Horoscop dragoste: 4-10 aprilie 2011

Duminica, 03 Aprilie 2011, ora 08:07
3958 citiri
Horoscop dragoste: 4-10 aprilie 2011
Foto: Ziare.com

Berbec

In aceasta saptamana, te copleseste iubirea. Faci declaratii partenerului si, la randul tau, esti foarte rasfatat. De asta avea nevoie relatia personala pentru a nu ajunge intr-un punct critic. Familia se va simti mai apropiata de tine si esti umarul de care au nevoie cei din jur.

Spre sfarsitul saptamanii, este posibil sa primesti un cadou care te va lasa fara cuvinte.

Taur

Problema nu este la partenerul de viata, ci la tine, asa ca nu il mai certa degeaba si mai bine ti-ai analiza propriul comportament. Abia dupa ce descoperi punctele tale slabe, poti sa te gandesti la urmatorul pas. Aceasta metoda este buna pentru imbunatatirea relatiilor personale si este posibil sa te ajute si la locul de munca.

Gemeni

Uneori ai impresia ca dragostea nu este facuta pentru tine. Asta o sa simti pana miercuri, cand o surpriza pusa la cale de partenerul de viata o sa te faca sa gandesti cu totul altfel si sa uiti de pesimismul de care ai dat dovada in ultima vreme. De acest lucru aveai nevoie.

Rac

Nu este cea mai buna saptamana din punct de vedere sentimental, din cauza ca slujba iti consuma toate resursele si nu mai ai timp de cei dragi. Acestia vor fi nevoiti sa iti respecte munca si sa astepte sa pui totul in ordine fara sa iti creeze probleme. Incepand de joi, totul va reveni la normal si te vei bucura de momente placute alaturi de ei.

Leu

Va fi saptamana sentimentelor si emotiilor. Ba esti foarte fericit, ba esti nervos si iti vine sa ucizi pe cineva. Incearca sa nu iei in seama persoanele rautacioase, mai ales daca esti constient ca nu se pot compara cu tine. Lasa-le sa vorbeasca si nu le baga in seama. Daca vei face asta, te vei amuza mai mult si o sa ai parte de o saptamana pe cinste.

Fecioara

Uita de problemele de la birou si concentreaza-te asupra lucrurilor mai importante: familia si mai ales partenerul de viata. Rudele iti vor fi mereu alaturi, pe cand locul de munca il poti schimba si mai ales colegii nu se pot compara cu familia. Realizand toate acestea o sa vezi diferenta de atmosfera din caminul tau.

Balanta

Simti ca relatia personala este in pericol din cauza cuiva care isi tot baga coada unde nu trebuie. Inainte de a fi prea tarziu, pune piciorul in prag si spune tot ceea ce simti vizavi de situatia creata. Sambata sau duminica, totul se va rezolva si partenerul de viata iti va oferi ceva special. Poate fi vorba despre un cadou sau o mica vacanta intr-un loc special.

Scorpion

Se apropie un eveniment important pentru familia ta si incepi deja sa iti faci planuri si sa pui totul la punct. Esti atat de incantat incat nu te mai intereseaza nimic, nici macar proiectele de la job nu iti trezesc interesul, asta pana cand lucrurile o iau putin razna si primesti cateva reprosuri.

Sagetator

Liniste, armonie si multe zambete. Vei avea parte de acestea numai daca realizezi din timp ca cel drag are foarte mult de lucru si de aceea nu se comporta cum o face de obicei. Daca nu vei face asta, risti sa starnesti discutii neplacute.

Capricorn

Vei avea parte de activitati la care va lua parte si partenerul de viata si asta te bucura foarte mult. In aceasta saptamana, simti o liniste sufleteasca de care nu te bucuri in fiecare zi. Poate este vorba despre faptul ca nu mai ai probleme nici la locul de munca si poti rasufla usurat.

Varsator

Vei primi vizita unor rude care te cam enerveaza si pui la cale un plan cu cei apropiati ca sa scapi repede de ele. Chiar daca la mijloc este vorba despre o minciuna, te gandesti ca astfel iti vei regasi linistea mult mai repede. Zilele cele mai bune vor fi spre sfarsitul saptamanii, cand o sa stai mai mult cu partenerul de viata.

Pesti

In centrul atentiei vor fi activitatile de cuplu. Vei merge la cumparaturi cu partenerul de viata, ba chiar o sa va ocupati de curatenie impreuna. Acesta este un semn bun, avand in vedere faptul ca in ultima vreme nu v-ati inteles foarte bine si ati avut parte chiar de dialoguri neplacute.

Horoscop realizat de Zaza

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste 2011, #horoscop dragoste aprilie , #horoscop dragoste