Horoscop de dragoste: 9-15 iulie 2012

Duminica, 08 Iulie 2012, ora 09:17
3364 citiri
Horoscop de dragoste: 9-15 iulie 2012
Foto: Ziare.com

Rac

Incepi saptamana foarte bine. Luni, o sa primesti o veste buna de la partenerul de viata. Acest lucru o sa te faca sa te simti extraordinar. Ba chiar o sa iti vina diferite idei pentru a-i pregati o surpriza celui drag. Incerci sa pui la cale ceva inedit. Nu te complica prea mult, ca sa nu dai de banuit si sa strici totul.

Leu

Ai fi timpul sa fii mai atent la ce se intampla pe acasa si sa lasi deoparte proiectele la locul de munca. Te epuizezi si, in plus, iti ignori familia care iti simte din ce in ce mai mult lipsa. Ia-ti cateva zile si stai numai cu cei dragi. Atrata-le ca ei sunt prioritari in viata ta.

Fecioara

Daca nu esti sigur pe sentimentele tale, nu face ceva ce ai putea sa regreti. Mai bine amana totul, chiar si cu cateva saptamani, pana cand te simti in siguranta. Unele decizii iti pot dauna pe viitor si nu ar fi indicat sa intri in bucluc tocmai acum.

Balanta

Uneori poti sa te folosesti de zicala "scopul scuza mijloacele", insa nu este cazul si acum. Ai intins coarda la maximum si risti sa fii mustrat. Ba chiar, sa ai parte de cateva certuri ingrozitoare cu partenerul de viata. Fii atent la tot ceea ce faci.

Scorpion

Nu te grabi sa spui ca viata ta este fara sens, deoarece ceea ce te asteapta in aceasta saptamana o sa te faca sa te consideri cel mai norocos. O sa inveti o lectie foarte importanta. Nici nu te gandeai ca poti avea o asemenea bafta. Data viitoare cand iti vine sa te plangi de ceea ce traiesti, sa te gandesti de doua ori inainte sa spui ceva.

Sagetator

Nu te poti abtine sa nu comentezi tu cat de putin la orice. Cu toate acestea, saptamana asta ar fi bine sa pastrezi o distanta fata de opiniile partenerului de viata, pentru ca puteti ajunge intr-o situatie complicata. Fiecare aduce argumente solide pentru a-si sustine parerea, insa nu are rost sa va stricati linistea caminului.

Capricorn

Primele zile o sa fii foarte prins din cauza locului de munca si nu o sa poti sa acorzi atentia necesara celor din jur. In a doua parte a saptamanii reusesti sa iti faci ordine in prioritati si sa petreci mai mult timp cu cei dragi. O sa fii uimit sa afli lucruri care se petreceau chiar langa tine, insa nu le-ai vazut pentru ca erai ocupat.

Varsator

Casa dragostei intra in linie dreapta. Dupa cateva luni in care nu stiai in ce parte sa o iei si cum sa procedezi pentru ca totul sa fie bine, acum te linistesti. Aceasta relaxare pe plan personal te va ajuta si la locul de munca, pentru ca nu vei mai fi preocupat de problemele intime, ci te poti concentra asupra sarcinilor primite.

Pesti

Te simti foarte relaxat. Mereu te preocupi de cate ceva si uiti esentialul. Nu mai ai timp de propria persoana si te pui mereu pe locul doi. Acum treci printr-o schimbare si incepi sa iti acorzi tie atentia cuvenita. Incerci sa iti rezervi cateva ore pe saptamana pentru a te rasfata.

Berbec

Luni si marti o sa pui la cale ceva pentru a-ti uimi partenerul de viata. Este posibil sa fie ziua sa si de aceea sa te agiti atat de mult. Surpriza pe care o pui la cale necesita o atentie marita. Ai grija sa nu te dai de gol, pentru ca o sa strici tot farmecul. Va fi o saptamana minunata.

Taur

Te deranjeaza atunci cand cei din familie iau decizii care te implica si pe tine, insa nu te intreaba daca esti de acord. Uneori ai aceeasi parere cu ei, dar ii contrazici doar ca sa te remarci si sa le arati faptul ca nu trebuie sa mai treaca peste cuvantul tau. Ai grija sa nu exagerezi si sa fii izolat cu totul.

Gemeni

Nu ai de gand sa lasi viata profesionala sa te acapareze. Intentionezi sa pui o bariera, iar atunci cand iesi pe usa biroului sa uiti tot. Nu prea reusesti in prima faza, insa nu te dai batut si faci un plan. Joi si vineri te vei simti mai linistit, semn ca totul a iesit dupa cum ti-ai dorit. Si familia o sa observe diferenta.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste iulie, #horoscop dragoste 2012, #horoscop dragoste zodii , #horoscop dragoste