Horoscop: 1 septembrie 2014

Luni, 01 Septembrie 2014, ora 07:15
3539 citiri
Horoscop: 1 septembrie 2014
Foto: Ziare.com

Fecioara

Te "loveste" inspiratia si creezi ceva ce va atrage laude dupa laude si o multime de complimente. Iti place sa joci rolul unei mici vedete.

Balanta

In prima parte a zilei o sa fii ingamfat si nervos, dar in urma unui telefon primit la amiaza totul se schimba radical.

Scorpion

Te ocupi de activitati intelectuale care te vor solicita la maximum. Seara vei fi epuizat, dar nu atat de obosit incat sa refuzi o invitatie in oras.

Sagetator

Astrele prevad un mic conflict cu o ruda pe tema unei mosteniri sau a organizarii unui eveniment. Trebuie sa iti tii nervii in frau. Partenerul de viata va fi punctul de sprijin.

Capricorn

Te simti foarte conectat cu partenerul de viata si luati impreuna cateva decizii referitoare la viitorul vostru. Familia va avea parte de o surpriza.

Varsator

Vorbesti prea mult si astfel ii impiedici pe cei din jur sa se concentreze asupra a ceea ce au de realizat. Te vei lovi de cateva reprosuri, dar nu vor reusi sa iti inchida gura nici asa.

Pesti

Ar fi bine sa iti petreci ziua in prezenta unor oameni care te umplu cu energie pozitiva, pentru ca nu esti intr-o stare psihica prea buna.

Berbec

Te deranjeaza replica data de cineva si astepti momentul oportun pentru a-i raspunde cu aceeasi moneda. Pana la urma iti dai seama ca in acest fel nu te-ai deosebi cu nimic fata de cel care te-a deranjat si renunti.

Taur

Faci un pas in spate in ceea ce priveste munca, pentru ca ai obosit sa spui tot timpul acelasi lucru. Tocmai acum o sa apara o oportunitate unica pentru tine.

Gemeni

Financiar vorbind ar fi bine sa incepi sa pui bani deoparte, pentru ca urmeaza cateva petreceri, nunti sau botezuri, si s-ar putea sa intampini dificultati daca nu esti atent acum.

Rac

Este o zi decisiva la birou, pentru ca urmeaza sa primesti niste raspunsuri ce au legatura cu ceea ce o sa desfasori in continuare. Contrar asteptarilor, esti foarte calm.

Leu

Esti o sursa de inspiratie pentru tine insuti. Te umpli de ganduri bune, dai dovada de mult optimism. Este genul de atitudine pe care ar trebui sa o aiba si cei din jur pentru ca totul sa iasa perfect.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop 1 septembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic septembrie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic