Horoscop lunar: Iulie 2017

Vineri, 30 Iunie 2017, ora 16:38
8820 citiri
Horoscop lunar: Iulie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Rac

Te adaptezi uimitor unor situatii noi si progresezi in ceea ce ai inceput sa faci de curand. Nu este ceva cu care erai obisnuit, dar te vei acomoda rapid cu tot, dar si cu toti. Aminteste-ti ca este nevoie de inovatie in domeniul in care activezi, altfel risti sa puna rutina stapanire pe tine.

Leu

Treci de la preocuparile legate de job la familie. Stai mai mult timp pe acasa, pleaca undeva cateva zile cu cei dragi sau pur si simplu luati cina in familie. Noile relatii lasa-le sa creasca in mod natural si nu forta nota deloc.

Fecioara

Creativitatea va guverna semnul tau in aceasta luna. Tu insuti vei fi uimit de ceea ce reusesti sa faci, pentru ca nu stiai ca ai un asemenea talent ascuns. Din punct de vedere al sanatatii stai bine, iar in privinta dragostei nu apar mari schimbari.

Balanta

Partea profesionala va avea parte de mai multa atentie in iulie. Fie ca te intorci din concediu cu forte proaspete, fie ca ai pornit-o pe un alt drum, te vei ocupa foarte atent de cariera. In familie sau viata conjugala vei intampina unele dificultati.

Scorpion

Saturn si Marte afecteaza putin sanatatea, dar Jupiter sporeste partea financiara. Vei intampina un conflict intre responsabilitatile din familie si cerintele de la locul de munca. Modul in care vei rezolva acest hop te va ajuta extrem de mult in negocierile pe care le vei purta in viitor.

Sagetator

In luna iulie pui accentul pe cariera si e posibil chiar sa faci un compromis pentru a te asigura ca nu vei pierde ceea ce ai in prezent. Vei coopera cu oameni pe care i-ai cam evitat in ultima vreme. Sanatatea va fi foarte buna, dar in viata amoroasa o sa apara putin stres.

Capricorn

Apar oportunitati de a avansa. Tu trebuie doar sa fii pe faza si sa nu ratezi momentul. Fii mai calm acasa, pentru ca pot sa apara discutii ce pot deveni tensionate daca exagerezi.

Varsator

Pluto pune o frana in cariera, iar Neptun nu e prea favorabil in privinta castigurilor financiare. In schimb, va fi o luna plina de dragoste si armonie acasa.

Pesti

Stabilitatea emotionala a altora va fi foarte importanta pentru tine in aceasta luna. Este important si bine sa fii un prieten bun, dar nu te lasa chiar mereu pe plan secund. In plus, incearca sa accepti ca perfectiunea nu exista si sa nu mai ai atat de multe pretentii de la tine.

Berbec

Situatia financiara va fi perfecta in iulie, deoarece vei primi ceea ce ai cerut acum ceva timp. Poate fi vorba despre o marire de salariu sau o recompensa care ti se cuvine. Trebuie sa pui un echilibru intre viata profesionala si personala si sa nu le mai amesteci. Incearca sa atragi mai multa pace si armonie in jurul tau si sa vezi si partea plina a paharului.

Taur

Iti consolidezi abilitatile de negociere, iar asta te va ajuta foarte mult pe viitor. Vei fi atat de pasionat de ceea ce vei invata, incat vei incerca sa negociezi chiar si iesirile in oras cu prietenii. Mercur este favorabil in privinta banilor. Din punct de vedere al dragostei vei fi foarte activ.

Gemeni

In ciuda unor conjucturi astrale nu tocmai favorabile, vei termina cu bine aceasta luna, dar o sa ai parte si de cateva provocari importante. Adopta o alta strategie in privinta carierei, daca observi ca ceea ce ai facut pana acum nu a dat roade.

Citeste si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Ministrul Agriculturii le ia apărarea crescătorilor: "Eu nu cred că fermierii români vopsesc puii. Cel mai mare export de carne de pui în Franţa se face din România"
Ministrul Agriculturii le ia apărarea crescătorilor: "Eu nu cred că fermierii români vopsesc puii. Cel mai mare export de carne de pui în Franţa se face din România"
Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu a precizat că el nu crede că „fermierii români vopsesc puii”. Declarațiile vin în contextul în care fostul președinte al...
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Curtea de Conturi a constat la ultimul audit, finalizat la începtutul lunii martie 2024, la Sectorul 5, pentru anul 2022, că instituția condusă de Popescu Piedone a divizat contracte de...
#Horoscop iulie, #horoscop 2017 , #horoscop lunar