Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop dragoste: 28 martie - 3 aprilie 2011

Duminica, 27 Martie 2011, ora 16:47
3165 citiri
Horoscop dragoste: 28 martie - 3 aprilie 2011
Foto: Ziare.com

Berbec

Viata sentimentala va intra intr-o perioada dificila, care va dura cateva zile. Asta inseamna ca trebuie sa fii foarte atent la cum te comporti cu partenerul, pentru a nu se pune problema unei rupturi intre voi. Daca vei reusi sa iti pastrezi calmul si sa iti masori cuvintele, ai mari sanse ca tensiunea sa dispara si ca lucrurile sa revina la normal.

Taur

Ceea ce tuturor li se pare normal, tu crezi ca e o tragedie. De exemplu, daca prietenii tai spun ca este normal ca o data la un timp indelungat tu si partenerul sa aveti parte de o disputa, tu interpretezi asta ca fiind sfarsitul relatiei. Calmeaza-te si gandeste-te ca un asemenea dialog este inevitabil, mai ales daca niciunul nu spuneti ceea ce va deranjeaza si ceea ce simtiti cu adevarat.

Gemeni

Prima dragoste nu se uita niciodata, iar pe tine te napadesc amintirile. Iti aduci aminte de clipele in care aveai fluturi in stomac si parca ai vrea sa le retraiesti. Momentul de relaxare va fi spulberat de un telefon si vei fi nevoit sa te intorci la viata reala si sa accepti tot ceea ce ti se intampla. Amintirile ti-au facut bine si ai realizat ca o parte din vina ca relatia personala nu este asa cum iti doresti iti apartine. De miercuri iti vei schimba atitudinea fata de persoana draga si o sa observi o schimbare radicala in tot.

Rac

Esti fericit si asta datorita partenerului de viata, care a vazut cat de multe ai pe cap la locul de munca si incearca sa iti usureze treaba cum poate. Te asteapta acasa cu masa pusa, face singur cumparaturile si chiar se ocupa de activitatile casnice pe care de obicei le ura. In afara faptului ca te va ajuta sa te relaxezi, realizezi si ca sentimentele sale sunt reale.

Leu

Rabdarea ti-a ajuns la limite, insa starea ta nu are nicio legatura cu viata de cuplu. Din acest punct de vedere te simti foarte bine si ai parte de momente speciale. Se apropie un eveniment important pentru voi doi si doar asta ar trebui sa va intereseze. Incearca ca macar pentru cateva zile sa nu bagi in seama rautatile celor din jur.

Fecioara

Esti o persoana ambitioasa, insa de data aceasta determinarea ta nu te-a adus in punctul dorit, ci te-a bagat intr-o incurcatura. Pentru a reusi sa iesi la liman, vei avea nevoie de ajutorul partenerului de viata. Acesta nu va sta pe ganduri si va face tot ceea ce trebuie pentru a rezolva situatia. In weekend ar fi bine sa stai departe de zonele in care temperatura este foarte scazuta.

Balanta

Partenerul de viata a intrecut masura din anumite puncte de vedere si este cazul sa ii arati cat de mult a sarit calul. Va fi nevoie de un dialog serios, poate prima discutie dintre voi doi, pentru ca ceva sa se schimbe. Daca vezi ca nici asa nu merge, poate este timpul sa treci la masuri mai drastice.

Scorpion

Nu te simti sigur pe tine si de aceea tinzi sa crezi ca partenerul are ochi pentru altcineva. Ar fi bine sa arunci un ochi asupra propriului comportament si apoi sa arunci cu sageti in stanga si in dreapta, criticand comportamentul celorlalti. Pentru a calma spiritele, propune-i persoanei iubite sa mergeti intr-un loc special.

Sagetator

Iubirea atinge cote maxime in aceasta saptamana. Atat tu, cat si cel drag, va veti simti foarte apropiati unul de celalalt si nimic altceva nu va mai conta. Complimente, declaratii de dragoste si surprize multe. Asa se va desfasura saptamana ta.

Capricorn

Nu vei intampina niciun fel de problema in aceste zile, insa nu ar strica sa te concetrezi mai mult asupra relatiei de cuplu si sa o lasi mai usor cu munca, pentru a nu te indeparta, usor, dar sigur, de cel iubit. Realizand importanta vietii personale, vei putea pune in valoare lucrurile cu adevarat importante.

Varsator

A venit primavara si simti nevoia sa iti deschizi sufletul. Soarele iti va influenta viata persoanala, ceea ce inseamna ca vei avea parte de momente surprizatoare. Un cunoscut te va uimi printr-un gest cel putin ciudat. Poate fi vorba despre inceputul unei frumoase prietenii sau chiar mai mult.

Pesti

Discutiile contradictorii aparute in viata personala vor duce la situatii fara precedent. Vei fi pus in fata unor lucruri deja stabilite si nu vei putea sa mai faci nimic pentru a schimba ceva. Va trebui sa accepti totul si sa mergi mai departe. Nu te gandi neaparat la o despartire, ci poate fi vorba despre faptul ca un vis mai vechi nu se va realiza.

Horoscop realizat de Zaza

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#horoscop dragoste martie, #horoscop dragoste 2011, #horoscop dragoste , #horoscop dragoste