Horoscop lunar - martie 2011

Luni, 28 Februarie 2011, ora 14:07
8526 citiri
Horoscop lunar - martie 2011
Foto: Ziare.com

Pesti

Venirea primaverii nu inseamna neaparat vesti bune pentru tine, ci mai multa munca si mai mult stres. Inarmeaza-te cu multa rabdare si incearca sa fii cat mai calm la aflarea vestii ca vei primi si mai multe proiecte. Daca vrei sa reprosezi cuiva aceste lucruri, incepe cu tine. Poate ai aratat ca poti prea mult si ceilalti se comporta ca atare.

Munca prea multa de la birou se compenseaza cu viata personala. Va fi o luna plina de surprize si de momente placute petrecute in prezenta celor dragi.

Berbec

Inceputul celei de-a treia luna a lui 2011 va fi plin de surprize. Si la locul de munca, dar si acasa, cei din jur vor intelege cat de mult ai muncit in saptamanile trecute si vor incerca sa te menajeze. Partenerul de viata se va oferi sa se ocupe mai mult de activitatile casnice si chiar daca acest lucru nu reprezenta un stres pentru tine, totusi iti vor prinde bine acele momente libere.

In cea de-a doua parte a lunii este posibil sa primesti drept cadou ceva ce iti doreai de foarte mult timp.

Taur

Nici relatia personala, nici viata profesionala nu iti vor aduce atata satisfactie pe cat o va face situatia financiara. Vei dispune de o suma mai mare de bani, care nu provine de la locul de munca, si in acest fel iti vei putea satisface anumite pofte sau nevoi. Datorita acestui lucru o sa ai o stare foarte buna si chiar vei fi foarte fericit. Desi se spune ca banii nu aduc fericirea, poti considera ca in cazul tau nu este adevarat, cel putin in luna martie.

Gemeni

Fiind o luna a cadourilor, gemenii femei se vor simti foarte rasfatati si vor putea cere mult mai multe decat de obicei. Profitand de acest lucru, iti permiti sa intinzi coarda si sa ceri barbatilor din jurul tau lucruri pe care stii ca de obicei nu le-ai primi.

Pe de alta parte, barbatii gemeni nu sunt atat de mult afectati de aceasta luna, singura lor satisfactie fiind din punct de vedere profesional.

Rac

Ai trecut de curand printr-o schimbare importanta si inca nu te-ai obisnuit cu asta. Incearca sa petreci cat mai putin timp cu cei de la birou pentru a evita eventualele probleme pe viitor. Aceasta luna este buna pentru dezvoltarea culturii. Poti merge la teatru, opera, balet sau sa iti iei cateva ore libere si sa mergi la biblioteca pentru a citi o carte in liniste.

Este indicat sa eviti intalnirile cu persoane mult mai in varsta decat tine deoarece diferenta de mentalitate dintre generatii isi va spune cuvantul si risti sa strici aceste relatii.

Cea mai buna zi din luna va fi miercuri din cea de-a doua saptamana.

Leu

In aceasta luna vei fi un mic Napoleon. Va trebui sa faci foarte multe lucruri in acelasi timp si daca vrei ca totul sa iasa ca la carte ar fi indicat sa te concetrezi foarte mult asupra a ceea ce faci. Incearca sa scapi de ceea ce poti lasa si pe luna urmatoare si ocupa-te doar de urgente pentru a nu te aglomera, in sens contrar o sa ajungi sa nu te mai vezi de hartiile de pe birou.

De asemenea, in aceasta luna trebui sa ai grija la finante pentru a nu ajunge intr-o situatie limita.

Norocul iti va surade in prima vineri din luna.

Fecioara

Din punct de vedere emotional, lucrurile nu vor merge foarte bine in martie. Poti avea parte de experiente neplacute si sa intalnesti persoane cu firi total diferite de a ta si sa iasa scantei. Ai multe de invatat din aceste intalniri, cum ar fi sa nu spui chiar tot ceea ce iti trece prin minte.

Nu lasa o persoana in care nu ai foarte mare incredere sa ia o decizie foarte importanta in locul tau, chiar daca asta inseamna mai mult de munca si mai multe ore peste program la locul de munca.

Balanta

In martie va trebui sa petreci mai mult timp cu persoanele dragi din viata ta pentru ca se simt ignorate din cauza faptului ca in ultima perioada ai fost mult mai preocupat de partea profesionala si i-ai cam lasat deoparte pe ei.

Incearca sa circuli mai mult cu mijloacele de transport in comun, insa nu uita sa iei bilet pentru a nu te trezi ca vei fi amendat.

Ultima zi de joi din luna va fi cea mai buna pentru tine.

Scorpion

Asigura-te ca platesti din timp facturile si datoriile pentru ca in aceasta luna toti s-au pus pe capul tau si din toate partile ti se cer bani. Vina este a ta pentru ca ai lasat pe ultima suta de metri toate acestea.

Cea de-a doua saptamana va fi una in care propria persoana nu te va interesa, ci totul se va invarti in jurul unui apropiat care are nevoie de ajutorul tau. Este vorba despre cineva foarte apropiat si de aceea nu te deranjeaza sa iti amani planurile tale pentru a-i oferi ajutorul.

Vei socializa foarte mult cu cei din jur, iar la locul de munca vei cunoaste oameni noi.

Sagetator

Te enerveaza persoanele care incearca sa se apropie de tine cu scopuri ascunse si dupa ce taci putin timp, la un moment dat nu mai poti si spui clar si raspicat tot ceea ce crezi. Nu le va pica tocmai bine persoanelor in cauza, insa nici sa taci nu mai puteai.

Tot in aceasta luna vei primi cateva informatii ce ar fi bine sa le pastrezi numai pentru tine si sa le folosesti pe viitor in propriul avantaj.

Capricorn

Ai grija la ceea ce spui in aceasta luna si cu cine vorbesti ca totul poate fi interpretat gresit si sa intri in discutii neplacute ce atrag dupa ele momente si mai neplacute.

Mai multa atentie la ceea ce consumi si nu ar strica sa faci un control medical. De asemenea, nici mai multa miscare nu ar strica.

Varsator

Luna martie va fi una buna pentru tine din punct de vedere personal, insa nu poti spune acelasi lucru si despre partea profesionala, unde cateva persoane au urmarit propriul avantaj si te-au pus pe tine intr-o lumina proasta.

Nu este cazul sa faci o scena la locul de munca si mai bine nici nu spui nimanui ca ai aflat aceste lucruri. Poate la un moment dat le vei putea folosi in favoarea ta.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#horoscop 2011, #horoscop lunar, #horoscop martie , #horoscop lunar