Horoscop: 1 iulie 2015

Miercuri, 01 Iulie 2015, ora 07:29
4225 citiri
Horoscop: 1 iulie 2015
Foto: Ziare.com

Rac

Astrele arata ca este cea mai buna zi pentru a finaliza niste chestiuni mai vechi care ramasesera la sfarsitul listei. Ai multa energie si la sfarsitul zilei o sa fii foarte multumit de ceea ce ai realizat.

Leu

Fii foarte atent la bani, pentru ca esti pe punctul de a face o investitie neprofitabila, care o sa te coste destul de mult. Ia fiecare detaliu in calcul si nu semna nimic fara sa te consulti cu o persoana avizata.

Fecioara

O zi buna pentru cei care activeaza in domeniul artistic. Acestia vor avea parte de cateva reusite ce ii vor motiva ca pe parcursul verii sa mearga pe acelasi drum. Pentru ceilalti se anunta momente bune pe latura personala.

Balanta

Astrele te previn in ceea ce priveste cheltuielile. Ai aruncat banii in stanga si in dreapta si acum iti dai seama ca ti s-au cam terminat economiile. Daca o sa continui in acest ritm, portofelul se va goli in cateva zile.

Scorpion

Astazi sunt circumstante favorabile incheierii unei afaceri sau pentru semnarea unui contract la care ravnesti de multa vreme. Nu ar strica sa te concentrezi putin mai bine asupra a ceea ce citesti.

Sagetator

Astazi demonstrezi un talent pe care l-ai tinut ascuns pana acum. Ti-ai facut curaj si cu ajutorul unor prieteni care ti-au oferit cateva argumente in acest sens.

Capricorn

Evita activitatea fizica intensa, pentru ca ai exagerat in ultima vreme si organismul are nevoie de repaus. Altfel, o sa clachezi exact in momentul nepotrivit.

Varsator

Cauti metode neobisnuite pentru a rezolva niste chestiuni banale. Te complici foarte mult si o sa ii pui si pe cei din jur in incurcatura, pentru ca nu vor mai intelege ceea ce faci.

Pesti

Ai descoperit o destinatie de vis si vrei sa mergi acolo timp de cateva zile. Zambetul de pe fata te da de gol, semn ca ai si rezervat hotelul. Acum esti nerabdator precum un copil.

Berbec

Iti faci mari sperante in legatura cu weekendul care urmeaza. De cateva saptamani, croiesti planuri si nici nu vrei sa te gandesti ca ai putea fi nevoit sa amani distractia.

Taur

Astrele sunt favorabile celor care preiau initiativa si propun lucruri interesante si noi pentru colaboratori. O sa fii recompensat pentru ideile tale la serviciu, putand sa apara chiar si o prima.

Gemeni

Nu ratezi ocazia de a iesi in evidenta. Fie ca o faci printr-un nou look, prin haine sau pur si simplu prin atitudine, tu vrei sa te asiguri ca esti in centrul atentiei.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 1 iulie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iulie, #Horoscop iulie , #horoscop zilnic