Horoscop: 1 mai 2014

Joi, 01 Mai 2014, ora 08:35
2053 citiri
Horoscop: 1 mai 2014
Foto: Ziare.com

Taur

Profiti de putinul timp liber pe care il ai la dispozitie si faci ceva ce aveai de multa vreme in plan, dar slujba si sarcinile de acasa nu iti permiteau.

Gemeni

Esti rasfatatul familiei. Rudele discuta intens pentru a-ti face o surpriza. Chiar daca iti dai seama de acest lucru, ar fi bine sa nu spui nimic, pentru a nu le strica munca.

Rac

Nu este o perioada buna pentru a lua decizii de care sa depinda viitorul tau. Daca se iveste o astfel de situatie si cineva iti impune un raspuns, incearca sa-l duci cu vorba putin.

Leu

Nici de bine, dar nici de rau. Nu se anunta nimic special in prima zi a lunii. Acasa va fi putin mai mult de munca, pentru ca vrei sa schimbi ceva in locuinta.

Fecioara

Soarele se ocupa de tine si iti transmite multa energie. Ai nevoie, pentru ca o sa iei parte la cateva activitati solicitante. Dar vor fi si foarte amuzante.

Balanta

Se observa imediat atunci cand faci ceva ce nu iti place. Nu ai chef si fata ta spune totul. Salvarea ta vine de la partenerul de viata, care stie cum sa procedeze.

Scorpion

Planeta iubirii te face sa iti indrepti atentia catre cel drag si sa fii mai atent la nevoile sale. Un prieten de familie anunta ca vine in vizita.

Sagetator

Cand nu vrei sa faci ceva, nimeni nu te poate convinge. Asa se intampla acum, cand nici prin gand nu iti trece sa dai curs invitatiei unui amic, care vrea sa il insotesti la un eveniment.

Capricorn

Termini repede ce ai de facut si castigi putin timp pentru tine. Cateva momente in care iti inchizi telefonul si te ocupi de un lucru care te face sa te simti bine. Dupa o perioada incepe sa iti placa si vrei sa repeti gestul.

Varsator

Vorba dulce mult aduce. Inveti acest lucru pe propria piele. Discutai de multa vreme cu cineva, insa acesta refuza sa iti ofere ajutorul. In momentul in care il rogi frumos, totul se schimba.

Pesti

Ce-i al tau e pus deoparte si nu vrei sa imparti cu nimeni. Esti putin egoist si nu spui si cunoscutilor tai trucul pe care abia l-ai descoprit. Vor afla si ei, dar abia cand te saturi tu.

Berbec

Daca te gandesti sa incepi o afacere, profita de clipele de respiro de acum si apuca-te sa faci un plan. Astrele iti sunt favorabile. Maine s-ar putea sa nu mai apuci sa faci nimic.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 1 mai, #horoscop 2 mai, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2014, #horoscop zilnic mai , #horoscop zilnic