Horoscop lunar - iunie

Duminica, 31 Mai 2015, ora 09:57
9362 citiri
Horoscop lunar - iunie
Foto: Ziare.com

Berbec

Luna iunie nu este preferata ta. Totusi, priveste lucrurile intr-un mod pozitiv. Poti sa fii tu cel care sa isi dicteze starea de spirit. Nu te lasa influentat de schimbarea vremii.

Cum stai cu dragostea?

Daca esti la inceputul unei relatii, lasa-te descoperit. Nu incerca sa pari ceva ce nu esti. Ar putea dauna grav vietii tale amoroase, chiar iremediabil. Acelasi lucru trebuie sa il faci si in cazul in care esti singur, dar iti doresti un partener serios.

Cum stai cu banii?

Pe plan financiar, luna iunie e destul de insorita. Ai resursele necesare pentru organizarea unei iesiri la care visezi de multa vreme. Nu uita sa te revansezi fata de persoanele dragi care te-au ajutat in trecut. Acum ai posibilitatea.

Taur

Aerul de vara te afecteaza mai mult decat ar trebui. Nu e cazul sa faci o drama din orice. Ai grija de sanatatea ta fizica si psihica.

Cum stai cu dragostea?

Treci printr-o perioada oscilanta. Ar putea fi vina ta, caci nu stii exact ceea ce iti doresti. Ai grija si la dorintele partenerului de viata, daca acesta exista. E bine ca te pui pe primul loc, dar nu face rau persoanelor din jur.

Cum stai cu banii?

Luna iunie nu este neaparat o luna saraca, dar nici nu iti permiti chiar tot ce iti doresti in acest moment. Nu iti face griji, insa. Vor veni si vremuri mai bune.

Gemeni

Te adaptezi usor schimbarilor si pari mai fericita decat niciodata. Ai grija, totusi, sa nu fie doar o iluzie trecatoare.

Cum stai cu dragostea?

Te simti in siguranta alaturi de partener sau de viitorul partener. La fel de in siguranta te simti si singura. Asta nu inseamna ca nu ai nevoie de afectiune. Cauta si vei gasi.

Cum stai cu banii?

Nu este o perioada buna pentru investitii sau pentru imprumuturi de orice fel. Ai grija de economiile tale, in curand vei avea nevoie de ele. Nu irosi banii pe lucruri inutile.

Rac

Melancolia pune stapanire pe tine. Te lasi dus de val, ceea ce nu este neaparat bine. Incearca sa fii mai ferm si mai cu picioarele pe pamant.

Cum stai cu dragostea?

Simti ca tot Universul e impotriva ta, ca nimic nu merge bine pe plan sentimental. Luna iunie poate fi inselatoare din acest punct de vedere. Niciodata nu poti sa ghicesti de unde sare iepurele.

Cum stai cu banii?

Banii nu te preocupa in mod deosebit, dar o sa te bucure ceva in plus la venit. Poate fi vorba de o promovare sau un bonus din partea sefilor. Orice ar fi, profita de ocazie si fa ceva pentru tine cu acesti bani.

Leu

Infrunti schimbarea de anotimp cu incredere si curaj, tipic tie. Vara iti aduce lucruri bune, trebuie doar sa stii sa le gestionezi si sa nu te lasi dusa de val.

Cum stai cu dragostea?

Ai parte de clipe frumoase alaturi de partenerul tau de viata. Relaxeaza-te si traieste clipa. Daca ai trecut recent printr-o despartire, acum e momentul sa treci peste. Ai multi admiratori, alege-l pe cel potrivit.

Cum stai cu banii?

Banii nu te scot afara din casa in luna iunie. Nu face din partea financiara un scop luna aceasta. Oricum nu vei reusi sa il atingi, asa ca de ce sa te agiti degeaba?

Fecioara

Siguranta de sine te caracterizeaza in luna iunie. Ai grija doar sa nu lasi impresia ca esti arogant. Nu vei reusi decat sa indepartezi persoane dragi.

Cum stai cu dragostea?

Important este sa iti controlezi impulsurile. Daca simti ca ai gasit dragostea vietii, cere parerea unei persoane apropiate. S-ar putea sa nu fie chiar asa cum crezi, dar nu te descuraja. Se anunta vreme buna.

Cum stai cu banii?

Bugetul tau este destul de ridicat luna aceasta. Totusi, nu te grabi sa cheltui tot ce ai in portofel. Mai bine aduna atat cat poti si materializeaza economiile in ceva folositor, poate ceva pentru casa.

