Horoscop dragoste: 1-7 august 2011

Duminica, 31 Iulie 2011, ora 09:18
3479 citiri
Horoscop dragoste: 1-7 august 2011
Foto: Ziare.com

Leu

Va fi o saptamana plina de evenimente. La munca o sa fii foarte agitat, acasa vei avea foarte multa treaba si toti prietenii s-au trezit in acelasi timp sa te invite in oras. Incearca sa te organizezi, astfel incat sa ajungi sa stai si cu partenerul de viata, care isi doreste foarte mult sa fie doar cu tine cateva ore.

Fecioara

Nu amesteca placerea cu munca. Oricat de mult iti place de cineva de la locul de munca, astrele nu au semne bune in ceea ce priveste aceasta relatie, mai ales daca unul dintre voi este implicat in alta. Mai bine stai in preajma prietenilor si o sa scapi de tentatie.

Balanta

Te pregatesti sa iti iei cateva zile libere pe care vrei sa le petreci numai cu partenerul de viata si cu copiii. Te orientezi catre o zona linistita unde sa aveti parte numai de atentia celor dragi. Spre sfarsitul saptamanii vei primi o veste legata de o casatorie.

Scorpion

Lipsa de respect a unei rude iti strica inceputul de saptamana si te face sa te abati de la programul tau. Incearca sa ignori acest aspect ca sa nu ajungi sa te certi cu cei dragi. Daca vei stii cum sa imparti totul in asa fel incat familia sa nu fie afectata de aceste lucruri, o sa treci cu bine peste tot.

Sagetator

Nu mai lasa totul la mana destinului si forteaza-l putin pentru ca ceea ce iti doresti sa se intample. Daca vrei neaparat ceva, fa in asa fel incat lucrurile sa se aranjeze in favoarea ta. Incepand de miercuri aceste neplaceri dispar.

Capricorn

Perioada urmatoare va fi una care va pune casa dragostei in centrul atentiei. Astrele prevad mici surprize iesite din comun ce te vor face sa iti doresti din ce in ce mai mult ceva ce ai in cap de cateva luni.

Varsator

Partea buna a saptamanii este ca vei intalni pe cineva de care te vei simti foarte apropiat desi nu v-ati mai vazut niciodata. O sa petreci momente speciale in prezenta sa, insa nu te entuziasma foarte tare.

Pesti

Lucrurile nu decurg dupa cum ti-ai dori tu in relatia de cuplu si trebuie sa faci o schimbare pentru a te asigura ca nu ai de suferit pe viitor. Daca vezi ca nu ai sanse sa o scoti la capat cu cel drag, gasiti o solutie de mijloc.

Berbec

Situatia financiara va duce la discutii neplacute cu partenerul de viata si te vezi nevoit sa faci cum spune el pentru ca, desi nu iti place, are dreptate. Spre sfarsitul saptamanii o sa faceti rost de bani si veti reusi sa treceti peste tot cu bine.

Taur

Simti ca infloresti in aceasta perioada si dorintele incep sa prinda contur. Partenerul de viata iti satisface toate poftele si nici ca mai puteai sa ceri ceva in prezent.

Gemeni

Iti rugasei partenerul de viata sa te ajute cu o problema, insa slujba sa fiind foarte solicitanta nu a avut timp si ii reprosezi acest lucru. Ar trebui sa te gandesti ca daca nu ar fi jobul respectiv nu ati mai avea reursele financiare pentru a-ti satisface poftele.

Rac

Te simti relaxat si la munca, dar si acasa unde totul este roz. Chiar te uimeste faptul ca nu te-ai mai certat cu cel drag si ca incepeti sa ganditi la fel.

Horoscop realizat de Zaza

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste zodii, #horoscop dragoste august, #horoscop dragoste 2011 , #horoscop dragoste