Horoscop dragoste: 19-25 martie 2012

Duminica, 18 Martie 2012, ora 08:21
3263 citiri
Horoscop dragoste: 19-25 martie 2012
Foto: Ziare.com

Pesti

Ti se ofera o sansa si ar fi cazul sa profiti de ea pentru ca rar te intalnesti cu o asemenea oportunitate. Gandeste-te bine inainte a spune "da" sau "nu" pentru ca este posibil sa nu ti se mai ofere asa ceva. Eventual sfatuieste-te cu cineva ce are mai multa experienta.

Berbec

Nu este o saptamana buna pentru a face schimbari majore in viata ta. Oricat de mult te-ar tenta sa faci un pas important, abtine-te, pentru ca risti sa ii sochezi pe cei din jur. Vei realiza ca dupa cateva zile de gandire nici tie nu o sa ti se mai para o idee buna.

Taur

Uneori ai impresia ca viata ta se desfasoara dupa un scenariu de film, cam prost de altfel. Ai vrea sa poti lua un creion, sa stergi si sa se intample altceva, exact creea ce notezi tu. Lucrurile nu sunt asa simple in realitate. Pentru ca totul sa se desfasoare dupa bunul plac este nevoie de un efort marit.

Gemeni

Nu de putine ori ti s-a spus ca esti nebun pentru ca iei decizii pripite pe care mai mereu ajungi sa le regreti. Uite ca acum tu esti cel care ofera sfaturi oamenilor din jur, iar acestia iti asculta vorbele ca si cum ar fi litera de lege. O sa te imprietenesti cu o persoana ce va deveni importanta pe viitor.

Rac

Nu te hazarda si nu alege variantele cele mai grele. Ai de rezolvat un mic conflict din familie si nici nu vrei sa auzi cat de usor ar putea sa se rezolve. Ai vrea sa ii chemi pe toti la o intalnire, un fel de sfat al satului, si sa gasiti o solutie. Calmeaza-te inainte sa duci totul la extrem. Solutia este chiar la indemana ta.

Leu

Uneori exagerezi in anumite aspecte. Daca pana acum ai dus munca pana la extrem, acum a venit randul a ceva ce tine de viata persoanala. Iti doresti cu ardoare sa se intample ceva si nu mai ai rabdare. Innebunesti pe toata lumea cu acest aspect.

Fecioara

Pana miercuri sau joi nu se va intampla nimic ciudat pentru tine, insa, la mijlocul saptamanii, o veste data de o ruda mai intepartata te va bucura foarte mult. Este posibil sa fie vorba despre o mostenire sau despre o suma de bani pe care trebuie sa o recuperezi.

Balanta

Primele zile ale saptamanii vor fi obositoare la job, iar seara o sa vorbesti tot despre asta, pana cand realizezi ca viata personala trebuie sa fie separata de cariera. Asta inseamna ca partenerul de viata nu va mai auzi incontinuu ceea ce ai facut la munca. Va fi un motiv de fericire pentru el.

Scorpion

Cateva zile liniste. Tanjeai dupa asa ceva de mult timp. Profita acum si mergi in locurile in care nu ai ajuns de mult timp. O vizita la parinti ar fi perfecta. O alta varianta ar fi o mica excursie la munte cu familia.

Sagetator

Trebuie sa dai dovada de mult calm. Esti pus in situatia de a decide viitorul cuiva si trebuie sa cantaresti foarte bine informatiile de care dispui. Daca nu te simti pregatit, nu da un raspuns acum, indiferent de cat de mult esti presat.

Capricorn

Ai luat o decizie in urma cu cateva luni si acum a venit timpul sa o pui in practica. Emotiile sunt mari si te simti presat din cauza asta. Ai nevoie de cateva momente de pauza ca sa iti pui in ordine ideile. Spre sfarsitul saptamanii o sa primesti o veste foarte buna.

Varsator

Simti ca esti strain fata de cei din jur. Ai nevoie de o pauza de la tot. De la iesitul in oras, de la vorbitul la telefon cu orele, de la barfele de la birou. Daca nu poti sa iti iei concediu, macar indeparteaza-te putin de acesti factori externi ce iti tulbura linistea.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste zodii, #horoscop dragoste martie, #horoscop dragoste 2012 , #horoscop dragoste