Horoscop: 1 decembrie 2011

Joi, 01 Decembrie 2011, ora 07:45
1872 citiri
Horoscop: 1 decembrie 2011
Foto: Ziare.com

Sagetator

Va fi o zi in care poti sa te ocupi mai mult de viata personala, in special de partenerul de viata. Esti dispus sa faci ceva ce nu te defineste tocmai pentru ca el sa observe ca nu vrei ca monotonia sa se instaleze in relatia voastra.

Capricorn

Multa alergatura. Asa o sa arate ziua ta, nu o sa ai niciun moment in care sa poti respira. Te asteptai la asta pentru ca programasei multe intalniri. Abia dupa ora 10:00 o sa poti rasufla usurat.

Varsator

Nu ai mai iesit de ceva timp in oras cu prietenii si astazi se iveste ocazia sa se schimbe acest lucru. Asta inseamna ca o sa petreci cateva ore bun in compania celor dragi si o sa va amintiti chiar si de evenimente ce au avut loc in urma cu multi ani.

Pesti

Te simti mai bine de cand ai ales sa impartasesti cu partenerul de viata chiar si cel mai mic gand care te nelinisteste. Va simtiti mult mai conectati unul cu celalalt si sunteti mult mai increzatori.

Berbec

Nu esti intr-o forma fizica buna. Intampini cateva probleme cu sanatatea, fapt care te va impiedica sa iei parte la ceva programat in urma cu mult timp. Va trebui sa gasesti solutie pentru ca cei cu care trebuia sa te vezi sa nu se supere ca anulezi totul in ultima clipa.

Taur

Ai tot amanat sa faci ceva si acum ai ajuns intr-un moment in care acest lucru nu mai este posibil. In plus, este spre binele tau sa actionezi in acest sens.

Gemeni

Nu te grabi sa oferi un raspuns cererii primite in urma cu cateva zile. Ai vrea sa spui ceva si sa scapi, insa risti sa te complici. Gandeste-te mult mai bine inainte si nu te arunca intr-o zona pe care nu o cunosti.

Rac

Din punct de vedere psihic este epuizat si nu te simti capabil de a termina singur tot ceea ce ai de facut. Drept urmare, soliciti ajutorul cuiva apropiat. Spre dezamagirea ta vei fi refuzat si nevoit sa continui fara aportul cuiva.

Leu

Esti emotionat pentru ca ai aflat ceva ce iti va schimba viitorul. Pentru cateva momente te pierzi si lasi sentimentele sa puna stapanire pe tine, insa nu va dura mult si totul o sa revina la normal.

Fecioara

Proiectul in desfasurare nu reuseste sub nicio forma sa iti starneasca interesul si simti ca iti risipesti timpul inutil. Te gandesti deja la o alta activitate despre care banuiesti ca va fi iesita din comun.

Balanta

Nu face comentarii rautacioase fara sa discuti cu toti cei implicati. Risti sa primesti informatii eronate si sa starnesti nemultumirea unor apropiati.

Scorpion

Primesti o veste buna. Simti o eliberare sufleteasca pentru ca presiunea care se punea pe tine incepea sa nu mai fie suportabila. Acum poti te poti concentra asupra altor lucruri si sa lasi nemultumirile in urma.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2011 , #horoscop zilnic