Horoscop dragoste: 21-27 februarie

Duminica, 20 Februarie 2011, ora 08:28
3177 citiri
Horoscop dragoste: 21-27 februarie
Foto: Ziare.com

Pesti

Marte iti va influenta viata incepand de marti, facandu-te sa te simti motivat in privinta unor decizii pe care trebuie sa le iei in viata personala. De asemenea, in aceasta saptamana vei fi foarte activ din punct de vedere fizic si asta o sa iti ofere energia necesara pentru prelua controlul in anumite relatii.

Chiar si in relatia personala vei fi tentat sa preiei controlul, dar atentie la modul in care o faci pentru a nu intra pe un camp de lupta cu partenerul de viata, care se va simti slab in fata ta.

Soarele a intrat in Pesti pe 18 februarie, facandu-te mai visator. Incearca sa profiti de aceasta stare pentru a face ceea ce iti place.

Berbec

Luna calatoreste prin Sagetatorul de foc joi si vineri, oferindu-ti entuziasmul necesar pentru noi experiente. Doar ai grija pentru ca tendinta de a merge mult prea departe te poate atrage intr-o cursa si sa te faca sa nu ajungi in punctul dorit. Impune-ti anumite limite, daca vrei ca totul sa mearga bine din punct de vedere personal.

Partenerul de viata va avea nevoie de ajutorul tau ceva mai mult ca de obicei, asa ca incearca sa nu ii ignori semnalele. Atentie! Acesta nu iti va cere ajutorul, dar asta nu inseamna ca nu are nevoie de tine.

Taur

Toleranta. Acesta este cuvantul perfect pentru a descrie viata ta sentimentala in aceasta saptamana. Trebuie sa ai rabdare cu cei din jur pentru a nu ajunge intr-un punct critic. Acest lucru nu se refera numai la partenerul de viata, ci si la prieteni, parinti sau copii, chiar si la colegii de birou.

Joi si vineri vei simti ca nervii iti sunt intinsi la maximum si esti pe punctul de a ceda, dar o persoana apare si salveaza situatia. In relatia de cuplu, adopti o noua strategie si o sa vezi ca se va observa o imbunatatire chiar din a doua zi. Ba chiar o sa faceti un fel de alianta impotriva celor care vor sa va strice linistea.

Gemeni

Luna te va afecta si pe tine in aceasta saptamana. Axa vietii intra intr-o perioada benefica, facandu-te sa te simti mai plin de viata si adaugand un spirit de aventura in tot ceea ce faci, mai ales ceea ce faci alaturi de partenerul de viata. Evita intalnirile cu unele rude mai varsta, deoarece acestea pot fi rusinoase.

De asemenea, si tu si partenerul de viata aveti grija la persoanele care zambesc tot timpul in preajma voastra. Sigur este ceva putred la mijloc.

Rac

Luna va face lumina in aceasta saptamana in toate relatiile. Asta inseamna ca anumite persoane nemultumite de viata lor personala pot lua decizia de a parasi relatia sau, din contra, cei multumiti de relatia lor pot evolua catre pasul urmator, acesta fiind diferit de la persoana la persoana.

In cazul in care se iveste o noua relatie, fii foarte prudent, deoarece persoana respectiva se poate dovedi a nu fi precum pare. Ai mare grija si intereseaza-te bine despre persoana respectiva inainte de a te implica.

Racii care au devenit de putin timp parinti vor avea parte de o saptamana speciala.

Leu

Romantismul pune stapanire pe tine in aceasta saptamana. Daca de obicei nu iti plac "dulcegariile", uite ca in aceasta saptamana vei avea o atractie in acest sens. Ti-ai pus in cap sa reusesti in anumite actiuni si in aceasta saptamana gasesti atitudinea necesara pentru a face toate acestea. Stii exact ce sa spui, cand sa spui si, cel mai important, cui sa spui pentru ca totul sa evolueze in avantajul tau sau in avantajul relatiei personale.

Trebuie mentionat ca nu ar strica ca din cand in cand sa ii demonstrezi partenerului de viata ca ii multumesti ca iti este alaturi in orice situatie si ca esti constient de faptul ca este de incredere.

Fecioara

Saptamana ta va fi influentata de Mercur si Marte. Casa ta va fi "casa pasiunii", pregatind practic scena pentru un eveniment important pentru tine si partenerul de viata. Ar fi bine ca in aceasta saptamana sa iti asculti instinctele si sa nu stai foarte mult sa te gandesti atunci cand trebuie sa iei o decizie.

Si planeta dragostei isi va spune cuvantul in aceasta saptamana, facandu-i pe cei mai tineri dornici de a-si impartasi dragostea. Astfel, in aceasta saptamana femeia fecioara va primi flori si cadouri, in timp ce barbatul fecioara va avea si el parte de surprizele sale.

Balanta

Iti place foarte mult natura, iar acest lucru te face ca in aceasta saptamana sa vrei sa petreci mai mult timp in compania partenerului de viata, dar nu in casa, ci sa va plimbati si chiar sa faceti drumetii.

Ar fi o idee buna sa mergeti la munte sau intr-o zona in care vi se permit plimbarile in aer liber. Pentru ca totul sa mearga bine din punct de vedere personal esti dispus sa faci anumite sacrificii, chiar daca asta inseamna ca va trebui sa rupi anumite relatii de prietenie, care nu iti fac bine.

Scorpion

Entuziasmul revine in relatia ta si o sa observi o imbunatatire in tot. Partenerul de viata a revenit la sentimente mai bune si acum toate problemele par ca au disparut din senin.

Daca in saptamanile trecute nu prea ai fost apropiat de partenerul de viata, uite ca acum totul ia o intorsatura neasteptata si viata ta personala va deveni din senin una spectaculoasa.

Scorpionii singuri trebuie sa fie atenti si sa nu accepte orice invitatii in oras, pentru ca unele sunt facute doar de ochii lumii si nu sunt serioase.

Sagetator

Ai nevoie de o perioada de relaxare, iar partenerul de viata nu are nevoie decat de un semn pentru a pune totul la punct pentru ca weekendul viitoar sa fie unul special. De fapt, surprizele vor incepe din timpul saptamanii. Sincer nu te asteptai la toate aceste gesturi, insa nici nu incerci sa afli cauza pentru ca nu cumva sa strici ceva.

Dupa toate acestea poate ar fi cazul sa adopti si tu aceeasi atitudine si sa il surprizi cu ceva special.

Capricorn

Toate problemele tale si-au gasit solutia si acum simti nevoia de o evadare. Esti tentat sa pleci unde vezi cu ochii doar cu cei apropiati. Din pacate, realitatea te loveste si iti dai seama ca trebuie sa te multumesti numai cu ceea ce ai pe moment. Cu toate acestea, iti faci de acum planuri pentru ca peste cateva saptamani sa pleci intr-o mica vacanta.

Cele mai bune zile vor fi vineri si sambata, cand vei participa la un eveniment special.

Varsator

Daca ai iesit dintr-o relatie de curand, aceasta saptamana va fi una benefica si relatiile incepute in aceasta saptamana au sanse sa mearga foarte bine. Pe de alta parte, daca ceva te nemultumeste la relatia actuala, incearca in aceasta saptamana sa nu spui nimic pentru ca discutia poate fi interpretata gresit si in loc sa faci ceva bine, risti sa strici si urma de bine din viata personala.

De asemenea, o persoana apropiata iti propune cateva masuri pe care le poti lua pentru ca totul sa fie mai bine pe viitor.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste zodii, #horoscop dragoste februarie , #horoscop dragoste