi. Cei care au copii vor avea parte de momente memorabile in compania lor.

Rac

Ceva minunat urmeaza sa se intample in perioada urmatoare. Nu banuiesti despre ce poate fi vorba, iar datorita acestui fapt surpriza va fi si mai mare. Cu aceasta ocazie realizezi cat de mult te iubeste sotul/sotia/iubitul/iubita. Ar fi frumos sa ii intorci gestul.

Leu

Te napadesc o multime de ganduri. Banuiesti ca cei din jur iti ascund ceva si ca cel drag face ceva fara stirea ta. Esti foarte nervos si iti pierzi rabdarea. Stai linistit ca cei pe care ii banuiesti de ceva rau iti pregatesc ceva frumos. O sa primesti ceva ce iti doreai de foarte mult timp.

Fecioara

Ai stat si ai cantarit bine decizia pe care ai luat-o si pe care o sa o spui celor din jur in zilele acestea. Esti sigur ca este ceea ce este mai bine pentru tine, insa ai sarit o etapa: nu te-ai sfatuit si cu cei care vor fi afectati de ceea ce o sa faci. Din fericire pentru tine, acestia nu vor avea multe de comentat.

Balanta

Auzi vorbindu-se in jurul tau despre ceva ce te priveste personal si te deranjeaza ca cei care discuta nu au bunul simt sa se ascunda de tine. O sa iti faci curaj si o sa ii infrunti. Vei avea taria de caracter pentru a-i pune la punct pe fiecare din ei. O sa atragi respectul multora prin aceasta atitudine.

Scorpion

Sunt cateva zile in care trebuie sa dai dovada de mult calm. Rabdarea si nervii iti sunt intinsi la maximum, insa daca nu stai pe locul tau, risti sa intri intr-un bucluc mare. Te superi ca nu poti spune tot ceea ce gandesti, dar asa este mai bine pentru tine.

Sagetator

Incerci sa afli ceva, insa toti parca au gurile lipite. Nimeni nu vrea sa iti dea niciun indiciu despre ceea ce urmeaza sa se intample. Nu te lasi pana nu afli, insa vei fi dezamagit pentru ca lucrul respectiv nu este atat de important pe cat parea din misterul ce s-a creat in jurul sau. Dupa cateva zile agitate te linistesti si te gandesti la zilele libere ce urmeaza.

Capricorn

Te simti din ce in ce mai apropiat sufleteste de cel drag si iti doresti sa ii impartasesti sentimentele, insa fara sa ii spui direct ceea ce vrei. Te gandesti la cadouri si surpize. Totusi, uneori este nevoie si de cateva cuvinte frumoase, asa ca incearca sa iti faci curaj.

Varsator

Ai foarte multe de comentat fata de persoana partenerului de viata. Esti nemultumit de deciziile luate, mai ales daca nu te-a consultat inainte. Reactia este exagerata pentru ca hotararile sale nu te vizeaza pe tine. Iti reproseaza ca te implici atunci cand nu este cazul si in felul acesta o sa ajungeti sa va certati.

Pesti

Refuzi sa accepti ca ai gresit si continui pe drumul eronat pe care ai apucat sa o iei. Nici macar sfaturile celor din familie nu le iei in seama si gresesti. Vei vedea in cateva zile ca ai deschis usa nepotrivita. Data viitoare sa fii mai atent.

Berbec

Simti nevoia de mai mult, dar nici tu nu esti sigur in legatura cu ce. Cel drag incearca mereu sa te multumeasca, insa mereu ii gasesti o greseala si il faci sa se simta prost. Inceteaza cu aceasta atitudine daca nu vrei sa o luati pe cai separate.

Horoscop realizat de Zaza

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#horoscop dragoste aprilie, #horoscop dragoste, #horoscop dragoste zodii , #horoscop dragoste