Horoscop lunar: Mai 2018

Marti, 01 Mai 2018, ora 08:00
8139 citiri
Horoscop lunar: Mai 2018

Iata ce iti rezerva astrele in luna mai, in functie de zodie.

Berbec

Castigurile din munca proprie iti vor da batai de cap in prima parte a lunii. Pe de o parte iti vin bani, insa pe de alta se duc la fel de repede cum vin. Tendinta de a cheltui mai mult decat trebuie va fi la cote inalte, de aceea fii prudent. Evita investitiile, asocierile in afaceri sau imprumuturile de orice fel.

Apar noutati vizavi de castigurile de pe urma unei activitati profesionale. Fie incepi o noua colaborare, fie conditiile de munca si de salarizare se schimba. Oricum, vei avea suficiente beneficii, astfel incat sa iti continui cu mai mult elan munca. Energia vitala va fluctua mult si de aici si starile tale de spirit. Controleaza-ti reactiile si dozeaza-ti eforturile.

In a doua parte a lunii se vor inteti calatoriile pe distante scurte. Acestea vor fi facute fie in excursii, fie in vizita la rude si prieteni, fie in scop profesional. Pe de alta parte ar fi bine sa iti largesti orizontul cunoasterii, mai ales ca astrele iti favorizeaza schimbul de informatii si asimilarea unora noi.

Taur

Beneficiezi de multa energie in prima parte a lunii. Sunt momente excelente pentru a te ocupa mai mult de sufletul si trupul tau. Corpul fizic iti este destul de vulnerabil, de aceea fii prudent. Sunt posibile accidentari, raniri sau chiar interventii chirurgicale. Tendinta de a fi combativ este la cote inalte. Evita provocarile celorlalti, dar abtine-te si tu de la a-i provoca pe ceilalti. Din vina ta se pot destrama relatii bune.

Dupa 15 Mai, accentul vietii cotidiene se va muta in sectorul financiar. Vei fi mult mai interesat de veniturile obtinute din activitatea desfasurata la un loc de munca. Oricum se anunta perioade de castig material. Atentie ca banii, asa cum iti vor veni, tot asa se vor si duce. Rezuma-te doar la cheltuielile strict necesare, pentru ca norocul la bani va tine destul de putin.

Final de etapa de castiguri de la si prin altii. Este vorba despre banii si bunurile detinute in comun cu un partener de viata sau de afaceri. Se poate sfarsi o colaborare din care castigai bani, un partaj in urma unui divort sau poate fi vorba despre demersuri legate de mosteniri.

Gemeni

In prima parte a lunii esti foarte retras. Sanatatea este vulnerabila mai ales in zona gatului. Ar fi bine sa iti faci controale de specialitate si sa iei aminte la orice semnal al organismului. Dozeaza-ti eforturile si alterneaza perioadele de odihna cu cele de munca.

La serviciu se tes conflicte multe si marunte. Priveste dincolo de aparente! Sunt posibile vesti ingrijoratoare legate de domeniul profesional, dar stapaneste-te si alcatuieste-ti noi planuri in acest sens. Ar fi bine sa te gandesti la o recalificare sau reconversie profesionala.

Relatiile parteneriale sunt tensionate. In colaborarile in care esti implicat se vor relua unele activitati si discutii ramase nerezolvate sau neintelese. Unele parteneriate se pot incheia definitv. Discuta-ti pasurile cu un prieten drag mai ales in prima parte a lunii. Personajul te poate ajuta chiar si prin simplul fapt ca te asculta.

Rac

In prima parte a lunii esti preocupat mai mult de prieteni. Sunt posibile intalniri, dialoguri frecvente, dar si regasiri dupa multi ani. Se anunta inceputul unor relatii de prietenie care vor dura destul de mult. Totodata, de unii prieteni va trebui sa te desprinzi, intrucat ori nu mai aveti idealuri comune, ori pur si simplu treburile cotidiene va ocupa prea mult timp.

Se recomanda prudenta atat in ganduri, cat si in fapte, deoarece dinamita este pe cale sa explodeze in toate tipurile de relatii. Cei dragi ar putea sa-ti reproseze pe parcursul acestei luni faptul ca ii neglijezi si ca esti ocupat mai mult de altii. Incearca sa echilibrezi lucrurile si mai ales ofera-ti ajutorul si prietenia numai persoanelor care chiar merita.

Dupa 21 ale lunii vei deveni mai interiorizat si discret in anturaj. Probabil ca te va ajunge oboseala si va trebui sa tii cont de asta. Sanatatea va fi vulnerabila mai ales in zona sistemului respirator. La serviciu se anunta un final de capitol. Ori se incheie unele activitati mai vechi, ori raportarea ta la tot ce tine de munca si implicatiile ei se va schimba radical.

