Horoscop: 10 februarie 2015

Marti, 10 Februarie 2015, ora 08:03
3919 citiri
Horoscop: 10 februarie 2015
Foto: Ziare.com

Varsator

Ziua incepe excelent, pentru ca in sfarsit termini ceva ce te facea sa ai cosmaruri. Rasufli usurat si simti o mare eliberare. Acum poti sa te ocupi de ceva ce te-a rugat partenerul de viata.

Pesti

Nu te lasa influentat de rude care se grabesc sa ia decizii in locul tau. Pune-le la punct inainte sa te acapareze cu totul. Seara mergi in vizita la un prieten.

Berbec

Ai chef de munca cum nu ai avut de multa vreme. Te simti foarte bine la slujba si nu vrei sa o schimbi chiar daca ai primit cateva oferte tentante.

Taur

Comunici foarte bine cu o persoana cu care de obicei nu esti pe aceeasi lungime de unda. Era un hop peste care iti doreai de multa vreme sa treci.

Gemeni

Schimba strategia daca observi ca lucrurile nu evolueaza in favoarea ta. Uita-te bine in jur si culege informatiile de care ai nevoie. Dar daca proiectul este secret, fa-o cat mai discret.

Rac

Esti foarte bucuros, iar mare parte datorezi celui cu care iti imparti viata. A pus la cale un plan prin care sa te relaxezi si totul a mers perfect.

Leu

Abordezi lucrurile in mod logic si iti faci un plan de bataie. Dispui de cateva argumente foarte bune in privinta a ceea ce vrei sa demonstrezi.

Fecioara

Intreaga dimineata te agiti pentru un lucru pe care doar tu il consideri important. Pana la urma, cineva o sa te repuna pe o linie dreapta.

Balanta

E o zi buna pentru a discuta cu superiorul tau de la locul de munca. Astrele sunt favorabile negocierilor in privinta banilor, asa ca nu rata momentul.

Scorpion

Avansezi cu un proiect care statea de multa vreme in coada de peste. Incepi sa vezi rezultate si esti foarte multumit de ceea ce se intampla.

Sagetator

Nu te astepta la liniste, pentru ca nu o sa ai parte deloc de ea. Din contra, o sa fie o agitatie de nedescris in jurul tau. Abia seara o sa te poti relaxa putin.

Capricorn

Primesti o scrisoare sau o notificare pe care o asteptai de multa vreme. Consideri ca esti pe drumul cel bun si ca nimic nu te poate supara.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 10 februarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic februarie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic