Horoscop: 10 august 2017

Joi, 10 August 2017, ora 08:23
6999 citiri
Horoscop: 10 august 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Leu

Abordezi noi proiecte cu optimism si ii convingi si pe altii cu usurinta de ceea ce crezi tu. Ai incredere si investesti si in ceva cu un grad de risc ridicat.

Fecioara

Stai mai mult timp cu partenerul de viata. Trebuie sa iti hranesti relatia pentru a te bucura de ea in voie. Daca va amintiti reciproc de acest lucru, nu exista niciun obstacol pe care sa nu il puteti trece impreuna.

Balanta

Admiratorii nu iti lipsesc, iar laudele vin in valuri. Esti putin euforic si nu vei fi conectat la realitate. Apar sanse mari pentru o posibila relatie sau pentru a o imbunatati pe cea actuala.

Scorpion

Familia si prietenii vor fi in centrul atentiei. Ai acumulat multa energie si ai numai ganduri pozitive si, tocmai de aceea, poti sa te intalnesti si cu oameni care, de obicei, te secau de puteri.

Sagetator

Munca in echipa este calea de urmat. Nu pastra secrete fata de cei cu care lucrezi. Discutati, colaborati, negociati si asa veti fi siguri ca veti reusi.

Capricorn

Este ziua ideala pentru un nou inceput. Unele lucruri nerezolvate la timp vor fi clarificate acum. Fii curajos si vorbeste deschis despre dorintele si nevoile tale.

Varsator

Exploziile emotionale te vor face sa spui ceva ce tineai in tine de multa vreme. Poate fi vorba despre marturisirea unor sentimente.

Pesti

Nu asculta sfaturile cuiva cu privire la banii tai. Daca ai mai multe posibilitati de investitie, analizeaza ofertele si alege-o pe cea potrivita pentru tine, nu ceva ce a functionat pentru o alta persoana.

Berbec

Esti intr-o stare de spirit foarte buna si dezvolti sentimente foarte frumoase pentru cineva cunoscut de curand. Astepti cu nerabdare sa ajungi intr-un loc in care nu ai mai fost. Esti foarte emotionat.

Taur

Esti optimist si dornic sa iti asumi riscuri. Increderea in tine si farmecul pe care il ai iti ofera tot ceea ce ai nevoie pentru a schimba situatiile in favoarea ta.

Gemeni

Sunt oameni care apreciaza ceea ce faci, chiar daca nu iti spun, oameni care te iubesc fara sa iti zica in fiecare moment asta. Acestia sunt cei de care ai nevoie pentru a merge mai departe.

Rac

Energia pe care o simti acum nu are limita. Iti da putere sa muti muntii din loc. Implica-te in activitati alaturi de prieteni. Veti petrece momente senzationale impreuna.

Citeste si Horoscopul lunii august si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 10 august, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic