Horoscop dragoste: 28 februarie - 6 martie

Duminica, 27 Februarie 2011, ora 17:47
3086 citiri
Horoscop dragoste: 28 februarie - 6 martie
Foto: Ziare.com

Pesti

Este timpul sa iti lasi imaginatia sa zboare si sa pui in practica tot ceea ce iti trece prin gand. De asta ai nevoie pentru ca viata ta sentimentala sa nu iti mai para banala. Chiar si din punct de vedere sexual simti nevoia de o schimbare. Pentru a nu ajunge intr-o situatie critica, cel mai bine ar fi sa discuti deschis cu partenerul de viata si sa ii expui parerea ta. Asta nu inseamna ca trebuie sa te gandesti la o despartire, ci doar spui ceea ce simti, astfel incat persoana iubita sa fie la curent cu nevoia ta de schimbare.

Berbec

Fanteziile tale vor prinde contur in aceasta saptamana. Iti faci curaj si ceri ceea ce vrei, iar partenerul de viata va intampina foarte bine toatea acestea si se va conforma. Miercuri va fi ziua in care sentimentele tale vor atinge punctul maxim si in aceasta zi vei face ceva ce iti doreai de foarte multa vreme.

Berbecii singuri, in varsta de peste 35 de ani, nu trebuie sa ia in serios invitatiile primite in aceasta saptamana, deoarece astrele nu prevad prima zi din martie ca o saptamana buna pentru inceperea unei relatii.

Taur

Sa taci din gura si sa accepti ceea ce ti se intampla nu este stilul tau. Nici in aceasta saptamana nu o sa pastrezi doar pentru tine gandurile tale si ii vei transmite sotului/sotiei/iubitului/iubitei parerea ta in legatura cu ceea ce a facut. Trebuie sa ai grija la tonul din timpul discutiei, pentru ca lucrurile sa nu degenereze si sa transformati totul intr-o cearta. Cand vorbiti ar fi bine sa nu iti expui vulnerabilitatea si sa incerci sa ramai stapan pe situatie.

Gemeni

In perioada urmatoare este bine sa stai mai mult in preajma prietenilor si mai putin cu partenerul de viata, deoarece amandoi traversati cateva zile mai putin bune si riscati sa va certati. Asta nu inseamna ca trebuie sa va ignorati complet, ci fiecare sa il lase pe celalalt sa se desfasoare in voie si sa isi termine treba fara a se pune multa presiune pe el.

Rac

Vei merge intr-un loc nou cu partenerul de viata si asta va face ca relatia voastra sa se imbunatateasca si sa petreceti impreuna momente deosebite. De asemenea, este o saptamana buna pentru ca persoanele care nu sunt implicate intr-o relatie sa ia parte la evenimente culturale, marind sansele inceperii unei relatii.

Leu

Daca iti vei pune imaginatia la treaba, in aceasta saptamana vei face lucuri speciale pentru partenerul de viata, ceea ce va duce relatia voastra la un alt nivel. Si cei din jur vor observa imbunatatirea aceasta si zambetul de pe fata va spune totul fara sa fie nevoie de multe intrebari.

La randul sau persoana iubita realizeaza ca ar fi mai bine sa spuna ceea ce simte sau macar sa demonstreze in loc sa te lase pe tine sa iti dai seama.

Fecioara

Fie ca iti doresti sa evoluezi in relatia actuala, fie ca esti in cautarea unui nou partener in aceasta saptamana vei fi dispus sa faci schimbari majore. Ai grija doar sa nu exagerezi si sa cazi in penibil in incercarea ta de a face ca lucrurile sa mearga bine. Asta inseamna ca desi este bine sa fii deschis la nou, nu trebuie sa iei totul de bun si sa pui in practica.

Balanta

Viata sentimentala stagneaza in aceasta saptamana, insa trebuie sa fii putin mai atent la nevoile partenerului de viata si sa il ajuti atunci cand are nevoie. In cazul in care esti singur sansele de a incepe o legatura amoroasa cresc si este posibil ca acest lucru sa se intample la locul de munca. Trebuie doar sa ai grija la modul in care ceilalti privesc aceasta apropiere.

Scorpion

Inainte de a face ceea ce iti dicteaza inima, analizeaza foarte bine si ceea ce reprezinta acest lucru si incearca sa nu te arunci cu capul inainte, fara sa gandesti, pentru a evita o situatie cel putin neplacuta. Daca ajungi la concluzia ca totul este in regula, atunci daruieste cat mai multa dragoste, pentru a primi la randul tau acelasi lucru.

Sagetator

Relatia cu partenerul de viata in cazul persoanelor ce au peste 15 ani de casnicie va avea de suferit din cauza unei rude. Pe de alta parte in cazul celor casatoriti de mai putini ani totul va fi influentat de Soare, ceea ce inseamna ca pasiunea apare in viata ta.

Capricorn

Linistea se instaleaza in viata ta si implicit in relatia ta personala. Vei pune mai mult accent pe partea fizica, iar asta te va ajuta sa incerci experiente noi. Trebuie doar sa ai grija la efectele acestor experiente. Persoanele ce sunt casatorite vor trebui sa fie atente la o vizita a unei rude cu un caracter cam dificil ce poate aduce in discutie subiecte neplacute.

Varsator

In aceasta saptamana ar fi indicat sa te preocupi mai mult de viata ta persoanala si sa lasi macar pentru cateva zile slujba pe locul doi. Vor avea loc evenimente importante si trebuie sa te concentrezi doar asupra acestora fara sa lasi alte detalii sa te faca sa iti pierzi din concentrare.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Cătălin Cîrstoiu va lămuri totul în legătură cu candidatura sa la Primăria Capitalei într-o conferința de presă, este mesajul public al coaliției PSD-PNL. În spatele ușilor,...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste 2011, #horoscop dragoste martie , #horoscop dragoste