Leu

Multa agitatie in domeniul profesional se intrezareste in prima parte a acestei luni. In special in relatiile cu sefii, autoritatile, insitutiile publice se pot produce rasturnari de situatie. De retinut este ce se petrece in preajma datei de 16 mai, pentru ca se deschide un culoar profesional cu totul si cu totul deosebit. Ti se pot propune o functie, mai multe responsabililitati la locul actual de munca sau pur si simplu poate aparea un alt loc de munca.

Ce se va petrece luna aceasta in segmentul profesional, al imaginii publice si al pozitiei sociale te va pune pe alte coordonate de viata si activitate. Fii pregatit si deschis, dar mai ales ai incredere ca Universul lucreaza in favoarea ta.

In a doua parte a lunii se anunta intalniri frecvente cu prietenii. Atentia si eforturile iti vor fi mutate catre relatiile de prietenie, protectorat si catre grupurile de persoane cu care impartasesti idealuri comune. Unele relatii sunt tensionate si ar fi bine sa-ti apropii doar acei oameni pe care ii simti tu sinceri si loiali.

Fecioara

Relatiile cu strainatatea sunt abundente pana pe la mijlocul acestei luni. Poate fi vorba despre aranjarea unei calatorii indepartate sau despre calatorii legate de studii sau profesie. In orice situatie, bucura-te de tot ce ti se ofera. In preajma datei de 16 mai se vor contura evenimente importante legate de unele secvente de invatare pe care va trebui sa le reiei, sa le continui sau sa le incepi.

Subiectele filozofice, cele care vizeaza dezvoltarea personala, vor fi preferatele tale. Dupa-amiezele sunt potrivite pentru a viziona o piesa de teatru, pentru a asculta un concert de muzica sau pentru a participa la seminarii pe teme spirituale.

Pe parcursul intregii luni, intalnirile si dialogurile cu sefii vor fi la ordinea zilei. Exista posibilitatea sa obtii o functie importanta sau recunoastere sociala din partea unor persoane sus-puse. Sustine-ti interesele, insa fii diplomat in relatii. Prietenii si protectorii te sustin. Insa, indiferent cine te ajuta, exista un mic interes personal la mijloc, interes total diferit de al tau.

Balanta

Banii si bunurile detinute in comun cu altii sunt temele principale ale primelor doua saptamani ale lunii. Este posibil sa primesti castiguri substantiale sau sa obtii o rezolvare favorabila intr-o chestiune financiara. Poate fi vorba despre aprobarea unui credit sau de finalizarea achitarii unui imprumut. Mostenirile sau partajele in cazul unui divort sunt alte aspecte financiare care pot demara pe parcursul acestei luni.

Ziua de 15 mai este foarte importanta la capitolul financiar, in special daca este vorba despre resurse materiale avute in comun cu altii. Recomandabil este sa-ti achiti la timp toate datoriile si sa eviti sa faci altele. Planurile de afaceri au succes, dar verifica atent domeniul de activitate si personajele alaturi de care esti implicat sau vrei sa te implici.

In a doua parte a lunii ai succes la calatorii in strainatate sau la studii pe termen lung. Daca esti implicat in vreo forma de scolarizare sau trebuie sa sustii examene, probe sau interviuri, pregateste-te temeinic si bazeaza-te doar pe fortele tale. Unele relatii se vor incheia definitiv, insa se face loc pentru alte relatii mult mai profitabile.

Scorpion

Relatiile parteneriale sunt foarte accentuate pana spre mijloculul lunii. Sunt posibile multe contacte cu oameni dornici sa lucreze alaturi de tine, sa demareze noi parteneriate si colaborari sub bagheta ta. Pe de alta parte, daca esti deja implicat in colaborari mai vechi, acestea se pot reconfigura sau rupe definitiv.

Semnarea cu succes a documentelor ar trebui sa o faci dupa 15 mai. Tot dupa aceasta data, finantele si bunurile avute in comun cu altii se vor inmulti sau macar apar sansele imbunatatirii situatiei la acest capitol. Tentatia asocierilor in afaceri sau investitiilor este la cote inalte. De retinut ca norocul la banii si bunurile altuia dureaza aproximativ o luna de zile, dupa care va sufla vantul prin acest sector.

Spre finalul lunii se intrezareste un final de etapa vizavi de unele castiguri din munca desfasurata la serviciu. Este posibil sa se modifice conditiile de munca sau salarizarea primita.

