Horoscop dragoste: 15-21 noiembrie

Duminica, 14 Noiembrie 2010, ora 14:25
3579 citiri
Horoscop dragoste: 15-21 noiembrie
Foto: Ziare.com

Scorpion

Pentru ca totul sa evolueze bine in relatia ta personala ar trebui sa mai lasi si tu de la tine si sa ii asculti si cerintele partenerului de viata. In ultima vreme te-ai obisnuit sa fii pus pe primul loc, insa asta il va face pe partenerul tau sa se simta neglijat.

Nu ar strica sa pregatesti ceva romantic pentru ca lucrurile sa se rezolve intre voi. Ba mai mult, ai putea chiar sa iti uimesti partenerul facand ceva ce numai tu stii ca ii place.

Daca o sa iti in seama toate aceste sfaturi, o sa reusesti ca pe la sfarsitul saptamanii sa iti indrepti greselile si sa ai parte de cateva zile de liniste alaturi de partenerul de viata.

Sagetator

Nu prea ai motive de ingrijorare, dar asta nu inseamna ca nu poti incerca sa faci ca lucrurile sa fie din ce in ce mai bine in relatia ta. Chiar daca partenerul spune ca este multumit de ceea ce se intampla in viata voastra, asta nu inseamna ca nu trebuie sa il surprinzi si sa ii arati des ceea ce simti pentru el.

Chiar daca esti singur, aceasta saptamana va fi una buna din punct de vedere sentimental, pentru ca esti invitat la un eveniment important si acolo este posibil sa intalnesti o persoana speciala.

Capricorn

Din punct de vedere sentimental tu o duci din ce in ce mai bine. Relatia ta avanseaza pe un drum sigur si bun si asta te bucura foarte mult. Daca esti in primii ani de relatie, ti se pare cam ciudat ceea ce simti, insa intr-un sens bun.

In cazul in care esti deja casatorit, ai mari sanse ca partenerul de viata sa iti pregateasca o surpriza, ba chiar sa fie implicate mai multe persoane.

In cazul in care ai copii, acestia au nevoie de mai multa atentie din partea ta, asa ca incearca sa le asculti problemele.

Varsator

Nimic nu iti iese cum iti doresti in prima parte a saptamanii si nu intelegi de ce tot ce este rau ti se intampla numai tie. Daca in tot orasul este soare, acolo unde esti tu ploua. Daca exista o gura de canal neacoperita, sigur o sa cazi in ea. Cam asa o sa fie si din punct de vedere personal, cand nimic nu iese cum trebuie.

Asta in primele zile ale saptamanii, pentru ca incepand de miercuri lucrurile se vor schimba foarte mult si nici nu iti vei mai aminti de ploaia de la inceputul saptamanii.

Pesti

Planurile facute cu partenerul te viata vor fi in sfarsit puse in aplicare si puteti sa petreceti mai mult timp impreuna, asa cum va doreati de ceva timp. Este posibil ca pestii nascuti in prima parte a lunii martie ca faca planuri de casatorie.

In cazul in care esti deja casatorit, poate fi vorba despre trecerea la o noua etapa, poate chiar o mutare sau o alta schimbare in viata voastra.

Partenerul de viata va intampina cateva probleme de sanatate si ar fi indicat sa ii stai mai mult timp alaturi.

Berbec

Nu te poti mandri cu faptul ca ai o relatie personala de invidiat, dar macar esti sigur pe ea. Spre a doua parte a saptamanii este foarte posibil sa participi cu partenerul de viata la un eveniment care va va apropia foarte mult, iar nesiguranta din primele zile sa dispara total.

Te gandesti chiar sa iei parte la o actiune alaturi de sotul/sotia sau iubitul/iubita ta. Este posibil sa fie vorba despre o mica excursie sau cateva zile libere petrecute in doi departe de casa.

Taur

Ar fi indicat ca in prima parte a saptamanii sa faci ceva pentru a-i demonstra partenerului de viata ca se inseala atunci cand spune ca te pui mereu pe primul loc. O idee buna ar fi sa ii pregatesti o surpriza, iar asta nu inseamna neaparat ceva cu tenta sexuala, ci poate fi vorba despre cina preferata sau sa o ajuti la treburi casnice, daca este vorba despre o femeie.

Lucrurile se vor schimba foarte mult in weekend, cand, datorita a ceea ce ai facut la inceputul saptamanii, si partenerul de viata isi va schimba atitudinea fata de tine.

Gemeni

Cam toata viata ai avut impresia ca dragostea nu este pentru tine si ca mai bine iti focalizezi atentia asupra a altceva, insa uite ca acum a iesit soarele si pe strada ta si te simti din ce in ce mai bine alaturi de persoana de langa tine.

Si cu toate acestea esti foarte carcotas si incerci sa gasesti nod in papura. Mai bine ai profita de ceea ce se intampla in viata ta si ai lasa deoparte toate aceste rautati.

Rac

Din punct de vedere sentimental te simti foarte bine si esti sigur te poti baza la orice ora din zi si din noapte pe persoana de langa tine. Ba mai mult, incerci sa ii demonstrezi si tu ca orice s-ar intampla, fie ca este de bine fie ca este de rau, o sa ii stai alaturi.

Ei bine, dupa ce toate acestea au fost stabilite, ar fi cazul sa faceti planurile pentru o vacanta stabilita cu ceva timp in urma. Si nu uita ca in curand se apropie o data importanta pentru voi, asa ca ai grija ce pas faci in continuare.

Leu

In aceasta saptamana te simti regele junglei din toate punctele de vedere, insa mai ales din punct de vedere sentimental, cand intreaga familie si mai ales partenerul de viata vor face tot ce pot pentru a te face sa te simti cat mai bine si special.

Special oricum esti, insa in aceasta saptamana o sa ai parte numai si numai de evenimente placute, care te vor face sa te simti mai sigur pe propria viata.

Ba mai mult, viata personala va fi influentata si de viata profesionala, care merge din ce in ce mai bine.

Fecioara

Dupa o saptamana plina de agitatie, acum urmeaza una mai calma, care iti va oferi ocazia sa petreci mai mult timp cu partenerul de viata si sa poti sa pui in aplicare toate ideile.

Joi sau vineri vei fi nevoit sa faci un drum in folos personal, dar care va ridica unele discutii cu partenerul de viata, asa ca ai grija cum pui problema acestei deplasari si cu ce riscuri esti dispus sa o faci.

Balanta

Reprezinti o zodie cu capul pe umeri si esti sigur pe deciziile pe care le ei. In aceasta saptamana o sa ai parte de momente de calitate alaturi de partenerul de viata si, mai mult, in cazul in care nu esti casatorit, este posibil sa te gandesti serios la aceasta varianta. Asta nu inseamna ca se va intampla, ci doar ca te gandesti serios.

In cazul in care ai copii, in aceasta saptamana nu ar strica sa incerci sa petreci mai mult in compania acestora. Si poate chiar sa petreci cateva zile de vacanta cu acestia.

Horoscop realizat de Zaza

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste 2010, #horoscop dragoste zodii , #horoscop dragoste