Horoscop lunar: Februarie 2016

Duminica, 31 Ianuarie 2016, ora 12:02
6821 citiri
Horoscop lunar: Februarie 2016
Foto: Ziare.com

Berbec

Lucrurile mici pot face diferenta in aceasta luna, asa ca si cel mai neinsemnat detaliu trebuie sa fie luat in seama. Fii foarte clar cand ceri ceva si nu iti propune obiective prea mari atunci cand lucrezi cu oameni pe care nu ii cunosti foarte bine.

Taur

Trebuie sa schimbi ceva in viata ta, iar o dieta ar fi perfecta pentru aceasta perioada a anului. Fa mai multa miscare si programeaza-ti si iesiri in aer liber. O drumetie la munte ar fi o solutie perfecta. In privinta carierei, trebuie sa iti alegi bine cuvintele, mai ales daca porti discutii in alta limba fata de cea natala.

Gemeni

Este o luna in care latura ta sociabila este foarte bine pusa in evidenta de astre. Ajungi cu greu la niste persoane pe care le admiri, dar in momentul in care intri in viata lor, nu mai vrei sa iesi deloc. Este o perioada speciala din punct de vedere romantic, nativii singuri avand mari sanse sa isi intalneasca jumatatea perfecta.

Rac

La inceputul lunii, te lovesti de o mica problema. Este vorba despre o dilema care iti capteaza intreaga atentie, dar dupa ce rezolvi misterul o sa fii alt om. O sa realizezi cat de importanta e o chestiune pe care la un anumit moment ai ignorat-o cu totul.

Leu

Ai momente in care adori ceea ce ti se intampla si momente in care ai impresia ca astrele s-au pozitionat astfel incat nimic sa nu iti mearga bine. Important este ca optimismul care te caracterizeaza va invinge si de aceasta data. Daca porti discutii importante in luna februarie, mai ales la job, asigura-te ca dispui de toate argumentele necesare.

Fecioara

Tehnologia iti da batai de cap in luna urmatoare. Trebuie sa fii rabdator si sa nu faci niciun pas in necunostinta de cauza. Altfel, s-ar putea sa fie mai greu de reparat. Din a doua saptamana, lucrurile se vor aseza in avantajul tau, dar trebuie sa fii foarte atent la semnele pe care ti le dau astrele.

Balanta

Ai grija la oamenii despre care stii ca au un istoric in care au dovedit ca sunt lacomi sau invidiosi. Nu te lasa influentat de un zambet sau de o fapta aparent inofensiva ce ascunde ceva foarte serios. Daca esti intr-o pozitie de conducere, asculta-i pe cei aflati la inceput de drum, pentru ca pot sa iti ofere un punct de vedere la care tu nu te-ai gandit.

Scorpion

Trebuie sa gandesti rapid, sa oferi raspunsuri scurte si sa fii tot timpul pregatit sa pleci la drum. Se asteapta o luna plina de agitatie, dar si de rezultate care te vor face mandru de munca pe care ai depus-o. Din punct de vedere romantic, nu se anunta schimbari prea mari, dar te poti astepta la o surpriza in ultima parte a lui februarie.

Sagetator

Februarie este o luna cu energii pozitive pentru nativii sagetatori nascuti in ultima parte a lunii noiembrie. Nu este o perioada buna sa lucrezi in echipa, dar nici nu trebuie sa te izolezi, ci sa asculti mai mult. O sa fii mai deschis propunerilor venite din partea partenerului de viata si chiar o sa il surprinzi cu faptul ca o sa accepti o idee de-a sa.

Capricorn

Esti pus pe economii, dar nu pentru a avea bani pentru o distractie, ci pentru ceva mai practic. Urmeaza sa faci o achizitie, poate chiar o locuinta. In a doua saptamana, iti dezvolti partea artistica si iei parte la niste evenimente care te vor imbogati sufleteste.

Varsator

Este o luna in care rezolvi conflicte mai vechi, dar te confrunti si cu unele noi, in prima saptamana. Apoi, o sa fii putin mai deschis si optimist si o sa vezi cu alti ochi ceea ce ti se intampla. Soarele si Marte vor veghea indeaproape ca lucrurile sa mearga intr-o directie avantajoasa pentru tine.

Pesti

A doua luna a anului este o perioada cu o insemnatate mare pentru tine, ai ceva de sarbatorit si, in aceste conditii, te poti astepta la cateva zile in care o sa fii gazda. Pe de alta parte, nu sunt excluse micile deplasari in afara orasului, poate un mic concediu alaturi de partenerul de viata.

Horoscop realizat de Zaza

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#horoscop februarie, #horoscop lunar, #horoscop lunar februarie, #horoscop lunar 2016 , #horoscop lunar