Horoscop dragoste: 6-12 iunie 2011

Duminica, 05 Iunie 2011, ora 08:06
2851 citiri
Horoscop dragoste: 6-12 iunie 2011
Foto: Ziare.com

Gemeni

Inceputul de saptamana va fi pus sub semnul iubirii. Vei trai emotii de care nu ai mai avut parte pana acum si care te vor face sa experimentezi ceva cu totul si cu totul deosebit. In ultimele zile vei sta mai mult cu partenerul de viata. Amandoi simtiti ca ar fi timpul sa va remarturisiti sentimentele.

Rac

Relatia cu partenerul de viata va fi tensionata pana marti cand, in urma unei actiuni la care participati amandoi, o sa puteti sa va relaxati si sa reveniti la sentimente mai bune. De miercuri pana duminica o sa va simtiti exact ca la inceputul relatiei, cand amandoi incercati sa va descoperiti si sa purtati cu manusi unul cu celalalt.

Leu

Simti nevoia sa pleci din oras, insa munca te tine pe loc. Partenerul simte asta si o rezolva in felul sau. Daca vrei sa mergi la mare, aduce el marea la tine. Asta inseamna ca te va duce la o piscina in oras, chiar si pentru cateva ore. Vrei sa stai la munte si sa te bucuri de aerul curat? O sa te duca la padure langa un rau. El si copiii vor fi salvarea ta in aceasta saptamana.

Fecioara

Uneori te gandesti ca esti urmarit de ghinion, insa acum da norocul peste tine, cum se spune in popor. Primesti mai multi bani decat sperai, muncesti mai putin ca de obicei, iar partenerul de viata iti face fel si fel de surprize si nu il mai recunosti.

Balanta

Parerile tale si ale partenerului de viata incep sa fie din ce in ce mai diferite si din aceasta cauza intampinati cateva probleme luni. Incepand de marti, unul dintre voi va realiza ca mult mai important este ca relatia voastra sa functioneze asa cum trebuie, nu ce culoare ar trebui sa aiba blocul vecin, de exemplu. O sa realizati ca vor sunteti cei care conteaza si o sa faceti ceea ce trebuie pentru ca voi sa va intelegeti bine.

Scorpion

Te-ai indepartat in ultima vreme de partenerul de viata si nu ar strica sa faci ceva pentru ca lucurile sa se rezolve intre voi. Ai putea sa pui la cale ceva romantic pentru a-i demonstra tot ceea ce simti pentru el. Pe la sfarsitul saptamanii sa iti indrepti greselile si sa ai parte de cateva zile de liniste alaturi de cel drag.

Sagetator

Relatia ta este una speciala. Nu prea ai motive de ingrijorare, dar asta nu inseamna ca nu poti incerca sa faci ca lucrurile sa fie din ce in ce mai bine. Partenerul spune ca este multumit de ceea ce se intampla in viata voastra, insa mereu exista loc de mai bine, asa ca fa ceva nou, uimeste-l.

Capricorn

Din punct de vedere sentimental tu o duci din ce in ce mai bine. Uneori nu iti vine sa crezi ca ai ajuns in acest punct si te blochezi intrebandu-te ce urmeaza. Lasa totul sa mearga de la sine si o sa vezi ca totul va fi bine.

Varsator

Ai partea ta de vina ca lucrurile nu se desfasoara dupa bunul plac in viata ta. Daca ai fi facut ceea ce trebuia, acum nu ajungeai in aceasta situatie, din care simti ca nu mai iesi. Lasa regretele in urma si priveste cu ochi buni viitorul.

Pesti

In cazul in care esti deja casatorit, in aceasta saptamana nu apar lucruri noi la orizont, insa cei care nu sunt implicati intr-un mariaj este posibil sa discute despre unul cu partenerul de viata si sa inceapa sa puna tara la cale pentru ca in anul urmator sa formeze o familie.

Berbec

Vrei sa iti faci iubitul/iubita/sotul/sotia sa se simta special? Pune la cale o surpriza. O cina romantica, ia-i un cadou special sau mergeti impreuna intr-o vacanta. Astfel de gesturi va vor apropia si va vor face sa vedeti cu alti ochi totul in jurul vostru.

Taur

Din punct de vedere sentimental te simti foarte bine si esti sigur ca te poti baza la orice ora din zi si din noapte pe persoana de langa tine. Asta o sa faci si in aceasta saptamana, cand toti prietenii sunt ocupati cu problemele lor, iar singurul ajutor il vei primi din partea partenerului de viata.

Horoscop realizat de Zaza

REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER, partidul condus de fostul premier Dacian Cioloș, anunță că a trimis o invitație la dialog colegilor de la USR, PMP și Forța Dreptei, filialele din București, în vederea găsirii...
George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
Preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, George Simion, a declarat joi, 28 martie, la Bistriţa, că a avut consfătuiri cu 30 de formaţiuni politice neparlamentare, cu care ar urma să...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste iunie, #horoscop dragoste 2011 , #horoscop dragoste