Horoscop dragoste: 21-27 martie 2011

Duminica, 20 Martie 2011, ora 09:03
3075 citiri
Horoscop dragoste: 21-27 martie 2011
Foto: Ziare.com

Pesti

Penultima saptamana din luna martie iti va aduce numai bucurii din punct de vedere sentimental. Asta inseamna ca realizezi ca ideile pe care ti le facusei despre partenerul de viata erau gresite si acum a venit timpul sa demonstrezi ca ai inteles acest lucru si sa iti schimbi atitudinea. O sa vezi ca relatia va avea numai de castigat datorita acestui lucru.

Berbec

Simti nevoia sa stai mai mult cu partenerul de viata si ii spui asta. Astfel, o sa reusiti amandoi sa va faceti timp pentru ca relatia voastra sa nu aiba de suferit din cauza slujbelor. Spre sfarsitul saptamanii chiar si apropiatii inteleg nevoia voastra de a sta singuri si nu va deranjeaza lasandu-va sa profitati de momentele speciale.

Taur

Ambitia ta de a reusi pe plan profesional ti-a cam stricat relatia personala si ar fi bine sa schimbi rapid asta inainte de a fi prea tarziu si sa se termine totul. Daca este nevoie, cere ajutorul unui profesionist ca sa puteti sa treceti peste aceasta perioada. In cazul in care simti ca nu mai poate fi reparat, poate este mai bine sa renunti pentru a nu suferi mai mult.

Gemeni

Cineva din anturajul tau va face tot posibilul sa se apropie mai mult de tine in aceste zile. Poate fi vorba despre inceputul unei relatii frumoase, dar poti risca sa se termine totul intr-un mod neplacut, daca nu esti pregatit sa faci acest pas. Pe de alta parte, gemenii casatoriti de foarte multi ani trec printr-o perioada dificila din cauza unor schimbari de la locurile de munca si au nevoie de sustinerea celor din jur, mai ales a partenerului de viata.

Rac

Daca la munca lucrurile sunt date peste cap, din punct de vedere personal ai noroc. Partenerul de viata te intelege, este alaturi de tine si face tot posibilul ca sa scada efectele stresului asupra organismului tau. Stie ca poti ceda si de aceea face ce poate ca sa iti fie bine, ba chiar va renunta la placerile tale si te va pune pe tine mai presus de propria persoana.

Leu

Totul va fi ca un vis in aceasta saptamana in relatia personala. Ai impresia ca nimic nu este adevarat si iti este teama sa nu vina momentul in care te trezesti si totul dispare. Stai linistit. Este chiar viata ta si nimic nu iti va strica bucuria. Dar cum omul nu poate avea totul in acelasi timp, este posibil sa intampini cateva probleme pe la locul de munca.

Fecioara

Esti puternic si nimic nu te doboara. Pana acum, cand simti ca problemele personale iti afecteaza intreaga viata si nu ai idee cum sa iesi din acest impas. Trebuie sa iti o pauza inainte de a claca. Stai cateva zile singur, pleaca intr-un loc care te linisteste. Inchide telefonul, nu lua laptopul cu tine, renunta la orice iti distrage atentia si gandeste-te numai la tine.

Balanta

Slujba ti-a ocupat tot timpul si ai uitat de un eveniment foarte important pentru cel drag si se simte mai dezamagit ca oricand. Are impresia ca a fost lasat pe ultimul loc in ordinea prioritatilor. Nu ai cum sa schimbi lucruri, insa poti sa faci ceva pentru a indrepta situatia. Pregateste o calatorie in locul preferat al iubitului/iubitei/sotiei/sotului sau macar cumpara-i ceva ce isi doreste foarte mult. Asta nu va schimba foarte mult lucrurile, dar vei demonstra cat de mult regreti greseala.

Scorpion

Viata sentimentala este data peste cap total si habar n-ai pe ce drum sa o apuci. Ai pleca undeva singur, ai sta cu prietenii, dar in acelasi timp ai vrea sa indrepti lucrurile. Crezi ca ai platit scump pentru ceea ce ai facut si simti ca esti nedreptatit. Inainte sa arunci vina pe cei din jur mai bine ai arunca o privire asupra propriilor actiuni.

Sagetator

Daca din alte puncte de vedere nu esti multumit de cum decurge viata ta, nu poti spune asta si despre viata personala. Ai parte de surprize peste suprize, momente speciale si tot ce se intampla este pe placul tau. Simti ca toate acestea iti vor da forta pentru a rezista celorlalte "lovituri".

Capricorn

Sentimentele sunt din ce in ce mai puternice si ai momente in care iti vine sa tipi de fericire. Aceasta saptamana va fi speciala si vei avea parte de momente deosebite alaturi de partenerul de viata. In weekend persoana iubita te ia prin surprindere si vei intelege inca o data de ce esti asa de rasfatat.

Varsator

Nu ar strica sa incerci sa te ocupi mai mult de propria persoana si sa ii lasi pe altii sa isi faca griji pentru ei. Marti va fi ziua cea mai buna din saptamana, Soarele influentandu-te in luarea unor decizii serioase si necesare pentru viitor. In weekend evita iesirile in locurile aglomerate.

Horoscop realizat de Zaza

USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste zodii, #horoscop dragoste martie, #horoscop dragoste 2011 , #horoscop dragoste