Horoscop lunar: Martie 2020

Luni, 02 Martie 2020, ora 13:13
23098 citiri
Horoscop lunar: Martie 2020

Berbec

In prima parte a lunii esti meditativ, retras, cufundat in gandurile tale si este mai dificil sa relationezi cu ceilalti. Sunt zile bune pentru a-ti regandi planurile de viitor si pentru a te ocupa mai mult de sufletul si trupul tau.

La serviciu se incheie o etapa, fie prin finalizarea unor activitati profesionale, fie prin schimbarea conditiilor de munca sau a colegilor. Tot ce tine de colaborari profesionale poate fi rasturnat cand te astepti mai putin. Conflictele ascunse sunt la cote mari, de aceea, fii prudent.

Sanatatea este vulnerabila pe segmentele picioarelor, dar si sistemul digestiv iti poate oferi neplaceri, mai ales in preajma datei de 9 martie. De evitat, pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale in intervalele 3-11 si 23-25 martie. Dozeaza-ti eforturile si ai mai multa grija de tine.

Dupa 20 ale lunii te vei simti mai bine, pentru ca Soarele se va instala comod in semnul tau zodiacal. Vei beneficia de energie, inspiratie, dar si dorinta cam exagerata de a te implica in prea multe treburi.

Taur

In prima parte a lunii esti inconjurat de prieteni, dar si de persoane binevoitoare care doresc sa te sprijine. Popularitatea ta este la cote mari, insa fii prudent. Farmecul care te inconjoara, felul in care relationezi cu ceilalti, felul in care vorbesti vor lasa amprente adanci in sufletele celor cu care vii in contact.

Chiar din prima zi a lunii se contureaza relatii noi de prietenie, insa ar fi bine sa ai o doza de circumspectie. In preajma datei de 9 martie se contureaza un final de capitol amoros. Fie se incheie o relatie sentimentala, fie se reconfigureaza, fie tu iti schimbi perceptia despre iubire si implicatiile ei.

De asemenea, vor intra in discutie si relatiile cu copiii. Luna aceasta, granita dintre o relatie amoroasa si una de prietenie este incerta, asa incat ar fi bine sa pastrezi o anumita distanta si fata de unii, si fata de altii.

La serviciu se mentin relatii tensionate si posibilitatea de a relua activitati mai vechi.

Sanatatea este vulnerabila pe segmentele sistemului renal, dar si pe segmentele capului. La cea mai mica neplacere se recomanda un consult de specialitate.

Gemeni

Domeniul profesional si relatiile cu sefii sunt animate si predispuse la tot soiul de rasturnari de situatie. Pe de o parte, lucrurile se pot desfasura armonios, insa, pe de alta parte, exista un fel de umbra greu de patruns sau inteles vizavi de imaginea ta publica, pozitia sociala si felul in care te sustin sefii. Sunt posibile discutii interesante, cu efecte pe termen lung cu persoane cu functii importante sau cu reprezentantii unor institutii oficiale.

In privinta casei, spatiului in care locuiesti, a relatiilor cu membrii familiei se contureaza un final de etapa in preajma datei de 9 martie. Fie rezolvi definitiv reparatii, reamenjari de decor, fie iei deciziile finale vizavi de tot ce tine de spatiul domestic si relatiile cu familia. Exista si varianta sa te muti temporar din locurile natale sau din cele in care ai locuit pana acum, datorita serviciului.

Dupa 20 martie, accentul cotidian va fi pe relatiile cu prietenii si protectorii. Intalnirile si dialogurile cu acestia iti vor aduce buna dispozitie, situatii inedite si o mare deschidere catre progres.

Rac

Activitatile culturale, relatiile cu profesorii, mentorii, instructorii, tot ce tine de segmentul educatiei pe termen lung sau universitare sunt frumos aspectate in prima parte a lunii. Chiar si calatoriile in strainatate, daca te preocupa, ar avea succes.

Ocupa-te cu drag si pe indelete de rafinarea sufletului tau, pentru ca energia de care dispui pe aceste zone ale vietii este rara si importata pentru evolutia ta din toate punctele de vedere.

In preajma datei de 9 martie se contureaza finalul unei etape educative, fie pentru ca termini un curs, o tema de studiat, fie ca te hotarasti sa participi la un anumit program de formare personala sau profesionala.

Relatiile cu cei apropiati se vor reconfigura. Este posibil sa te desprinzi de unii si sa te apropii de altii, dar ar fi bine sa pastrezi o distanta sanatoasa, fata de toata lumea.

Domeniul socio-profesional se dinamizeaza, incepand cu 20 ale lunii. Relatiile cu sefii vor fi frecvente si pline de inedit. Este mai dificil sa suporti tu un sef in aceasta perioada si exista riscul ca foarte usor sa ajungi la discutii tensionate. Pastreaza-ti cumpatul si detaseaza-te de tumultul profesional.

Leu

Chiar din primele zile ale lunii se intrezaresc schimbari la capitolul financiar, in speta este vorba despre banii si bunurile pe care le folosesti si administrezi impreuna cu altii.

