Horoscop dragoste: 10-16 octombrie 2011

Duminica, 09 Octombrie 2011, ora 08:35
2892 citiri
Horoscop dragoste: 10-16 octombrie 2011
Foto: Ziare.com

Balanta

Vei avea parte de o saptamana plina de evenimente, ce te vor face sa experimentezi ceva nou. Nu te credeai capabil sa simti ceva atat de puternic fata de o persoana, insa realitatea iti demonstreaza cu totul altceva.

Scorpion

Te bucuri de momente placute in compania familiei. Partenerul de viata s-a hotarat sa faca ceva pentru a nu mai lasa monotonia sa puna stapanire pe viata voastra. Asta inseamna ca trebuie a te astepti la surprize.

Sagetator

Primesti diverse propuneri pentru a iesi in oras si unele ti se par cam incomode, venind din partea unor persoane care nu ar trebui sa faca acest lucru. Pentru a nu intampina dificultati in viata de cuplu, nu le accepta.

Capricorn

Influenta planetei dragostei se va observa clar in aceasta saptamana in ceea ce te priveste. Esti pus pe fapte mari. Asta inseamna ca toti cei care intra in contact cu tine in aceste zile vor fi surprinsi sa vada o noua imagine, o latura care nu iese foarte des la suprafata.

Varsator

Iese Soarele si pe strada ta. In sfarsit, simti ca ai scapat de zilele in care stateai si te gandeai la nesfarsit oare unde ai gresit sau pe ce drum trebuie sa o iei. Acum stii clar ceea ce urmeaza sa se intampla si te bucura acest gand.

Pesti

Viata sentimentala nu va suferi schimbari majore, insa totusi ar fi bine ca fiecare dintre voi sa arate celuilalt cat de mult ii pasa de familia sa. Tu presupui ca el stie tot ce simti, insa uneori este nevoie sa ii reamintesti.

Berbec

Chiar daca slujba a pus totul pe locul doi, acum este timpul pentru revansa. Daca nu poti sa iti iei concediu acum, macar pleaca intr-o zi cu cateva ore mai devreme pentru a merge in oras cu familia.

Taur

Nu te lasa tras in jos de cativa amici de calitate nu prea buna. Indeparteaza-te de ei inainte sa fie prea tarziu si pana nu intri in probleme ceva mai grave. Cei dragi iti vor oferi sprijinul pentru a depasi aceste momente.

Gemeni

Ai fost informat ca trebuie sa iei parte la un eveniment la care vor veni mai multe rude. Nu te incanta ideea de a te intalni cu aceste persoane, insa nici nu poti scapa. Pregateste-te cu mult calm pentru ceea ce va urma.

Rac

Oricat de mult ti-ai dori sa mergi cu cei dragi intr-un anumit loc, vei fi nevoit sa amani sau chiar sa anulezi acest drum din cauza unor probleme ce apar pe neasteptate. Te intristezi si simti ca nimic nu iti va schimba starea, insa partenerul de viata o sa reuseasca.

Leu

Astrele prevad o saptamana activa pentru tine. O sa ai mult de alergat pentru a pune la punct cateva lucrurile ce tin de familie si de ceva ce urmeaza sa se intample in perioada urmatoare.

Fecioara

Nu te simti in stare sa faci ceva ce te-a rugat cineva. Oricat de mult efort ai depune, starea de sanatate nu iti permite. Nu te forta pentru a nu ajunge intr-o situatie grava.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste zodii, #horoscop dragoste octombrie, #horoscop dragoste 2011 , #horoscop dragoste