Horoscop lunar - mai

Marti, 30 Aprilie 2013, ora 13:36
6136 citiri
Horoscop lunar - mai
Foto: Ziare.com

Taur

O noua luna si noi planuri. Vrei sa o iei pe un drum cam periculos, dar care ti-ar putea aduce o multime de beneficii financiare. Iti doresti atat de mult sa faci rost de bani pentru o achizitie, incat la inceput nici macar nu te gandesti la consecinte.

Gemeni

Te nemultumeste faptul ca superiorii din punct de vedere ierarhic nu apreciaza efortul depus in ultima vreme. Te hotarasti sa faci ceva prin care sa scoti in evidenta rezultatele. Intr-o saptamana sau doua se vor vedea diferentele.

Rac

Te afli intr-un impas. Ai vrea sa faci ceva, insa esti constient de faptul ca ai putea rani pe cineva drag. O situatie dificila. Vei fi nevoit sa stai sa cantaresti foarte bine informatiile pe care le detii si sa mai faci cateva cercetari. Va fi o experienta inedita.

Leu

Prima saptamana va fi destul de agitata. Cum prinzi un moment liber, cum il programezi pentru a face ceva ce te binedispune. Ai foarte multa energie si o atitudine pozitiva. De acest comportament se va bucura la maximum familia, mai ales partenerul de viata.

Fecioara

Evita ca in zilele de 15 si 26 sa discuti cu persoanele pe care nu le placi. Daca le vei da importanta, o sa ajungi sa te enervezi si sa iti strici starea de bine de care profiti de ceva timp. Poti scapa foarte usor de acest pericol refuzand anumite invitatii in oras. In privinta relatiei personale, asteapta-te la un anunt important.

Balanta

Cum crezi ca ai putea scapa nepedepsit atunci cand faci o greseala de care a aflat toata lumea? Daca ai aceasta impresie, demonstrezi ca esti foarte imatur. Mai bine recunoaste ca ceva nu a mers asa cum te asteptai si repara raul facut. In rest, nu se va intampla nimic iesit din comun in luna mai.

Scorpion

Planeta Marte te va influenta enorm de mult si te va face romantic si foarte apropiat de partenerul de viata. Pregatesti ceva ce nu te defineste. Este atat de diferit, incat cel drag crede ca ai gresit cu ceva si vrei sa fii iertat. Pana la urma efectul va fi cel la care sperai.

Sagetator

Liniste in viata ta in urmatoarele saptamani. Doar pe la birou vor fi cateva momente tensionate. In ultima saptamana o sa primesti o veste de la un prieten aflat in alta tara. Va veni in tara si sigur si in vizita pe la tine.

Capricorn

Incepi ceva ce urmareai de ceva vreme. Rasufli usurat, pentru ca a durat destul de mult pana ai ajuns in acest punct. Acum te poti concentra pe ceva ce iti face placere. Esti foarte emotionat. Va implica multa munca, dar rezultatul va fi excelent.

Varsator

Incep sa apara rezultatele a ceva ce ai facut acum mai mult timp. Implica si o suma destul de maricica. Fericire maxima. In acest fel o sa poti sa cumperi ce iti doreai pentru casa. Demult voiai o schimbare, insa nu iti permiteai.

Pesti

Nu incerca sa lasi impresia ca esti ceea ce nu esti, altfel o sa ajungi sa ai in jurul tau oameni cu care nu ai nimic in comun. Fii sincer si lasa-i sa te cunoasca asa cum esti. In a doua parte a lunii vei participa la un eveniment ce te va costa. Posibil nunta sau botez.

Berbec

Patru saptamani linistite. Iti faci planuri pentru petrecerea concediului inca de pe acum. Ceva schimbari vor interveni in stilul de viata. Vei face ceva mai multa miscare, deoarece ai intampinat probleme de sanatate si este absolut necesar.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#horoscop lunar, #horoscop lunar mai, #horoscop lunar 2013 , #horoscop lunar