Horoscop dragoste: 13-19 decembrie

Duminica, 12 Decembrie 2010, ora 13:55
3918 citiri
Horoscop dragoste: 13-19 decembrie
Foto: Ziare.com

Sagetator

Trebuie sa ai grija la cum te comporti cu partenerul de viata in aceasta saptamana, deoarece este foarte stresat din cauza locului de munca si exista posibilitatea sa reactioneze intr-un mod nu foarte placut la cerintele tale.

Incercand sa il intelegi o sa il ajuti sa se simta mai bine si sa realizeze ca esti printre singurele persoane pe care sa se poata baza indiferent de greutatile prin care trece. Astfel o sa poti sa imbunatatesti starea tensionata din interiorul relatiei tale.

Spre mijlocul saptamanii lucrurile se vor mai linisti si o sa puteti sa va vedeti linistiti de treburile voastre.

Capricorn

Din punct de vedere personal treci printr-o perioada buna. De fapt, in prima parte a saptamanii nu prea se va intampla nimic iesit din comun, in cazul in care esti implicat intr-o relatie de mai mult timp.

La sfarsitul saptamanii este posibil sa ti se pregateasca o surpriza, insa nu este vorba despre un cadou, ci despre un gest ce te va uimi.

Vor interveni schimbari in viata ta, in cazul in care nu esti implicat intr-o relatie seriosa. Cel mai bine ar fi sa nu refuzi nicio iesire in oras.

Varsator

De cateva zile simti ca se intampla ceva ciudat in viata ta personala, insa nu iti poti da seama daca ar trebui sa te bucuri sau sa iti faci grija. Problema este ca partenerul de viata se comporta ciudat, insa acest lucru poate fi interpretat ca o racire fata de tine sau ca ascunde o eventuala surpriza.

Te gandesti la acest lucru, deoarece ti s-a mai intamplat sa iti pregateasca o surpriza, iar inainte sa se intample avea un comportament ciudat.

O sa intri mai rau la banuieli in momentul in care partenerul incepe sa intarzie atunci cand vine de la munca. Totusi, nu te grabi, asteapta sa vezi cum evolueaza situatia.

Pesti

Nu prea esti preocupat de viata personala in ultima vreme, insa asta nu inseamna ca trebuie sa iti neglijezi partenerul de viata. Risti ca inainte sa iti dai tu seama ca te-ai schimbat fata de partenerul de viata, acesta sa fie plecat de mult timp de langa tine.

In aceste conditii, incearca sa faci ceva ca monotonia sa nu isi faca culcus in relatia ta. Discuta mai mult cu sotul/sotia/iubitul/iubita ta si o sa observi ca situatia se va imbunatati imediat.

Ba mai mult, o sa observi o schimbare de comportament si in cazul partenerului de viata.

Berbec

Daca nu esti implicat intr-o relatie, dar iti place de cineva, in aceasta saptamana o sa iti faci curaj sa ii spui ceea ce simti. Pana sa iti faci curaj trebuie sa iti faci si un plan, pentru a nu risca, in cazul in care persoana respectiva nu are aceleasi sentimente, sa ajungi sa te simti rusinat de ceea ce ai marturisit.

Pe de alta parte, daca esti deja implicat intr-o relatie, nu ar strica din cand in cand sa faci un gest romantic pentru partenerul de viata. Astfel o sa ii demonstrezi ca, in ciuda faptului ca esti foarte ocupat si nu iti mai vezi capul de treaba, nu o sa uiti niciodata de el.

Taur

Viata sentimentala intra intr-o perioada destul de buna in aceasta saptamana si toate problemele dintre tine si partenerul de viata se vor rezolva inca de la inceputul saptamanii, facand ca viata sexuala sa se imbunatateasca.

Asta va va face sa realizati ca sentimentele pe care le credeati uitate de mult timp inca exista. De asemenea, aceasta atitudine va va ajuta din toate punctele de vedere, pentru ca simtindu-te bine acasa, o sa te simti mai relaxat si la locul de munca.

Spre sfarsitul saptamanii vor exista insa cateva tensiuni din cauza ca nu va puteti hotari unde sa petreceti zilele libere.

Gemeni

Ai avut parte de o perioada destul de tensionata in relatia de cuplu, insa aceasta a luat sfarsit si acum te poti bucura de lucrurile bune din viata ta. In cazul in care casnicia ta se afla la inceput, exista sanse ca partenerul sa iti propuna o a doua luna de miere.

In acelasi timp, daca esti singur, nu este bine ca in aceasta saptamana sa incerci sa incepi o relatie noua, deoarece astrele arata ca nu este o perioada pentru a o lua pe un drum nou acum.

Rac

Exista mari sanse ca in aceasta saptamana sa apara o schimbare mare in viata ta. Poate fi vorba despre o casatorie, un copil sau, dimpotriva, de o despartire.

Oricare dintre cele de mai sus ar fi, este foarte important sa cantaresti foarte bine fiecare decizie luata, pentru a te asigura ca este decizia corecta.

Pe la mijlocul saptamanii o sa primesti o veste de la o ruda apropiata si este posibil sa fii nevoit sa pleci din oras cateva zile.

Leu

O veste buna te va "intampina" la inceputul saptamanii si asta o sa te faca sa te simti foarte bine din punct de vedere sentimental pe parcursul intregii perioade.

De asemenea, nu este exclus ca partenerul sa te roage sa il insotesti intr-o calatorie in afara orasului, prilej de a petrece mai mult timp impreuna. Ba mai mult, locul respectiv poate avea o semnificatie deosebita pentru voi si astfel sa va reamintiti impreuna de momentele placute ale relatiei.

Cu toate ca acestea va vor apropia foarte mult, trebuie sa ai grija si la cateva persoane din anturaj, care fac cateva afirmatii neadevarate, menite sa va strice fericirea.

Fecioara

Ai foarte multa treaba acasa, iar partenerul de viata nu prea da semne ca vrea sa te ajute si uite asa apar discutiile intr-o relatie. Cel mai bine ar fi sa nu te enervezi si sa incepi sa tipi, ci sa ii explici ca nu numai tu locuiesti in casa respectiva si ca trebuie sa va impartiti sarcinile.

Stii ca "vorba dulce mult aduce" si, daca o sa adopti aceasta atitudine, o sa ai parte de rezultate pe masura.

In cazul in care esti singur si iti doresti sa ai pe cineva alaturi, nu da curs invitatiei, daca aceasta vine din partea unui coleg de munca, pentru ca ultimul lucru de care ai nevoie acum este sa intri in gura celor de la birou.

Balanta

O sa primesti o invitatie din partea unei persoane pe care o placi si nici ca puteai sa primesti o veste mai buna. Este o idee buna sa accepti invitatia. Nu ai de unde sa stii ce se va intampla pe viitor.

Si in cazul in care esti implicat intr-o relatie vestile sunt bune pentru aceasta saptamana. O sa ai mai mult timp de partenerul de viata si te hotarasti chiar sa ii pregatesti o surpriza. Acest lucru va va apropia si mai mult.

Scorpion

Inceputul saptamanii vine cu o serie de discutii nu tocmai placute cu partenerul de viata, din cauza situatiei financiare. Treceti printr-o perioada mai dificila, cauza poate fi o afacere care nu a iesit cum trebuia sau faptul ca unul dintre voi a ramas fara loc de munca, insa trebuie sa va ganditi ca daca acest lucru va va afecta relatia nu o sa reusiti sa treceti cu bine peste perioada respectiva.

Trebuie sa va ganditi, de asemenea, ca niciunul dintre voi nu este de vina pentru aceasta situatie si, decat sa stati sa va certati, mai bine cautati impreuna o solutie pentru a schimba ceva.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste decembrie, #horoscop dragoste 2010 , #horoscop dragoste