Horoscop dragoste: 9 - 15 aprilie 2012

Duminica, 08 Aprilie 2012, ora 09:31
4076 citiri
Horoscop dragoste: 9 - 15 aprilie 2012
Foto: Ziare.com

Berbec

Complici lucrurile fara rost. Partenerul de viata ti-a cerut sa il lasi sa se concentreze pe ceva ce tine de locul de munca, insa tu interpretezi totul gresit si crezi ca vrea sa scape de tine. Releaza-te. El chiar are nevoie sa se ocupe de partea profesionala pentru cateva zile. Rezultatele financiare vor fi pe masura si abia atunci o sa realizezi ca ai gresit.

Taur

De ce iti faci probleme fara sa le ai? Esti genul de persoana care se agita mult prea mult pentru a reusi ceva, cand in realitate totul s-ar pune in ordine fara sa depui un efort marit. Cel drag incearca sa iti explice de ceva vreme acest lucru, insa din incapatanare tu iti urmezi drumul. Uneori este bine sa te opresti putin si sa fii atent la ceilalti.

Gemeni

O persoana draga are nevoie de ajutorul tau intr-o problema personala. Poate fi vorba despre un caz de infidelitate, asa ca ai grija ce si in ce moment spui pentru a nu complica situatia. Inainte de a oferi un sfat, asigura-te ca stii despre ce este vorba. Ar fi o idee buna sa stai de vorba si cu cealalta parte implicata.

Rac

Nu te grabi cand vine vorba de ceea ce urmeaza sa faci in lunile urmatoare pentru ca unele lucruri ce nu tin de tine este posibil sa iti schimbe planurile si vei fi dezamagit. Ia o marja de eroare si nu te arunca cu capul in fata. Ceva mai realist va fi partenerul de viata, care o sa ia o decizie buna pentru amandoi.

Leu

Uneori te lasi purtat de val si nu vrei sa mai auzi de altceva in afara de cel drag. Cam asa o sa se intample si saptamana aceasta, cand munca va fi pusa putin in umbra de un eveniment legat de familie. Este posibil sa fie o intalnire importanta.

Fecioara

Nu ai rabdare deloc. Te grabesti. Imediat ce pui o intrebare, soliciti raspuns si esti dezamagit daca acesta nu reprezinta ceea ce vrei tu. In acest caz, invata sa fii ingaduitor si sa le acorzi celor din jur timpul de care au nevoie. O sa vezi ca noua atitudine o sa iti prinda bine in contactul cu alte persoane.

Balanta

Asteptai mai multe din partea unui cunoscut si esti dezamagit sa vezi ca s-a gandit doar la binele sau, nu si la cei implicati. Ar fi cazul sa inveti ca asa sunt cei mai multi oameni si ca rar te vor pune pe tine inaintea lor. Fii constient de rautatea celor din jur si nu o sa mai intampini astfel de probleme.

Scorpion

Nu te poti abtine sa nu ii spui sotului/sotiei ceea ce urmeaza sa primeasca, insa nu este tocmai bine pentru ca ii strici momentul special pus la cale de prieteni. O sa ii superi pentru ca le-ai divulgat secretul, dar intreaga actiune va fi una de succes.

Sagetator

Nu te limita la cateva gesturi speciale facute fata de cel drag. Merita mai mult si tu esti constient de asta. Este un moment potrivit sa faci ceva deosebit. Indrazneste mai multe pentru ca il vei face sa se bucure foarte mult.

Capricorn

Te simti mai conectat ca niciodata cu perechea ta. Vrei sa ii demonstrezi ca ai intentii foarte serioase si ca nu glumesti cand ii expui ideile tale ce par de nerealizat. Va fi luata prin surprindere de atatea planuri.

Varsator

Te simti foarte puternic. Ai trecut cu bine peste o dezamagire si te-ai uimit pe tine insuti de ceea ce s-a intamplat. Simti ca nimic nu te poate pune la pamant. Nu exagera, pentru ca ulciorul nu merge de multe ori la apa. Si cel mai important este sa nu iti indepartezi prietenii si mai ales pe partenerul de viata pentru ca vei avea nevoie de ei.

Pesti

Nu ai timp de pierdut pentru ca multi cunoscuti iti cer cateva favoruri si o sa ajungi sa fii nevoit sa amani ceva ce era organizat de partenerul de viata si sa te vezi cu ei. Nu este o alegere tocmai buna si pe viitor nu mai face asa ceva pentru ca iti risti relatia personala.

Horoscop realizat de Zaza

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste zodii, #horoscop dragoste aprilie , #horoscop dragoste