Se anunta o noua etapa de castig sau de folosinta a unor bunuri importante, etapa care va dura aproximativ un an. Poti primi sprijinul material de care ai nevoie de la cine te astepti mai putin. Insa vizavi de veniturile tale din munca desfasurata la un serviciu se anunta un final de etapa, fie ca primesti drepturile banesti care ti se cuvin, fie ca primesti un bonus material.

Exista si varianta schimbarii conditiilor de munca si de aici vor aparea consecinte si la salarizare. Dupa 20 martie ti se deschid oportunitati deosebite de a calatori peste mari si tari, de a te ocupa de activitati culturale si de a lua legatura cu oameni scoliti bine in ale vietii.

Ar fi bine sa-ti programezi un curs de formare personala sau profesionala, pentru ca ai avea sanse mari de reusita si, mai ales, ai avea acces la informatii deosebite. Relatiile parteneriale sunt dinamice, pe tot parcursul lunii, asa incat poti pune la punct detaliile unei colaborari sau activitati comune cu diversi parteneri sau colaboratori profesionali.

Fecioara

Relatiile parteneriale sunt foarte active in primele doua saptamani al lunii. Chiar din primele zile ale lunii ai putea observa schimbari benefice in toate colaborarile tale, schimbari care vor dura cel putin un an de acum incolo.

Totusi, este bine sa ai in vedere si posibilitatea unor situatii neplacute, in sensul ca una sa stii, sa semnezi intr-o colaborare si cu totul alta sa iasa pe parcursul derularii activitatilor.

In preajma datei de 9 martie se va forma aspectul de Luna plina in semnul tau zodiacal, aspect care iti aduce energii vitale noi. De la acest moment incolo, atitudinea ta in fata provocarilor vietii, felul in care te raportezi la ceilalti se va schimba total si definitiv. Este bine sa-ti asculti vocea interioara si sa faci ceea ce iti spune.

De asemenea, sunt momente favorabile pentru a-ti schimba infatisarea, garderoba, dar si pentru a-ti rasfata trupul cu un masaj, o sauna sau cu o hoinareala sanatoasa prin magazinele preferate. Desprinde-te de relatiile nepotrivite si orienteaza-te catre oameni pozitivi, deschisi spre progres.

Balanta

La serviciu este multa forfota, pana in preajma datei de 20 martie. Sunt posibile discutii aprinse cu colegii si chiar schimbarea conditiilor de munca. Fii prudent si evita sa te incarci cu prea multe sarcini de lucru, mai ales daca nu te privesc pe tine. Se deschide o noua etapa la locul de munca, fie prin abordarea unei alte activitati profesionale, fie iti schimbi locul de munca.

Sanatatea este un subiect frecvent pe tot parcursul lunii. Dialogurile cu medicii, inceperea unor tratamente sau analizele medicale sunt binevenite, deoarece organsimul tau ar avea nevoie de ingrijiri suplimentare. Totusi, pe cat posibil evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale in intervalul 3-10 martie.

Relatiile parteneriale se anima dupa 20 ale lunii. Daca esti implicat in proiecte comune cu altii, in domeniul profesional, acestea se pot reconfigura. Exista sanse importante de a incepe si alte colaborari fructuoase care vor dura cel putin un de an de acum incolo.

Controleaza-ti pornirile si starile interioare, deoarece din propria-ti vointa poti strica relatii si situatii bune.

Scorpion

Luna debuteaza cu noutati la capitolul amoros. Ceva se sfarseste, insa altceva incepe. Greu de definit ce anume. Oricum este rost de aventuri, distractii si voie buna pana in preajma datei de 20 martie. Iubirea si implicatiile ei vor capata noi sensuri pentru tine.

Creativitatea iti este accentuata si foarte bine ar fi daca te-ai ocupa si de un hobby. Pe de alta parte, organizeaza reuniuni surpriza pentru cei dragi si astfel vei primi aprecierea si sprijinul lor.

Totusi, daca vrei sa te indragostesti sau ti se pare ca te indragostesti, retine ca este vorba doar de aparente. De partea celeilalte persoane poate fi orice numai iubire nu.

Copiii sunt o alta tema importanta a lunii. Unii nativi Scorpion pot deveni parinti, bunici sau isi pot face planuri in acest sens. Relatiile cu prietenii si protectorii vor cunoaste un final de etapa. De unii te poti desprinde definitiv si bine ar fi sa o faci. Insa altii se vor tine scai de tine, chiar daca tu iti vei indrepta atentia si eforturile catre alte orizonturi. Fii mai selectiv in privinta anturajului si evita sa-ti divulgi planurile de viitor.

A doua parte a lunii iti aduce multa munca la serviciu. Se recomanda prudenta in special la conflictele ascunse din sfera profesionala, care vor fi la cote mari.

