Horoscop lunar - ianuarie

Miercuri, 31 Decembrie 2014, ora 10:28
7032 citiri
Horoscop lunar - ianuarie
Foto: Ziare.com

Sagetator

Prima parte a lui ianuarie va fi legata de cateva evenimente ce tin de familie. Planetele iti vor furniza energia necesara pentru a face fata cu brio situatiilor care apar in viata ta. A doua saptamana va fi speciala, pentru ca ti se va indeplini o dorinta pe care o ai de multa vreme.

Capricorn

Luna si Soarele se bat cap in cap, dar cel avantajat vei fi tu, pentru ca astrele te vor influenta intr-un mod pozitiv. Vei fi tot timpul cu zambetul pe buze si o sa se rezolve niste chestiuni care ti-au dat batai de cap in ultima luna a lui 2014.

Varsator

Acum ceva timp ai avut parte de o realizare, iar acum culegi roadele acesteia. Daca implica si o anumita suma, te poti rasfata la cumparaturi sau chiar intr-o mica vacanta alaturi de cei dragi. Poti opta pentru o escapada romantica alaturi de cel drag.

Pesti

La inceputul lui ianuarie trebuie sa iti rezervi putin timp pentru a face planuri pentru urmatoarele luni. Trebuie sa iei in calcul toate evenimentele care sunt programate, deoarece nu trebuie sa lipsesti de la niciunul. Se anunta cateva cheltuieli serioase.

Berbec

Ai tendinta de a fi impotriva a orice iti spun cei din jur. Atitudinea ta negativista nu te ajuta cu nimic, ba din contra. Pana la urma, o sa revii la sentimente mai bune si totul o sa revina la normal. In ultima saptamana o sa primesti o veste buna de la cineva aflat in alta tara.

Taur

Intri in legatura cu o persoana corecta si mult prea cinstita. In unele momente te incurca, pentru ca nu incalca nicio regula, dar dupa ce privesti lucrurile la rece o sa ii fii recunoscator, deoarece te impiedica sa comiti ceva ce te-ar aduce intr-o situatie dificila.

Gemeni

Un parteneriat sau o mica afacere devine o prioritate pentru tine. Te concentrezi asupra acestui lucru si consolidezi o noua alianta cu oameni care te vor ajuta sa ramai pe primul loc. Esti foarte entuziasmat de ceea ce se intampla. Pozitia planetelor te avantajeaza mai mult decat pe alte persoane.

Rac

Te inchizi intr-o lume a ta si nu lasi pe nimeni sa intre. Ai foarte multe de facut si creezi o bariera in jurul tau. Se anunta cateva tensiuni la birou, dar dai dovada un simt al raspunderii incredibil si rezolvi totul in timp util pana la predarea proiectului.

Leu

Un ceas invizibil te face sa intri in panica. Ai impresia ca nu mai ai timp sa faci tot ceea ce ti-ai propus si incepi sa fii cat mai strict atat cu tine, cat si cu cei din preajma ta. Preiei conducerea si te ocupi de tot pana la cel mai mic detaliu.

Fecioara

Vei fi foarte amabil si politicos, iar unii indivizi ar putea sa interpreteze gresit gesturile tale. Incearca sa eviti oamenii despre ca stii ca sunt carcotasi si care vad partea goala a paharului in orice. Tinand cont de aceste lucruri, te asiguri ca totul va fi bine. Astrele iti dau o mana de ajutor.

Balanta

Planeta iubirii te face sa te pierzi in fata farmecului partenerului de viata. Gesturile sale iti reamintesc de ce te-ai indragostit de el. Te simti obligat sa ii raspunzi in acelasi fel si saptamani intregi te preocupa acest detaliu. Latura profesionala aproape ca nu te mai intereseaza.

Scorpion

Ai impresia ca oricat de mult muncesti, nu ai parte de rezultatele la care te asteptai. Fa o pauza si abia apoi apuca-te din nou de treaba. O sa vezi totul cu alti ochi. Nu ezita sa ceri ajutorul cuiva in care ai incredere. Spre sfarsitul lunii o sa te linistesti si o sa te poti concentra si pe activitati mai apropiate de sufletul tau.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#horoscop ianurie, #horoscop ianuarie 2015, #horoscop lunar, #horoscop lunar ianuarie, #horoscop lunar ianuarie 2015 , #horoscop lunar