Sagetator

In sfera profesionala este multa forfota. Ai multe si marunte de facut la serviciu, iar colegii parca iti pun bete in roate. Data de 15 mai este importanta la acest capitol, deoarece se pot contura indatoriri noi, schimbarea locului de munca sau a remuneratiei. Totusi, accentul va cadea pe multa munca si bani putini sau oferiti in salturi. Sanatatea este vulnerabila pe zonele gatului si aparatului uro-genital.

Dupa 21 mai, relatiile parteneriale iti vor da multe batai de cap. Sunt posibile conflicte cu efecte pe termen lung. Fii prudent, retrage-te din colaborarile care nu iti mai sunt pe plac si tine cont de reprosurile sau sfaturile celorlalti. Unele colaborari se vor rupe definitiv, insa ai incredere ca asa este mai bine pentru tine.

Va aparea dorinta de innnoire si progres. Sunt momente favorabile de a incepe un program indelungat de ingrijire corporala si sufleteasca. Starile tale de spirit vor fluctua mult, asa incat fii cat mai retras si ocupa-te doar de treburile de rutina.

Capricorn

Relatiile sentimentale, cele cu copiii, relatiile cu membrii familiei iti vor ocupa mult timp pana la jumatatea lunii. Sunt posibile rasturnari de situatie, despartiri bruste de o persoana draga sau aparitia unui copil in cuplurile cu vechime considerabila. Gustul dulce-amar va predomina in aceste tipuri de relatii.

De retinut ce se petrece in preajma datei de 15 mai, pentru ca poti primi informatii pretioase legate de mersul relatiei amoroase sau despre copii. Dupa mijlocul lunii, se intrezareste multa treaba la serviciu. Fie iti schimbi locul de munca, fie se intetesc indatoririle, fie termenele de finalizare a activitatilor sunt mai scurte. De aceea, munceste serios si evita discutiile frivole.

Dozeaza-ti eforturile, deoarece sanatatea este vulnerabila pe zona sistemului respirator. Consultatiile, analizele medicale, chiar si interventiile chirurgicale pot fi frecvente pe toata durata lunii, insa pe cat posibil, evita-le in intervalul 20 - 21 mai. Ar fi bine sa iti iei cateva zile libere si sa meditezi la efemeritatea relatiilor umane.

Varsator

Relatiile familiale si casa sunt temele principale ale primelor doua saptamani din aceasta luna. Exista tensiuni intre membrii familiei si intre rude. Un membru al familiei, o ruda apropiata iti poate solicita ajutorul. Recomandabil este sa evaluezi situatia acestuia, posibilitatile tale de ajutorare si abia apoi sa-ti oferi sprijinul.

In preajma datei de 15 Mai poate avea loc o discutie de familie importanta, in urma careia sa se schimbe totul in casa si familie. Vor intra in discutie achizitionarea unei case, a unui teren sau a unor bunuri de patrimoniu. Pentru spatiul in care locuiesti se recomanda multa prudenta. Se pot produce avarii greu de controlat si remediat. A doua jumatate a lunii iti aduce chef de distractii si aventuri.

Este posibil sa te indragostesti sau daca deja esti implicat intr-o relatie amoroasa, vei privi cu ochi mult mai dragastosi persoana iubita. Totusi, certurile si dialogurile pe tonuri ridicate pot fi frecvente in relatiile cu cei dragi. Rezerva-ti momente pentru a te ocupa de un hobby si pentru a organiza petreceri surpriza pentru cei apropiati.

Pesti

In prima parte a lunii esti mai mult pe drumuri, fie in vizita la prieteni si rude, fie in scop profesional. Atentie la felul in care vorbesti, deoarece exista tendinta de a ridica tonul si de a-i critica pe ceilalti. Evita implicarea emotionala in treburile altora si ofera-ti ajutorul doar atunci cand iti este cerut.

In preajma datei de 15 mai se vor contura noi relatii, cu oameni interesanti care vor aduce progresul in viata ta. Cu unii s-ar putea sa devii coleg de serviciu mai tarziu. Pe de alta parte, perioada este favorabila abordarii unor cursuri sau programe de instruire personala si profesionala. A doua parte a lunii iti aduce spor si succes in treburile gospodaresti. Ocupa-te de reamenjarile interioare, de curatenii si reparatii. Relatiile cu membrii familiei vor fi mai apropiate, iar depanatul amintirilor va deveni o indeletnicire agreabila alaturi de cei dragi.

In intervalul 15 - 16 mai se intrezaresc schimbari majore in domeniul profesional. Ori se finalizeaza o activitate sociala care te-a tinut mult timp in ochii si urechile lumii, ori anumite relatii oficiale se destrama definitiv.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#horoscop lunar mai, #horoscop mai, #horoscop 2018 , #horoscop lunar