Horoscop: 10 decembrie 2014

Miercuri, 10 Decembrie 2014, ora 07:30
4332 citiri
Horoscop: 10 decembrie 2014
Foto: Ziare.com

Sagetator

Norocul unui apropiat te face cam invidios si vrei sa preiei reteta succesului de la el. Vei fi uimit sa observi ca, odata ajuns in acelasi stadiu ca el, nu te simti asa multumit cum credeai ca o sa fii si revii la vechile activitati care te faceau fericit.

Capricorn

Incepe o perioada in care o sa ai parte de multe satisfactii si bucurii. Nu ai pretentii mari de la viata, asa ca nu va fi greu sa te simti foarte bine cu ceea ce urmeaza.

Varsator

Trebuie sa te pui pe treaba, pentru ca ai ramas in urma cu ceva si acum vin greutatile peste tine. Nu ezita sa ceri ajutorul daca simti ca nu poti face fata singur.

Pesti

Nu face nimic pe graba in prima parte a zilei, pentru ca Soarele are planuri mari pentru tine. Seara se anunta foarte relaxanta.

Berbec

Lasa-ti timp pentru a te bucura de victoria de care ai parte. Ai luptat mult pentru a ajunge in acest punct si nu trebuie sa treci prea repede de el.

Taur

Pana in amiaza o sa te odihnesti, pentru ca ai tras din greu noaptea trecuta pentru a termina un proiect foarte dificil. Acum culegi roadele.

Gemeni

Ai un program foarte incarcat si intri in panica, gandindu-te ca nu o sa ai timp pentru tot ceea ce ti-ai propus. Pe seara totul va fi si mai dificil, pentru ca partenerul de viata iti cere sa ajungi neaparat intr-un anume loc.

Rac

E o atmosfera de vis in preajma ta. Toata lumea se pregateste pentru un eveniment special si este o forfota de nedescris. Abia iti auzi gandurile, cum s-ar spune.

Leu

Te napadesc amintirile si intri intr-o stare destul de proasta. Vrei sa petreci mai mult timp singur si consideri ca este dreptul tau sa iti rezervi cateva ore doar pentru tine.

Fecioara

Dupa o zi obositoare la birou, ajungi acasa si te bagi direct in pat. Nu vrei sa auzi de nimeni si nimic, asa ca iti inchizi si telefonul.

Balanta

Esti inutil sa iti faci planuri pentru astazi, deoarece astrele ti le vor da peste cap. Marte si Saturn isi unesc fortele pentru a te face sa iei decizii surprinzatoare.

Scorpion

Pana la ora 12:00 te ocupi de sarcinile zilnice si nu poti spune nici ca esti plictisit, nici ca te bucura prea tare. Apoi trebuie sa ramai ferm pe pozitii, pentru ca cineva incearca sa faca ceva impotriva vointei tale.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 10 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic