Horoscop dragoste: 15 - 21 august 2011

Duminica, 14 August 2011, ora 09:11
2251 citiri
Horoscop dragoste: 15 - 21 august 2011
Foto: Ziare.com

Leu

Saptamana aceasta incepe bine. Luni, vei avea parte de o surpriza, poate fi vorba despre un cadou, la care te vei gandi cateva zile. Nu iti vine sa crezi ca se intampla asa ceva si i-ai anunta pe toti cunoscuti.

Fecioara

Chiar daca iti vine sa fugi, sa evadezi din ceea ce traiesti in prezent, incearca sa iti pastrezi calmul. Spera ca lucrurile se vor rezolva de la sine si mai ai putina rabdare. Daca te grabesti, este posibil sa regreti mai tarziu.

Balanta

Viata sentimentala arata din ce in ce ma bine. Comunici extraordinar cu partenerul de viata si parca va cititi gandurile unul altuia. Uneori te sperie acest lucru, insa stii cum sa faci ca sa pui in evidenta partea buna.

Scorpion

Inceputul saptamanii va fi unul iesit din comun, ceva ce nu ai mai trait pana acum. Trebuie doar sa ai grija la modul in care reactionezi, ca sa nu lasi impresia ca ai fost deranjat de ceea ce s-a intamplat.

Sagetator

O sa te ocupi mai multe de ceea ce tine de familie si de locuinta, iar cel drag iti va fi alaturi in tot ceea ce vei face. Este o ocazie perfecta pentru a petrece mai mult timp impreuna si pentru a pune la punct planul pentru ceva ce va doriti sa se intample.

Capricorn

Nu te baza pe o promisiune facuta de o ruda cu ceva timp in urma pentru ca exista sanse ca activitatea la care iei parte sa se termine rau. Fii mai sigur pe propriile forte si cere favoruri numai celor foarte apropati.

Varsator

In cazul in care esti implicat intr-o relatie serioasa, pe la mijlocul saptamanii va avea loc un eveniment care te va face sa iti modifici planurile pentru weeekendul ce urmeaza. Pregateste-te sufleteste pentru ca este ceva ce trebuie trait la intensitate maxima.

Pesti

Iti sclipesc ochii de bucurie de cand ai aflat ca urmeaza sa mergi intr-un loc special in compania celor dragi. Nici nu prea mai ai rabdare pana la venirea marelui moment.

Berbec

Daca vrei sa iti marturisesti sentimentele, deschide bine ochii inainte de a incepe sa le expui. Fii sigur ca este ceea ce crezi si ca nu este o simpla bucurie de moment.

Taur

Viata sentimentala nu va suferi schimbari majore. Daca partenerul trece printr-o perioada dificila la locul de munca, incearca macar tu sa ii stai alaturi si sa il incurajezi. Nu ii reprosa acum ceea ce nu iti convine in relatia voastra.

Gemeni

Vei fi probabil cea mai rasfatata zodie aceasta saptamana. Toata lumea incearca sa iti faca pe plac si sa nu te enerveze. Sunt constienti ca ultima perioada nu a fost una nemaipomenita si vor sa schimbe asta.

Rac

Ai parte de cateva momente tensionate din cauza carora stai cu sufletul la gura. Poate fi vorba despre ceva ce se intampla in relatia cu partenerul de viata sau cu o ruda.

Horoscop realizat de Zaza

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste zodii, #horoscop dragoste 2011, #horoscop dragoste august , #horoscop dragoste