Horoscop lunar: Mai 2017

Duminica, 30 Aprilie 2017, ora 14:52
21975 citiri
Horoscop lunar: Mai 2017
Foto: Ziare.com

Taur

Casa este prioritatea ta in aceasta luna. Cam tot ce faci are legatura cu ea. Te-ar putea vizita niste rude si e posibil sa apara niste probleme delicate cu o femeie din familie. Poate aparea un conflict care sa aiba la baza gelozia. E o perioada care iti pune la incercare si cariera.

Gemeni

Daca esti femeie, posibil sa fi ajuns la limita din cauza stresului. Nu neglija acest aspect; incearca sa-ti dai seama care e sursa si ia masuri. O suma neasteptata de bani iti poate ajunge in cont. E posibil si sa incepi o afacere, chiar in afara tarii. E o perioada propice calatoriilor.

Rac

E posibil sa fii nevoit sa-ti schimbi domiciliul, fie doar si pentru o perioada. Poate tu vei imprumuta niste bani de la familie, poate ea are nevoie de niste bani de la tine. Se poate si sa investiti impreuna, pentru binele tuturor. Vei relua o veche legatura.

Leu

Poti fi dezamagit de o femeie; te intristeaza actiunile ei si e posibil chiar sa lacrimezi. Legat de sfera profesionala, apare sansa unei schimbari majore: a locului de munca ori a domeniului de activitate. E posibil chiar sa te intorci la un job din trecut, unde te-ai simtit bine. Un posibil conflict se contureaza acasa.

Fecioara

Se poate sa se termine o prietenie, o relatie romantica sau profesionala, in care ai investit mult. Nu ai insa regrete, pentru ca deznodamantul vine dupa o perioada de conflicte si tensiuni. Urmeaza schimbari notabile ori in sfera profesionala ori in cea personala. Mare grija la o tanara care incearca sa te manipuleze!

Balanta

Primesti o invitatie sau o oferta care te bucura mult. Se prefigureaza o calatorie de afaceri, chiar mutarea in alt oras sau tara, in scop educational sau profesional. Pot aparea cheltuieli mari, care trebuie facute in aceasta luna. Daca esti barbat si singur, pot aparea flirturi si chiar sansa de a te indragosti.

Scorpion

E o luna in care nimic nu se petrece conform planurilor. Vei lua o decizie importanta legat de viara amoroasa. E momentul sa transezi mai multe situatii sau probleme. E o perioada un pic mai dificila, dar totul se va stabiliza si se va reinstaura armonia. Apar persoane noi atat la serviciu, cat si in viata personala.

Sagetator

Luna aceasta costurile sunt mai mari decat incasarile, dar asta se intampla din cauza ca primesti cu intarziere niste bani. E posibil sa ceri un imprumut cuiva sau sa apelezi la familie pentru ajutor. Exista si riscul de a pierde niste bani sau de a-ti fi furati. Primesti o oferta pe care nu o poti refuza.

Capricorn

O luna benefica mai ales din punct de vedere financiar, chiar daca ai de facut mai multe plati. E posibil sa inchei un contract, sa obtii un job foarte bine platit. Vor fi si cateva evenimente neplacute, insa fara ele lucrurile nu ar evolua in directia buna, cea care te va lua pana la urma prin surprindere. In tot acest program incarcat, isi face loc si iubirea, mai ales in cazul barbatilor. Nu e exclusa nici vestea aparitiei unui copil.

Varsator

Va trebui sa-ti iei un angajament serios sau sa supraveghezi educatia sau cariera cuiva mai tanar. Vor fi calatorii legate de job si poate chiar relocarea, mai ales in cazul barbatilor. Asta presupune un nou inceput, cu toate emotiile aferente. Exista sansa sa-ti gasesti sufletul-pereche, o persoana cu care vei construi o relatie puternica si de viitor.

Pesti

Evenimente fericite se arata la orizont, cum ar fi nasterea unui copil sau aflarea vestii unei sarcini. O disputa legata de o proprietate poate aparea cu cei apropiati. In familie sunt tensiuni din cauza unei insulte sau a unei pierderi greu de gestionat. Ai sansa sa obtii bani din strainatate, poate pentru un proiect care iti apartine 100%.

Berbec

E o luna decisiva pentru afacerea pe care o ai sau pentru locul de munca din prezent. Pot aparea tot felul de schimbari. Fii cu mare bagare de seama, mai ales daca umbli cu bani! La un moment dat te vei afla la locul potrivit, in momentul potrivit, iar urmarile vor fi dintre cele mai bune.

UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
Medicul Cătălin Cîrstoiu a ajuns, marți, 19 martie, la Palatul Victoria pentru a discuta cu liderii coaliţiei. Liderii celor două partide și-au dat acordul pentru candidatura acestuia la...
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PNL şi PSD Bucureşti vor avea o întâlnire, marţi, 19 martie, cu consilierii municipali social-democraţi şi liberali pentru a cere convocarea unei şedinţe de Consiliu General...
#horoscop mai, #horoscop lunar mai, #horoscop lunar 2017 , #horoscop lunar