Horoscop dragoste: 16-22 ianuarie 2012

Duminica, 15 Ianuarie 2012, ora 08:33
4018 citiri
Horoscop dragoste: 16-22 ianuarie 2012
Foto: Ziare.com

Capricorn

Ai parte de o saptamana in care se va intampla ceva ce te va face sa realizezi ca relatia cu partenerul de viata este mult mai stransa decat ai fi crezut. Esti uimit in cel mai frumos mod posibil si incerci sa profiti de ceea ce ti se intampla.

Varsator

Nu ai vrut sa asculti deloc ceea ce a avut de spus cineva din familie. Total gresit. Acum esti nevoit sa suporti faptul ca s-a suparat si ca refuza sa iti mai vorbeasca. Altadata sa iei in seama nevoile celor din jur si incearca sa fii mai putin egoist.

Pesti

Luni si marti vei fi foarte ocupat la locul de munca, insa, incepand de miercuri, te vei putea dedica mai mult familiei, mai ales celui drag. Acesta simte nevoia de mai multa atentie, insa nu iti spune pentru a nu te distrage de la proiectele tale. Totusi, fa un gest frumos pentru el.

Berbec

Nu stai foarte bine din punct de vedere sentimental, insa nu intra in panica. Fiecare om are parte de momentele sale proaste. Mai bine bucura-te ca scapi acum de ele.

Taur

Esti foarte bucuros ca ai aflat raspunsul unei dileme care te "bantuia" de ceva vreme. Acum poti respira usurat. Gandurile negre pe care le aveai nu aveau o baza clara. Fericirea ti se va citi pe chip.

Gemeni

Cineva drag iti cere o favoare. Ai face-o cu mare drag, insa timpul nu iti permite. Te simti vinovat ca nu poti da o mana de ajutor si faci tot ce poti pentru ca o alta persoana sa rezolve totul. Partenerul de viata va fi cel ce te va salva.

Rac

Problemele din ultima perioada nu au putut fi rezolvate cu o simpla discutie. Nu incerca sa faci ceva necugetat pentru a nu agrava situatia. Cel mai bine ar fi sa dialogati mai mult in cuplu si sa va spuneti unul altuia problemele. Cuplurile casatorite nu vor avea parte de astfel de momente.

Leu

Traversezi o perioada buna din punct de vedere sentimental. Nu ai de ce sa te plangi si accepti cu placere tot ce ti se intampla. Ceva probleme vor fi in cazul celor casatoriti de peste 20 de ani. Acestia trebuie sa fie mai atentie la nevoile partenerilor de viata.

Fecioara

Nu te multumi cu putin, chiar daca cei din jur considera ca este destul. Fa tot posibilul ca tu sa te simti bine, in ciuda a tot ceea ce cred altii. Totusi, important este sa stie si cel drag ce dorinte ai. Nu te astepta sa le ghiceasca.

Balanta

O veste buna primita in prima zi a saptamanii o sa te faca sa vezi cu alti ochi tot ceea ce te inconjoara. Daca pana acum erai nemultumit de orice, acum ai si un motiv de bucurie. Primul lucru pe care il faci este sa iti anunti toti cunoscutii de aceste schimbari.

Scorpion

Ai nevoie de ajutorul cuiva din familie. Nu te baza pe cineva care te-a dezamagit inainte pentru a nu ajunge in aceeasi situatie neplacuta. Cel mai bine ar fi apelezi numai la rudele de gradul I. Pe ele sigur te poti baza.

Sagetator

Partenerul de viata intampina cateva probleme la locul de munca si nu o sa poata sa iti ofere atentia de care ai nevoie si te vei supara. Daca te gandesti mai bine, realizezi ca si tu ai avut momente mai grele, iar el ti-a fost alaturi. Intoarce-i favoarea.

Horoscop realizat de Zaza

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste zodii, #horoscop dragoste ianuarie, #horoscop dragoste 2012 , #horoscop dragoste