Sagetator

Prima parte a lunii este favorabila activitatilor gospodaresti si relationarii cu membrii familiei. Ar fi bine sa te ocupi pe indelete de curatenii generale, reparatii curente, dar si de obiectele de patrimoniu. Sunt favorizate achizitionarea si vanzarea de bunuri, insa discerne cu atentie. Exista riscul sa nu obtii rezultatul scontat. De aceea, vinde sau cumpara numai dupa ce te-ai sfatuit cu membrii familiei, dar si cu specialisti in domeniul respectiv. In spatiul in care locuiesti verifica in permanenta instalatiile de apa, pentru ca se pot produce avarii.

In preajma datei de 9 martie se contureaza un final de etapa in sfera profesionala. Ori se incheie o activitate, un proiect, ori relatiile cu sefii vor lua o turnura neasteptata. Exista si varianta sa-ti schimbi locul de munca sau sa incepi demersuri in acest sens.

Dupa 20 martie se contureaza activitati alaturi de copii sau de persoana iubita. Cheful de aventuri si distractii va fi la cote inalte si chiar vei reusi sa-i molipsesti si pe ceilalti cu veselia ta. Pot aparea si nori in relatia cu cei dragi, insa cu putin efort si bunavointa vei depasi totul cu bine.

Relatiile cu prietenii si protectorii devin conflictuale, de aceea, pune o bariera imaginara intre tine si aceste persoane.

Capricorn

Preocuparile principale ale lunii vor fi relatiile cu cei apropiati, dar si calatoriile pe distante scurte pentru a-ti rezolva chestiuni personale sau profesionale.

Pe de alta parte, iti sunt sustinute procesele de invatare, dar si cele de evaluare, spre exemplu, daca parcurgi un program de formare si trebuie sa fii evaluat de catre profesori sau instructori.

Gandirea si comunicarea sunt deficitare uneori, de aceea, pe tot parcursul lunii alege-ti cu grija cuvintele. Vorbeste direct si la obiect, iar daca ai de lucrat documente sau de transmis informatii prin diverse cai, verifica-le atent si eventual cere sprijinul unui coleg.

In preajma datei de 9 martie se intrezaresc vesti din si despre strainatate. Poate fi vorba si de realizarea propriu-zisa a unei calatorii planificate mai de mult sau poti demara acum demersuri de a calatori si in strainatate.

La serviciu se tensioneaza relatiile colegiale, existand riscul unor conflicte pe termen lung. Evita tendinta de a riposta la tot ce vine din partea autoritatilor, chiar daca aparent ai dreptate. Ai rabdare si vei vedea ca toate se rezolva la timpul lor.

Varsator

In prima parte a lunii, atentia si eforturile iti vor fi indreptate spre capitolul financiar. Este posibil sa-ti creasca veniturile din munca desfasurata la un serviciu oficial, sa primesti cadouri sau chiar prime suplimentare. Insa si tentatia de a cheltui va fi la cote mari. Economiseste pe cat posibil, deoarece resursele materiale pot scadea sau chiar disparea ca prin minune.

Rolul evenimentelor din aceasta perioada este de a-ti schimba scara valorilor morale si de a te orienta si catre cele spirituale. Vizavi de banii si bunurile pe care le folosesti si administrezi impreuna cu altii, rude, partener de viata, colaboratori profesionali se contureaza un final.

Poate fi vorba de achitarea unei datorii mai vechi, de lamurirea situatiei unor bani sau bunuri comune supuse unui partaj sau de rezolvarea unor demersuri specifice unei mosteniri.

In orice situatie legata de bani, verifica atent documentele si, in functie de caz, cere sfatul unui specialist in domeniul financiar si sau juridic. Dupa 20 martie se anima relatiile din anturajul apropiat. Este o perioada buna pentru intalniri si dialoguri cu neamurile si cu prietenii apropiati, dar si pentru a calatori pe distante scurte.

Pesti

Chiar din prima zi a lunii iti sunt favorizate planurile noi din toate punctele de vedere. Atitudinea, infatisarea ta, renuntarea la obiceriurile si relatiile nepotrivite este bine sa le ai in vedere si sa lucrezi la ele pe tot parcursul acestei luni.

Farmecul pe care il emani, intelepciunea vorbelor tale iti vor atrage multi admiratori si oameni care, chiar te vor aprecia la justa ta valoare. Totusi, este bine sa pastrezi o anumita distanta fata de toata lumea. Introspectia si lucrul atent si efectiv la propria-ti persoana sunt cele mai importante.

Relatiile parteneriale se vor modifica incepand cu 9 ale lunii. Unele colaborari se vor incheia definitv. Tu fiind destul de preocupat de tine este posibil sa pierzi din vedere nevoile, doleantele sau activitatile comune cu partenerul de viata sau cu cei de afaceri. Astfel, unele relatii si situatii bune se pot strica fara rost. Incearca sa fii atent si prezent in viata celor dragi.

Dupa 20 ale lunii se intrezaresc venituri consistente din munca pe care o desfasori la serviciu. Dar si pofta de cumparaturi va fi pe masura. De evitat cheltuielile nefondate sau investitiile!

USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
#horoscop lunar martie, #horoscop martie, #horoscop 2020 , #horoscop lunar