Horoscop : 1 decembrie 2017

Vineri, 01 Decembrie 2017, ora 07:22
6536 citiri
Horoscop : 1 decembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Sagetator

Participi la un eveniment in compania multor oameni. Pe unii ii cunosti, dar pe altii abia acum ii descoperi. Ar fi bine sa dai dovada de tact si rabdare.

Capricorn

Schimbarile din viata cuiva apropiat te incurajeaza sa urmezi acelasi drum. Tine minte insa ca e mai bine pentru tine sa nu copiezi pe cineva, ci sa te manifesti autentic.

Varsator

Ai o inspiratie imensa si o sa creezi ceva ce ii va uimi pe cei din jur. Poate fi vorba despre un lucru la care nu multi oameni se pricep. Vei fi un exemplu demn de urmat.

Pesti

Rezolvi niste aspecte legate de viata sentimentala. Cineva iti impartaseste gandurile si sentimentele si te vei apropia cu pasi mici de aceasta persoana. Cei implicati in relatii serioase intra intr-o perioada foarte buna din punct de vedere romantic.

Berbec

Ar fi bine sa rezolvi un aspect legat de o persoana draga pe care ai tot refuzat-o in ultima vreme atunci cand te-a invitat in oras. Cineva iti sugereaza un eveniment la care ai putea participa in aceasta perioada. Nu refuza inainte sa te asiguri ca este ceea ce vrei.

Taur

Ai un comportament laudabil in aceasta zi. Faci ceva deosebit pentru o persoana care avea o problema pe care nu o putea rezolva. Incepi si sa te ocupi mai mult de un hobby descoperit de curand.

Gemeni

Ai impresia ca cineva te trage prea mult de maneca si exagereaza. Aceasta stare tensionata o sa dispara pana la sfarsitul zilei datorita unei cunostinte comune. E posibil sa primesti un cadou.

Rac

Chiar daca ai mai mult timp liber decat de obicei, evita sa stai prea mult pe afara. Cel mai bine ar fi sa profiti de ocazie si sa te odihnesti putin si sa lasi pentru seara iesirile in oras.

Leu

Intri in contact cu o persoana in preajma careia te simti foarte relaxat si bine. Are o lumina aparte, care te face sa iti doresti sa stai cat mai mult in compania sa.

Fecioara

Ar fi bine sa rezolvi mai multe probleme care au devenit urgente, legate de familie. Poti delega din sarcini pentru a reusi sa termini totul la timp. Seara mergi in vizita la cineva sau, din contra, tu vei fi musafir.

Balanta

Esti foarte ambitios si s-ar putea sa starnesti invidia cuiva, care are o reactie exagerata. Va trebui sa rezolvi acest conflict cat mai rapid, pentru a nu se complica.

Scorpion

Imbraca-te foarte bine in aceasta perioada, pentru ca esti predispus racelilor. Esti foarte emotionat cu privire la legatura cu o persoana care iti este foarte draga.

Citeste si Horoscopul lunii decembrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#horoscop 1 decembrie, #horoscop decembrie, #horoscop 2017 , #horoscop zilnic