Horoscop dragoste: 17-23 octombrie 2011

Duminica, 16 Octombrie 2011, ora 11:35
4416 citiri
Horoscop dragoste: 17-23 octombrie 2011
Foto: Ziare.com

Balanta

Soarele va avea o mare influenta asupra vietii sentimentale in aceasta saptamana. Asta inseamna ca totul iti va merge ca pe roate. Nici nu te astepti la ceea ce o sa ti se intample. Poti spune clar ca viata bate filmul.

Scorpion

Casa dragostei se afla sub semnul planetei iubiri. Asteapta-te la tot ceea ce este mai frumos, pentru ca rar treci printr-o perioada atat de buna. Este posibil sa afli de venirea pe lume a unui copil sau sa iti intalnesti marea dragoste.

Sagetator

Saptamana aceasta este una buna pentru aproape toti nativii din punct de vedere sentimental. Si pentru tine urmeaza cateva zile deosebite. Era nevoie de asta pentru ca relatia ta devenise putin cam monotona.

Capricorn

Nu iti sta in fire sa iti declari dragostea fata de cei din jur si preferi sa o faci prin intermediul unor cadouri. Cumparaturi multe si bani cheltuiti, pe de-o parte, dar pe de alta parte cei dragi isi vor da seama ca vrei sa le dai de inteles cat de mult ii iubesti.

Varsator

De ce iti complici viata fara rost? Nu accepta prea multe intalniri in oras, daca stii ca nu le vei putea onora pe toate. Zilele acestea o sa primesti multe telefoane in acest sens de la toti prietenii. Ai grija cum planifici iesirile.

Pesti

Nu ar strica sa faci mai multa miscare fizica. In acest fel vei avea mai multa energie si starea necesara pentru a-i insoti pe cei din jur unde vor. Partenerul de viata iti cere o mare favoare.

Berbec

Te-a suparat foarte tare cineva si acum nu vrei sub nicio forma sa il ajuti, chiar daca stii ca esti singura persoana care o poate face. Cu interventia cuiva din cercul de prieteni, o sa iti schimbi parerea si il vei ajuta sa iasa din bucluc.

Taur

Faci ceva ce iti va aduce multe laude de la cei din jur. Poate fi vorba despre ceva ce trebuia finalizat de mai mult timp si acum ai reusit sa o faci. Te simti bine cand vezi cata bucurie ai adus prin gestul tau. Va fi o lectie pe care va trebui sa o inveti bine si sa nu mai amani astfel de lucrui.

Gemeni

Pentru ca nu ai tinut cont de parerea partenerului de viata cand ai luat o decizie, acum intampini nemultumiri din partea sa. Stii ca ai gresit, asa ca ai grija la ton si la modul in care ii expui totul.

Rac

Ai uitat de ziua cuiva de nastere sau de un alt eveniment important pentru cineva si acum ai realizat. Te gandesti sa suni sa iti ceri scuze, dar esti constient de faptul ca nu va fi de ajuns. Spre sfarsitul saptamanii gasesti solutia buna pentru a repara greseala.

Leu

Nu o sa ai timp sa stai deloc in aceasta saptamana. Ai de facut extrem de multe lucruri si multe dintre ele o sa fie activitati de familie. Te bucura pentru ca in acest fel o sa stai mai mult timp cu cei dragi.

Fecioara

Nu esti o persoana superstitioasa, insa in aceasta saptamana se intampla ceva ce te pune pe ganduri. Nu e vorba de pisica neagra sau de iesit cu stangul din casa, ci de ceva mult mai important.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei a afirmat că expunerea din ultima perioadă i-a făcut foarte mult rău în viaţa personală, subliniind că nu i se pare normal ca...
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste zodii, #horoscop dragoste octombrie, #horoscop dragoste 2011 , #horoscop dragoste