Horoscop lunar - decembrie 2012

Vineri, 30 Noiembrie 2012, ora 08:00
6355 citiri
Horoscop lunar - decembrie 2012
Foto: Ziare.com

Sagetator

O sa fie o luna extrem de lunga si agitata pentru tine, insa nu te gandi la ceva de rau, ci din contra. Este vorba despre multe activitati placute la care vor lua parte oameni dragi. Sunt sanse mari sa iti vina in vizita multe rude. In privinta unora, o sa fii extrem de incantat, in timp vor fi si momente in care te vei ruga ca altele sa plece cat mai repede.

Capricorn

Primele doua saptamani vor fi pline. Abia o sa ai timp sa respiri. Ti-ar prinde bine ajutorul cuiva altfel, cand toata lumea o sa se distreze, tu vei sta la munca peste program. Spre fericirea ta, un coleg se ofera sa te scoata din bucluc. Ultima parte a lunii va fi ceva mai linistita.

Varsator

Vestea pe care o asteptai inca de acum cateva luni o sa vina. Esti in culmea fericirii si o sa sarbatoresti zile la rand acest lucru. Cam toata luna o sa fii cu capul in nori. Datorita tie, si cei din jur vor fi optimisti si vor avea o stare de bine.

Pesti

Primele cateva zile o sa ai de munca serios, asa ca nu iti programa nicio intalnire pe seara. Dupa data de 15, ai unde verde sa faci tot ceea ce vrei, pentru ca jobul iti va permite. Ar fi o idee buna sa fii mai atent la ceea ce isi doreste partenerul de viata, pentru ca in ultima vreme l-ai cam ignorat.

Berbec

Nu te arunca la cheltuieli mari, pentru ca o sa intervina un eveniment ce te va costa cam mult si ar fi bine sa ai ceva pus deoparte. Este vorba despre o aniversare de care uitasei si daca nu oferi un cadou, o sa ai probleme pentru ca persoana respectiva se va supara. In plus, si la sfarsitul lunii va trebui sa faci multe cumparaturi.

Taur

Planeta dragostei te va face ca in aceasta luna sa te comporti ca un adolescent indragostit. O sa ii faci mai multe surprize celui drag si o sa planifici ceva special doar pentru voi. La randul tau, vei fi foarte rasfatat in aceasta perioada.

Gemeni

Trebuia sa pleci undeva, insa din motive care nu tin de tine, totul s-a amanat. Acum trebuie sa gasesti o solutie ca sa nu te plictisesti in aceasta perioada. Un amic iti ofera cateva idei de locatii pe care merita sa le vizitezi.

Rac

Ai fost plecat cam mult de pe acasa si partenerul de viata se simte ignorat. Ei bine, acum este momentul perfect sa faci ceva ca sa il impresionezi. Si chiar o sa reusesti. Nici macar tie nu iti vine sa crezi ca esti in stare de asa ceva. In perioada 20-24 ale lunii, o sa faci cateva drumuri in afara orasului.

Leu

O sa se intample ceea ce iti doreai extrem de mult in ultima perioada. Rezultaul va fi mult mai bun decat credeai tu si ramai fara cuvinte. Partea si mai buna este ca dorita acestui lucru o sa poti sa ii faci si tu o surpriza persoanei dragi. O sa iti prinda bine, pentru ca erai in pana de idei.

Fecioara

Toata lumea are de munca si probleme, dar tu ai impresia ca ale tale sunt cele mai mari si importante si te comporti ca si cum toti ar trebui sa fie la dispozitia ta. O sa deranjezi cateva persoane cu aceasta atitudine si cand o sa ai cu adevarat nevoie de cineva, te vei lovi de un refuz.

Balanta

Te-ai cam jucat cu focul in ultima perioada, desi toata lumea te-a avertizat sa ai grija. Uite ca acum a venit momentul sa dai socoteala. Te vor astepta cateva zile in care vor fi si discutii tensinate. Din a doua saptamana, o sa fii mai relaxat. Te bate gandul sa faci ceva inedit, probabil sa pleci intr-un loc ceva mai ciudat.

Scorpion

Mai multa atentie la familie si la prieteni, pentru ca din cauza muncii, nu prea ai stat cu ei si iti reproseaza acest lucru. Daca nu o sa schimbi repede asta, se vor supara si mai tare si nu va fi bine pentru tine. Macar cateva ore pe saptamana rezerva-le pentru ei.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#horoscop lunar, #horoscop lunar decembrie, #horoscop lunar 2012 , #horoscop lunar