Horoscop dragoste: 24-30 ianuarie

Duminica, 23 Ianuarie 2011, ora 17:49
3104 citiri
Horoscop dragoste: 24-30 ianuarie
Foto: Ziare.com

Varsator

In primele zile ale acestei saptamani vei fi mai preocupat de propria persoana decat de partenerul de viata si din aceasta cauza nu o sa observi semnele pe care acesta ti le ofera. Din fericre, de joi te vei trezi la realitate si o iti dai seama de pericolele la care iti expui relatia si o sa faci ceea ce este necesar pentru a schimba aceasta situatie.

In cazul in care esti nascut la inceputul lunii februarie, trebuie sa fii foarte atent la o persoana care vrea sa intervina in relatia ta personala. Asta poate insemna o eventuala aventura a partenerului sau ca tu esti cel vizat.

Pesti

Evenimentele ce au avut loc in ultima vreme in viata ta te-au facut sa iti dai seama ca partenerul de viata este una dintre putinele persoane pe care te poti baza atunci cand ai nevoie de cineva drag. Partea buna este ca si sentimentele tale par sa redevina mai puternice, avand in vedere ca in ultima vreme aveai impresia ca tot ce va leaga este obisnuinta.

In cazul in care nu esti implicat intr-o relatie si se iveste ocazia sa iei parte la un eveniment la care vor participa mai multe persoane, ar fi bine sa mergi. Pana la urma nu ai nimic de pierdut.

Berbec

Din punct de vedere sentimental, astrele prevad o perioada cam agitata. Fie ca nu esti sigur pe sentimentele tale, fie ca nu esti sigur de ceea ce simte partenerul, tinzi sa intri in discutii periculoase pentru tine.

Inainte de a incepe sa iti expui sentimentele si gandurile incerca sa iti faci ordine in ele si sa fii sigur de ceea ce gandesti si ceea ce simti.

In cazul in care casnicia ta a trecut de primii ani, este posibil sa se puna problema unui copil sau pentru ce-l de-al doilea, in cazul in care exista deja unul.

Taur

In aceasta saptamana viata sentimentala nu va suferi schimbari majore, insa nici nu trebuie sa lasi la voia intamplarii. In cazul in care partenerul trece printr-o perioada dificila la locul de munca, incearca ca macar tu sa ii stai alaturi si sa il incurajezi si nu ii reprosa ca nu iti acorda sufiecienta atentie.

Ba mai mult, nu ar strica sa il surprinzi. Mergeti la teatru sau film, pregateste-i cina preferata sau cumpara-i ceva ce isi doreste. In acest fel o sa realizezi cat de mult iti pasa de el si cum iti doresti sa ii faci viata mai usoara.

Gemeni

Ai intrat intr-o perioada in care iti amintesti de perioadele foarte bune din viata si daca acum treci print-o perioada dificila acest lucru nu te bucura, ci mai mult te va face melancolic. Ar fi indicat ca in aceasta saptamana sa incerci sa petreci mai mult persoana iubita si sa indepartezi de tine aceste ganduri.

Si daca tot ai impresia ca ai o perioada in care ai dus-o mai bine, de ce sa nu incerci sa schimbi ceva pentru a ajunge sa te simti la fel.

Rac

Partenerul de viata te uimeste din ce in ce mai des, insa parca in aceasta saptamana se intrece pe el insusi si pune la cale o surpriza foarte mare. Poate fi vorba despre un lucru pe care ti-l doreai foarte mult, despre o vacanta intr-un loc pe care iti doreai sa il viziteti de foarte multa vreme sau despre alt gest special.

Atentie doar la modul in care primesti aceasta surpriza si aprecieaza. Adica, in loc sa ii reprosezi ca si-a dat banii pe aceste lucruri, mai bine i-ai multumi intr-un mod deosebit.

Leu

De viata sentimentala nu te poti plange. Ba chiar poti spune ca o duci mai bine ca oricand si ca momentele petrecute alaturi de partenerul de viata sunt din ce in ce mai dese si mai intense. Spre sfarsitul saptamanii se va intampla ce o sa va apropie si mai mult.

Pe de alta parte, in cazul in care tocmai ai trecut printr-o despartire sau pur si simplu nu esti implicat intr-o relatie evita sa incepi una noua in aceasta saptamana, deoarece astrele nu prevad de bine in legatura cu aceasta noua legatura.

Fecioara

Tocmai ai trecut printr-o cearta cu partenerul de viata din cauza unei rude si acum trebuie sa gasesti o solutie pentru ca aceste discutii sa nu mai aibe loc in familia ta. Poate fi o solutie indepartarea rudei respective pentru a te asigura ca nu se repeta aceste evenimente.

Marti sau miercuri vei participa la un eveniment alaturi de partenerul de viata si lucrurile vor incepe sa se aseze in sfarsit.

Balanta

Nu o duci prea bine pe plan sentimental, insa trebuie sa recunosti ca este si vina ta. Dupa ce realizezi acest lucru, o sa vina vremea sa incepi sa faci ceva in aceasta privinta. Nu esti multumit de relatia ta? Atunci hotaraste-te vrei sa continui asa sau sa pui punct. In cazul in care sunt implicati copii nu gasi in acestia o scuza pentru a ramane inchis intr-o relatie fara viitor.

Pe de alta parte, in cazul in care esti singur acorda mai multa atentie persoanelor din jurul tau care te invita in oras.

Scorpion

Nu accepti sa ti se spuna cand gresesti fata de partenerul de viata, dar te enervezi si cand nimeni nu mai vrea sa te sfatuiasca. Si pana la urma ce este de facut? Ar cam trebui sa te hotarasti in legatura cu sentimentele tale si abia apoi sa spui ceva.

Dupa ce toate acestea s-au rezolvat aminteste-ti ca i-ai promis partenerului de viata ca o sa il insotesti intr-un anume loc si ar fi bine sa iti pastrezi promisiunea.

Sagetator

De obicei esti foarte secretos in privinta vietii personale, insa in aceasta saptamana simti nevoia sa imparti cu toti cei din jur ceea ce ti se intampla. Poate fi vorba despre o schimbare majora in viata ta, de genul schimbarea locuintei, o nunta sau un copil.

Cu toate acestea, ai grija cui si ce spui pentru a nu ajunge la urechile unor necunoscuti ceea ce nu vrei sa se stie despre tine.

De asemenea, spre sfarsitul saptamanii o sa ai parte de o surpriza din partea partenerului de viata.

Capricorn

Vei fi printre cele mai rasfatate zodii in aceasta saptamana. Toti cei din jur incearca sa iti ofere conditiile necesare pentru desfasurarea muncii, in timp ce partenerul de viata iti pregateste surpriza surpriza.

Acest lucru ar trebui sa iti dea de gandit si sa faci si tu acelasi lucru la randul tau.

Horoscop realizat de Zaza

Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste 2011, #horoscop dragoste ianuarie , #horoscop dragoste