Horoscop lunar: decembrie 2015

Luni, 30 Noiembrie 2015, ora 11:53
7174 citiri
Horoscop lunar: decembrie 2015
Foto: Ziare.com

Berbec

Luna cadourilor nu iti aduce linistea mult dorita. Totusi, nu te speria prea tare. Lucrurile bune sunt pe cale sa apara si in viata ta.

Luna decembrie vine cu noutati pe plan sentimental. Daca esti singur, acest lucru s-ar putea schimba. Mai complicat este daca esti intr-o relatie, caci noutatea poate sa iti aduca fericire sau neliniste. Asta ramane de vazut.

Economiile nu iti ajung pentru toate lucrurile pe care vrei sa le achizitionezi. Ideal ar fi sa te limitezi la cele necesare si sa nu fii mai generos decat e cazul. Nu iti sunt recomandate nici investitiile in luna decembrie.

Taur

Esti pe o panta ascendenta. Luna decembrie vine cu multe vesti bune, dar nu e cazul sa te lasi coplesit de emotii. Ramai cu picioarele pe pamant.

Daca ultima perioada nu a fost una tocmai roz din punct de vedere sentimental, acest lucru se va schimba chiar din prima decada a acestei luni. Lasa-te cucerit de gesturile mici, acestea sunt cele mai importante. Nu in ultimul rand, ofera si tu dragoste persoanei de langa tine.

Pe plan financiar, lucrurile nu stau chiar asa de bine. Nu cheltui mai mult decat suma pe care o ai in portofel sau in cont. Nu e cazul sa iti faci datorii. O sa te incurce mai tarziu.

Gemeni

Ai parte de lucruri la care pana acum doar ai visat. Incearca sa iei lucrurile asa cum sunt si sa le faci pas cu pas, oricat de incantat ai fi. Pe plan sentimental nu apar schimbari majore sau, mai bine zis, acestea intervin doar daca tu iti doresti asta. Dupa mult timp, ai ocazia sa iei decizii. Decide doar tu pentru inima ta.

Un bonus de Craciun sau un cadou de la rude o sa insenineze luna aceasta rece. Profita de acest venit in plus si mergi intr-o vacanta de sarbatori. Nu ar fi rau nici sa investesti intr-un proiect de viitor. Cert e ca ai de unde sa pornesti.

Rac

Nu esti in apele tale si nu iti dai seama de ce. Ideal ar fi sa incerci sa iti revii ca sa te poti bucura de sarbatorile care bat la usa. Din punct de vedere sentimental lucrurile sunt destul de stabile. Nu apar schimbari majore, dar nu lasa monotonia sa intre in viata ta amoroasa.

Banii se afla in prim plan in luna decembrie. Norocul tau este ca ai economisit destul si acum iti permiti mici atentii pentru persoanele dragi. Ai posibilitatea sa achizitionezi si un bun de valoare, poate o masina sau chiar o casa.

Leu

Te afli intr-un moment de cumpana. Luna decembrie iti aduce in fata trecutul si viitorul, iar tu trebuie sa alegi daca te intorci sau daca inaintezi. Alege intelept.

Daca simti ca nu te mai potrivesti cu omul de langa tine, nu te grabi sa iei o decizie. Poate problema este la tine, asa ca discuta cu el si incercati sa rezolvati situatia.

Primesti bani dintr-o sursa la care nu te-ai fi gandit niciodata. Daca vin sub forma unui imprumut, grabeste-te sa-i inapoiezi. Nu vrei ca sarbatorile sa te gaseasca cu datorii.

Fecioara

Revii la calmul care te caracterizeaza. Acest lucru este mai mult decat potrivit, pentru ca urmeaza o perioada agitata. Organizeaza-ti timpul astfel incat sa termini toate treburile pana la vacanta.

Te simti sigur pe tine pe plan sentimental. Esti la carma dupa o perioada in care nici tu nu ai stiut ce iti doresti.

Dupa o perioada stresanta, in sfarsit nu mai e nevoie sa lucrezi peste program. Eforturile tale din ultimele luni iti asigura o luna decembrie linistita din punct de vedere financiar.

Balanta

Oscilezi intre calm si furtuna. Treci de la o stare de spirit la alta si de vina pentru acest lucru poate fi stresul acumulat. Ai nevoie de o deconectare.

Nu renunta la o relatie stabila doar pentru ca ai o perioada mai proasta.

Din fericire, pe plan financiar lucrurile stau ceva mai bine. Primesti un bonus care te ajuta mult in aceasta perioada plina de cheltuieli mai mult sau mai putin neprevazute. Nu ar strica sa lasi ceva deoparte pentru o eventuala iesire la munte la sfarsitul lunii.

Scorpion

Sanatatea ta este destul de precara. Incearca sa pui mai mult accent pe ea.

Simti ca ai gasit in sfarsit sufletul pereche. Nu te grabi sa tragi concluzii, mai ales daca este o relatie relativ noua.

Desi ar trebui, banii nu te preocupa foarte tare in luna decembrie. Poate ar trebui sa iti mai calculezi inca o data veniturile lunii, doar sa fii sigur.

Sagetator

Nu ai putere de decizie in luna decembrie, iar acest lucru te-ar putea afecta pe mai multe planuri. Iubirea pare sa refuze sa iti intre in casa. Nu uita, totusi, ca e luna cadourilor si s-ar putea sa apara cineva exact cand te astepti cel mai putin.

Nu ai bani de dat, dar nici nu treci printr-o situatie dificila. Economiile iti ajung, daca nu te intinzi la prea multe cheltuieli.

Capricorn

Situatia ta e destul de oscilanta din mai multe puncte de vedere. Incerci sa fii prezent peste tot, iar asta te-ar putea costa. Daca tocmai ai inceput o relatie, incearca sa fii cat mai relaxat.

Daca ai trecut printr-o perioada buna, in care ai cheltuit mult si te-ai bucurat pe masura, vin timpuri si mai bune.

Varsator

Viata ta a fost destul de complicata in ultimele luni, iar acest lucru nu pare sa se schimbe nici in ultimele saptamani din an. Sentimental, prezentul nu e tocmai roz, dar viitorul va fi asa cum ti-l faci.

Se anunta o crestere substantiala la venitul tau. Nu te grabi sa cheltui banii in plus, insa.

Pesti

Ai parte de o luna decembrie exact asa cum ar trebui sa fie: plina de armonie si de fericire.

Ai parte de o perioada magica alaturi de persoana iubita. Primesti si oferi in egala masura, ceea ce nu poate fi decat sanatos pentru o relatie.

Nu iti permiti chiar tot ce iti doresti, dar lucrurile nu stau nici rau pe plan financiar. Ai posibilitatea sa faci o donatie, iar luna decembrie este cea mai potrivita pentru acest lucru.

Horoscop lunar YVE.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#horoscop lunar, #horoscop lunar decembrie, #horoscop lunar 2013 , #horoscop lunar