Horoscopul sanatatii in luna octombrie

Joi, 01 Octombrie 2015, ora 11:26
3503 citiri
Horoscopul sanatatii in luna octombrie
Foto: Ziare.com

Berbec

Din cauza sensibilitatii la schimbarile de temperatura nativii din aceasta zodie trebuie sa puna accent pe intarirea sistemului imunitar, sa-si asigure necesarul zilnic de vitamine si nutrienti printr-o alimentatie corespunzatoare. Din cauza lipsei de atentie sunteti predispusi la mici traumatisme, accidente.

Taur

Este o perioada optima pentru introducerea unor obiceiuri noi prin care sa va mentineti sanatatea si sa atingeti performante maxime. Atentia si concentrarea pot fi imbunatatite cu exercitii care ajuta la dezvoltarea acestora. Sfarsitul lunii va aduce noi valuri de energie ca sa va simtiti plin de forta si vitalitate.

Gemeni

Aceasta perioada este caracterizata prin aparitia de situatii stresante atat la locul de munca, cat si in viata personala. Stresul si agitatia pot fi ameliorate de exercitii de relaxare, yoga, meditatii, sport, precum si de remedii naturiste cum ar fi ceaiuri din plante. Afectiunile circulatorii si traumatismele sunt mai frecvente in luna aceasta.

Rac

Racii se pot confrunta cu tulburari digestive motiv pentru care ar fi indicat sa consume alimente mai usoare si sa evite mesele bogate in grasimi. Si pentru aceasta zodie e recomandata intarirea sistemului imunitar. Pot iesi la suprafata traume din copilarie pe care aveti sansa sa le rezolvati.

Leu

Din cauza ritmului alert impus la locul de munca in perioada de 28-30 octombrie leii pot simti o oarecare tensiune, anxietate. Ascultati mesajele corpului cum reactioneaza la stres si incercati sa nu va fortati limitele. Din cauza presiunilor prea mari unii nativi pot avea probleme cu tensiunea sau tulburari digestive.

Fecioara

Sistemul nervos al fecioarelor este foarte vulnerabil la stres in aceasta perioada. Evitati situatiile stresante, tensionante, efectuati exercitii de relaxare, de meditatie care o sa va ajute sa va mentineti echilibrul. Acordati timp suficient pentru a rezolva problemele emotionale ca sa va redobanditi stralucirea.

Balanta

Va cuprinde un sentiment puternic de libertate, de usurare, de eliberare de grijile cotidiene, cu alte cuvinte puteti rasufla usurat. Intariti sistemul imunitar cu alimente bogate in vitamine.

Scorpion

Sunteti cam nerabdator, evitati situatiile tensionante si conflictuale, impuneti propriile limite. Planeta Marte aflata in Scorpion pe toata perioada lunii va ofera un surplus de energie si va indeamna la actiune, dar aveti tendinta sa va suprasolicitati organismul. Invatati sa descoperiti si sa respectati propriile limite.

Sagetator

Daca aveti probleme de sanatate este momentul oportun sa apelati la diferite terapii alernative in caz ca nu ati incercat pana acum. Ascultati mesajele transmise de corpul vostru, deoarece se pot reactiva rani vechi in aceasta perioada.

Capricorn

Incercati sa va eliberati de tiparele de comportament care va ancoreaza in trecut si va impiedica sa avansati. Trebuie sa va pastrati calmul si sa insusiti lectia rabdarii. Atentie la problemele circulatorii si alegeti o dieta saraca in colesterol.

Varsator

Pasiunea este emotia, sentimentul ce va caracterizeaza luna aceasta. Puteti sa va confruntati cu probleme de natura digestiva care pot fi ameliorate cu o dieta corespunzatoare.

Pesti

Si pestii o sa intampine situatii de viata stresante, de aceea recomandarea este sa evitati situatiile conflictuale. Este binevenita aplicarea unor metode preventive de mentinerea sanatatii.

Horoscop sanatate YVE.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#Horoscopul sanatatii, #horoscop sanatate octombrie, #horoscop octombrie, #horoscop 2015 , #horoscop lunar