Horoscop: 10 august 2016

Miercuri, 10 August 2016, ora 08:08
5260 citiri
Horoscop: 10 august 2016
Foto: Arhiva Ziare.com

Leu

Achizitionezi ceva care sa iti usureze munca in perioada urmatoare. Este vorba despre un gadget sau despre ceva pentru casa. Dupa ce te vei bucura precum un copil, o sa te concentrezi si pe functiile sale reale.

Fecioara

Fa din nevoile partenerului de viata o prioritate, pentru ca trebuie sa ii acorzi atentie mai multa fata de ultima perioada cand ai fost foarte ocupat la birou.

Balanta

Imparti experienta ta cu oameni noi in domeniu. Ii inveti ceea ce stii. Si pentru tine este un inceput de drum si va trebui sa pasesti cu atentie.

Scorpion

Gasesti modalitatea perfecta pentru a-ti exprima sentimentele. Iti este teama de o posibila respingere, dar astrele iti vor fi alaturi si feedback-ul va fi neasteptat.

Sagetator

Confortul casei tale nu se compara cu nimic si de aceea refuzi o invitatie in oras, doar pentru a sta acasa si pentru a te odihni.

Capricorn

Te dedici cu totul vietii personale si cauti informatii despre un nou hobby pe care il vei putea trasforma chiar intr-o afacere in viitorul apropiat.

Varsator

Reducerile de vara sunt ceea ce ai asteptat de o buna perioada de timp si esti foarte incantat de ceea ce gasesti prin magazine. Ai grija, totusi, sa nu pleci cu portofelul gol.

Pesti

Astazi trebuie sa inveti ceva. Consideri ca nu detii toate informatiile necesare intr-un anumit domeniu si acum vrei sa aprofundezi. Interactionezi mai mult cu parintii sau copiii.

Berbec

Cresc emotiile, pentru ca la amiaza o sa fii martorul unui eveniment special pentru un prieten. Ii esti alaturi inca din copilarie si nici acum nu vei rata pasul sau important. O sa ai parte de o discutie, dar ai grija ca este confidentiala si nu trebuie sa zici nimanui ceea ce afli.

Taur

Ziua este favorabila pentru crearea unor noi legaturi, prietenii sau relatii profesionale. Astrele te ajuta sa revii pe drumul cel bun, dupa o perioada destul de mare.

Gemeni

Datorita personalitatii deosebite atragi atentia unei persoane speciale. Stii ca pentru rezultate importante trebuie sa astepti, sa nu te grabesti si sa stai linistit pana cand totul se va rezolva.

Rac

Adopti o tactica ce nu te repezinta, dar in privinta careia ai ajuns la concluzia ca este ultima carte pe care o poti juca pentru a ajunge la rezultatul dorit.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 10 august, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic