Horoscop dragoste: 26 martie - 1 aprilie 2012

Duminica, 25 Martie 2012, ora 11:42
3989 citiri
Horoscop dragoste: 26 martie - 1 aprilie 2012
Foto: Ziare.com

Berbec

Partenerul de viata iti reproseaza ca uneori esti mult mai atent la nevoile prietenilor decat la ale sale. Inceputul de saptamana va fi umbrit de aceste dialoguri, insa incepand de miercuri o sa reusiti sa ajungeti la un numitor comun. Cheia problemei voastre este comunicarea.

Taur

Nu te ingrijora daca lucrurile nu functioneaza mereu cum speri tu pentru ca asa este firea lucrurilor. Nu poti avea mereu dreptate. Acum se intampla exact asta. Te inseli in privinta unui lucru si ceilalti incearca sa te faca sa realizezi asta, insa in zadar pentru ca tu nu vrei sa auzi o alta varianta. Atitudinea aceasta o sa te coste.

Gemeni

Visul tau este pe cale sa se implineasca in aceasta saptamana. Ai muncit mult sa ajungi aici si efortul urmeaza sa iti fie rasplatit pe masura. Chiar o sa ramai uimit de ceea ce o sa ti se intample. Sperai ca o sa fie deosebit, dar nu atat de mult.

Rac

Esti foarte obosit si uneori risti sa ridici tonul la cel drag. Nu realizezi pe loc ca il ranesti, insa in timp aceste frustrari se aduna si ajungeti sa va certati. Si la voi este o problema de comunicare si ar fi cazul sa o rezolvati pentru a nu va trezi intr-un punct critic.

Leu

Libertatea de care dispui te ajuta sa iei parte la mai multe actiuni si activitati ce te fac sa iti satisfaci nevoile personale. Uneori vrei sa stai in preajma unor oameni de calitate si de aceea alegi sa mergi la teatru. Te feresti de locurile aglomerate. Te tenteaza gandul sa pleci cu partenerul la munte.

Fecioara

Crezi ca anumite lucruri ti se cuvin fara sa le ceri si te astepti ca cei din jur sa vina direct la tine. In cazul asta o sa fii dezamagit pentru ca nu toti stau la dispozitia ta. Esti dezamagit de acest aspect, insa dupa cateva ore o sa ajungi si tu la aceeasi concluzie. Iti inveti lectia si o sa vezi ca si relatia cu partenerul de viata se va imbunatati.

Balanta

Ai foarte mult curaj daca vrei sa pui in practica ceea ce aveai in plan. Totusi, nu te grabi pentru a nu distruge ceva ce ai construit in foarte multi ani. Conteaza fiecare secunda. Cantareste bine informatiile inainte de a lua o decizie.

Scorpion

O sa fii foarte bine dispus. De multa vreme nu te-au vazut cei din jur intr-o asemenea stare. Atmosfera in familie va fi deosebita. Totul se datoreaza faptului ca in sfarsit ai realizat ca rudele sunt mult mai importante decat orice altceva.

Sagetator

Planeta iubirii iti va influenta viata personala in aceasta saptamana. Asta inseamna ca relatia cu partenerul de viata va suferi cateva modificari de care era nevoie pentru ca tensiunea dintre voi sa dispara. Totul se poate datora unei reusite profesionale.

Capricorn

Uneori ti se intampla sa te simti singur desi erai inconjurat de prieteni. Insa de mult timp nu s-a mai pus aceasta problema si iti dai seama ca totul se datoreaza partenerul de viata, care tot timpul face in asa fel incat sa iti fie bine. Saptamana aceasta va fi randul tau sa faci gesturi dragute pentru el.

Varsator

Lucrurile iau o intorsatura ciudata pe plan personal. Nu mai intelegi nimic si esti confuz. Ar fi cazul sa stai putin singur si sa te gandesti bine pe ce drum sa o apuci pentru ca esti tentat sa lupti pe doua fronturi si nu este in avantajul tau.

Pesti

Te-ai axat pe o singura chestiune si ai ignorat cu totul nevoile celor apropiati. Acum afli ca o ruda apropiata a intampinat o situatie extrem de dificila si tu ai fost singurul care nu i-a fost alaturi. Regreti si incerci sa o impresionezi.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste zodii, #horoscop dragoste martie, #horoscop dragoste 2012 , #horoscop dragoste