Balanta

Nu e o luna foarte buna pentru tine. Nu gasesti echilibrul intre unele domenii. Pune sanatatea pe primul plan, oricat de mult ai avea de munca.

Cum stai cu dragostea?

Daca lucrurile au fost roz in ultimele saptamani, acum par sa prinda nuantele lunii iunie. Incearca sa gandesti totul la rece. Daca simti ca ceva nu e in regula, vorbeste cu partenerul tau de viata. Ai putea gasi la el toate raspunsurile de care ai nevoie.

Cum stai cu banii?

Nici financiar nu o duci prea bine. Ai noroc ca familia este alaturi de tine. Totusi, nu profita de bunatatea celor dragi. Cere doar atat cat ai nevoie, asta daca e neaparat sa ceri ceva.

Scorpion

Luna iunie nu incepe prea bine, dar are sanse mari sa se termine frumos. Totul depinde de cat efort depui in acest sens.

Cum stai cu dragostea?

Viata ta amoroasa, in aceasta luna, e caracterizata de nesiguranta. Fie ca esti singura sau intr-o relatie stabila, incearca sa vezi dincolo de ce ti se spune. Ai mai multa incredere in tine, caci, altfel, risti sa iti provoci rau singura.

Cum stai cu banii?

Banii reprezinta o consolare pentru tine in aceasta perioada. Norocul e de partea ta, caci ai parte de o suma la care nu te asteptai. Cheltuie-i intelept.

Sagetator

Daca simti ca lipseste culoarea din viata ta, ia masuri sa schimbi acest lucru. Soarta ta e numai si numai in mainile tale luna aceasta.

Cum stai cu dragostea?

A venit momentul pentru o decizie importanta. Daca incepi sau termini o relatie, este mai putin important. Esentialul este sa faci ceva constructiv pentru tine si pentru linistea ta sufleteasca.

Cum stai cu banii?

Nu dispui de foarte multi bani, dar ai resursele necesare pentru a face pe cineva fericit. E indicat sa faci o donatie luna aceasta, de orice tip ar fi aceasta.

Capricorn

Realist de felul tau, iei schimbarile din viata ta asa cum sunt, fara sa despici firul in patru prea mult. Este un lucru foarte bun, atat timp cat nu vrei sa pari mai insensibil decat esti.

Cum stai cu dragostea?

Orice schimbare apare si oricat de rea ar parea in acest moment este spre binele tau. Nu te lasa afectat de lucruri marunte care apar in viata de cuplu. Fii mai maleabila.

Cum stai cu banii?

Trebuie sa muncesti din greu pentru castigurile tale, insa va merita la sfarsitul lunii iunie. Iti vei permite un lucru la care tanjesti de foarte mult timp. Nu e momentul pentru o investitie consistenta.

Varsator

Esti nesigur, dar ai sansa sa scapi de problemele generate de acest lucru daca te inconjori de persoane dragi, care tin cu adevarat la tine.

Cum stai cu dragostea?

Pari implinit pe plan amoros sau cel putin impresia asta vrei sa o lasi. Daca nu simti cu adevarat acest lucru, lasa sentimentele si emotiile la suprafata. Nu are rost sa te inchizi in tine. Discuta cu partenerul tau.

Cum stai cu banii?

Treci printr-o perioada dificila. S-ar putea sa fie de vina datoriile pe care nu le-ai achitat sau chiar imprumuturile pe care te-ai grabit sa le oferi. Incearca sa fii mai grijuliu cu veniturile tale.

Pesti

Starea ta fizica se inrautateste pe zi ce trece. Fa mai mult sport si incearca sa nu te mai stresezi din orice lucru neinsemnat.

Cum stai cu dragostea?

Petreci mult timp alaturi de partenerul tau sau de pretendentul tau. Acest lucru poate fi bun sau rau, in functie de cum gestionezi tu lucrurile. E momentul sa fii tu cel care ia deciziile importante.

Cum stai cu banii?

Esti mai generos decat de obicei in luna iunie. Ai grija, totusi, sa nu iti epuizezi toate resursele din cauza excesului de zel.

Horoscop lunar YVE

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Preşedintele PMP, Eugen Tomac, consideră că decizia coaliţiei PSD-PNL de a avea candidaţi separaţi la Primăria Capitalei reprezintă începutul „marii prăbuşiri a partidului unic”,...
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban, preşedintele Forţa Dreptei, afirmă, după decizia coaliţiei de a-l retrage pe medicul Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, că se vede totuşi şi o veste...
#horoscop lunar iunie, #horoscop 2015, #horoscop 2015 iunie , #horoscop lunar