Horoscop dragoste: 29 august - 4 septembrie 2011

Duminica, 28 August 2011, ora 08:30
3071 citiri
Horoscop dragoste: 29 august - 4 septembrie 2011
Foto: Ziare.com

Fecioara

Inceputul acestei saptamani va fi minunat din punct de vedere sentimental, datorita unui apropiat care iti da o veste extraordinar de buna. Informatiile de care dispui sunt esentiale intr-un proiect pe care l-ai inceput cu partenerul de viata.

Balanta

In viata ta va avea loc un eveniment la care vor participa cei mai buni prieteni. Nu uita sa inviti si rudele apropiate de varsta pentru a nu crea situatii neplacute. Sotul/sotia/iubitul/iubita iti pregateste o surpriza.

Scorpion

Esti foarte atasat de jumatatea ta si zilele acestea refuzi sa ramai peste program la locul de munca tocmai pentru a petrece cat mai mult timp cu acesta. Efortul iti va fi rasplatit.

Sagetator

Scopul tau este foarte clar, insa familia nu intelege de ce este nevoie de atata efort. Abia dupa ce reusesti sa ii convingi pe ei de ceea ce ai in cap, poti sa te ocupi mai atent de sarcina ta.

Capricorn

Esti atat de ocupat incat acasa lucrezi pentru job, iar la birou dai telefoane in folos personal. Ar fi cazul totusi sa incerci sa te calmezi ca sa nu te epuizezi si sa ajungi la spital in loc sa iti vezi de treaba.

Varsator

Nu iti convine propunerea primita de la partenerul de viata si cauti o scuza. Din pacate, nimic nu te va salva. Poate fi vorba despre o vizita la rudele sale si de aceea sa reactionezi in acest fel, dar chiar si asa depune putin efort si mergi cu el.

Pesti

Pune mai mult pret pe sanatatea ta si las-o mai usor cu timpul dedicat job-ului. In plus, copiii si perechea ta s-ar putea simti ignorati, iar apoi iti va fi greu sa ii impaci.

Berbec

Persoana alaturi de care ai inceput un proiect care nu are legatura cu slujba iti creaza probleme si ajungi sa regreti ca nu ai pornit la drum singur. Nu ai cum sa schimbi trecutul, dar te poti orienta altfel pentru viitor.

Taur

Familia este cea mai importanta in aceasta saptamana. O sa stati mai mult timp impreuna si poate chiar sa pleci intr-o mica vacanta. O pauza ar prinde bine tuturor. In plus, este o ocazie buna sa va apropiati unii de altii.

Gemeni

In cazul in care esti singur, aceasta perioada este una buna din punct de vedere sentimental. Invitatiile apar din toate partile si ai impresia ca se intampla ceva ciudat pentru ca prea multe persoane te cauta. Pe de alta parte, cei implicati intr-o relatie ar trebui sa stea departe de persoanele de sex opus.

Rac

Incepi sa te simti mai bine in viata ta si sa uiti de problemele care ti-au dat batai de cap in ultima perioada. Si tu si partenerul de viata ati fost mai deschisi unul fata de celalalt si lucrurile se indreapta catre o directie buna.

Leu

Nu esti sigur ca toti pe care ii crezi prieteni sunt sinceri cu tine si te gandesti sa ii testezi. Dupa ce stai si analizezi mai atent situatia, realizezi ca nu merita efortul de a-ti pierde timpul.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste zodii, #horoscop dragoste august , #horoscop dragoste