Horoscop: 1 august 2012

Miercuri, 01 August 2012, ora 07:08
3112 citiri
Horoscop: 1 august 2012
Foto: Ziare.com

Leu

Esti foarte grabit. Toata ziua vei fi dominat de o stare de agitatie pentru ca pe seara urmeaza sa iei parte la cateva evenimente ce te vor pune in centrul atentiei. Te pregatesti de mai multa vreme pentru acestea.

Fecioara

Vei fi supus unor incercari ce te vor face sa realizezi ca sunt cateva aspecte in viata ta ce merita mai multa atentie. O sa iti indrepti privirea catre ceva ce pana acum ai tot lasat pe ultimul plan.

Balanta

Nu ar strica sa faci un control medical. Nu te-ai simtit prea bine, iar simptomele nu trebuie ignorate. Chiar daca ai multa treaba, ocupa-te de asta prima data.

Scorpion

Un amic de la locul de munca te va ajuta foarte mult astazi. Incerci sa acoperi pe cineva intr-o problema, insa risti sa pici tu prost. Aici intra in scena colegul.

Sagetator

Ai obiceiul de a urgenta lucrurile si de a-i face pe toti sa spuna ca tu ai dreptate. De data aceasta ia-o mai usor pentru ca graba ta o sa duca la un mic conflict, cel mai probabil in cadrul cuplului.

Capricorn

Primesti noi responsabilitati. Te incanta ideea de a fi cel care ia decizii, dar ar trebui sa te gandesti si la pretul platit. Nu te bucura inainte de vreme.

Varsator

Te intereseaza mai mult cum arati astazi decat orice altceva. Te hotarasti asupra unei schimbari de look si stai ca pe ace pana ajungi in locul in care vei pune totul in practica.

Pesti

Tie ti se pare ca ceea ce faci este foarte important si te superi pe cei care nu sunt atenti la tine. Inainte de a spune ceva ce poti sa regreti gandeste-te la ceea ce ii preocupa pe ei. Poate motivul lor este mult mai serios.

Berbec

Nu vrei sa lasi nimic la voia intamplarii si iti place sa pui la punct fiecare detaliu. O sa depui mult efort astazi, insa nu o sa fii multumit. Seara nu va fi prea buna din cauza asta.

Taur

Te bucuri de munca astazi pentru ca iti sunt puse la incercare unele abilitati inca neexplorate. Iti place adrenalina si parca este prima oara cand iti doresti ca programul de lucru sa nu se termine.

Gemeni

Cei tineri isi vor focaliza atentia asupra a ceva legat de vacanta, in timp ce gemenii mai in varsta vor fi cu adevarat atrasi de tot ceea ce inseamna familie. Seara se anunta a fi una speciala, petrecuta alaturi de cei dragi.

Rac

Nu te lasi mai prejos fata de cei care te-au necajit si pui la cale un plan de razbunare. O sa ajungi cu totul aproape de sfarsit, iar atunci o sa realizezi ca nu are sens sa porti dusmanie. Vei fi un exemplu bun pentru ceilalti.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic