Horoscop: 1 martie 2017

Miercuri, 01 Martie 2017, ora 07:42
6075 citiri
Horoscop: 1 martie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Pesti

Nu te teme ca nu esti productiv astazi. Este o zi in care trebuie doar sa pui bazele pentru ceva ce se va dezvolta in perioada urmatoare. Lucrurile pot sa para complicate la inceput, dar le vei rezolva rapid.

Berbec

Ai moralul ridicat asa ca o sa ai parte de o zi fantastica. Te simti excelent si acest lucru se observa in tot ceea ce faci - atat la locul de munca, cat si acasa.

Taur

Spui adio unui capitol din viata care te impiedica sa evoluezi. Sub controlul atent al partenerului de viata incepi sa muncesti la un proiect care o sa va imbunatateasca situatia financiara.

Gemeni

Ai treaba cu niste acte si o sa te ocupi de ele in urmatoarele zile. Semnezi un contract pentru o perioada nedeterminata. O sa ai parte de cateva provocari.

Rac

Primesti o oferta speciala pentru un produs pe care il urmaresti de multa vreme prin magazine. Te asteapta o zi cu suisuri si coborasuri la birou.

Leu

Fii foarte atent la deciziile pe care le iei pe plan personal, pentru ca unele te-ar putea face raspunzator pentru ceea ce face un cunoscut. Seara o sa petreci mai mult timp cu persoane pe care le-ai vazut foarte rar in ultimii ani.

Fecioara

Trebuie sa schimbi modul de lucru, pentru ca nu esti organizat foarte bine. Esti la inceput de drum si trebuie sa faci o impresie buna.

Balanta

Fa o radiografie a tot ceea ce ai in lucru si alege cu grija prioritatile. Din punct de vedere psihologic, ziua aceasta vine cu o atitudine mult mai deschisa catre nou.

Scorpion

Adresezi cuiva cateva intrebari cu privire la un subiect pe care vrei sa il aprofundezi. Rezolvi unele conflicte ce au dus la o atmosfera neplacuta la locul de munca.

Sagetator

Asiguri tot ceea ce trebuie cuiva pentru a finaliza in timp util un proiect. Daca nu o va face, trebuie sa te impui si sa renegociezi termenii colaborarii.

Capricorn

O persoana care trece printr-o perioada foarte dificila din punct de vedere financiar iti cere ajutorul. Iti este prieten, dar stii cat este de cheltuitor si vrei sa ii oferi o lectie.

Varsator

Pozitia ta este una de lider si pe tine va pica responsabilitatea de a duce echipa intr-un punct vizat de cativa ani. Fii atent la oamenii noi care se angajeaza, pentru ca iti pot crea probleme.

Citeste si Horoscopul lunii martie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş a declarat la Iaşi, după ce a fost întrebat de un bărbat dacă în spatele partidului din care face parte se află George Soros, că nu s-a întâlnit...
#horoscop 1 martie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic martie , #horoscop zilnic