Horoscop lunar: Iulie 2016

Joi, 30 Iunie 2016, ora 16:28
8333 citiri
Horoscop lunar: Iulie 2016
Foto: Ziare.com

Rac

Urmeaza o schimbare in viata ta si o intri intr-un nou ciclu al existentei tale. Esti dominat de tendintele din cercul de prieteni, dar nici nu vrei sa te conformezi unor reguli si o sa fii ca un adolescent rebel. Ai destula energie pentru a depasi orice amanunt neplacut. Se deschide o fereastra noua din punct de vedere personal. O sa fii foarte vizbil pe toate planurile.

Leu

Daca in prima parte a lunii iulie o sa te simti obosit, epuizat si o sa fii recalcitrant, dupa data de 12 totul se va schimba radical. Venus aduce in viata ta optimis, sarm si multa gratie si se va ocupa de viata de cuplu, atragand persoane interesante in jurul leilor singuri. Tot Venus se va implica si la job, venind cu lucruri bune.

Fecioara

De latura romantica este responsabil Jupiter, care te poate induce uneori in eroare, dar in alte zile o sa aduca multa bucurie. Casa iubirii este guvernata de Mercur si Soare, care au vesti bune. Primesti niste bani in plus pentru activitati intelectuale sau de comunicare.

Balanta

Marte te trage catre o zona in care nu te-ai simtit foarte confortabil in trecut, dar acum descoperi o latura interesanta si vrei sa o aprofundezi. Din punct de vedere profesional este o luna in care ti se promit foarte multe, dar nu trebuie sa crezi absolut totul. Nu ignora nici sanatatea.

Scorpion

Pasiunea ta se manifesta liber in perioada urmatoare si nu iti pui nicio piedica. Faci doar ceea ce simti, cand simti si cu cine simti. Venus te ajuta sa nu iei nicio decizie gresita. In prima parte a lunii iulie te ocupi si de ceva ce tine de studii, dar si de calatorii. Apoi, stai mai mult pe acasa ca sa te odihnesti.

Sagetator

Anumite griji dispar in primele zile, pentru ca partenerul de viata s-a ocupat cu atentie de aspectele acestea si a facut tot posibilul sa te elibereze pe tine. In schimb, va trebui sa fii si tu dragut la randul tau si sa faci ceva special pentru el/ea. O vacanta surpriza ar fi indicata.

Capricorn

Iei in calcul varianta unei casatorii, dar apoi faci alte planuri pentru ceva ce pare prioritar. In a doua parte a lunii o sa fii putin ingrijorat de ceva ce tine de viata personala, dar nu va dura mult, pentru ca cineva apropiat iti da o veste excelenta.

Varsator

Imparti din sarcini pentru a te asigura ca sfarsitul de luna este destinat concediului pe care il astepti de jumatate de an. Vremea va fi exact pe placul tau, iar colegii sunt intelegatori. Daca ai o problema de sanatate, mergi si rezolv-o si nu amana, pentru a nu avea neplaceri in vacanta.

Pesti

Este o perioada perfecta pentru a-ti lega si mai mult relatia de cuplu. Oboseala, stresul si timpul liber din ce in ce mai putin si-au spus cuvantul. Insa este bine ca ai realizat ca exista ceva ce nu merge si vrei sa refaci. Si in privinta jobului tragi niste concluzii care te vor ajuta mai departe.

Berbec

Iu luna iulie o sa ai o mai mare disponibilitate in a explora in toate domeniile, de la cel personal, pana la cel profesional. Accepti niste propuneri de colaborare, oferi CV-ul cuiva care iti promite o schimbare de cariera. Iar acasa ai invatat sa nu zici "nu" direct cand partenerul iti propune ceva.

Taur

Interactionezi cu mai multi oameni decat o faci de obicei si esti foarte mandru ca ai reusit sa depasesti o bariera care aparuse intre tine si un amic. Si colaborarile de la birou sunt sub semnul reusite si o sa inchei contracte dupa contracte.

Gemeni

Partea financiara se imbunatateste in perioada urmatoare, pentru ca incepi sa culegi roadele unei munci mai vechi. Esti foarte ingrijorat de soarta unei rude, dar la jumatatea lunii o sa primesti vesti bune. Cunosti oameni noi si descoperi locuri noi in timpul unei mici vacante.

Horoscop realizat de Zaza

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#Horoscop iulie, #horoscop lunar, #horoscop lunar iulie, #horoscop lunar 2016 , #horoscop lunar