Horoscop: 10 iunie 2011

Vineri, 10 Iunie 2011, ora 08:01
2867 citiri
Horoscop: 10 iunie 2011
Foto: Ziare.com

Gemeni

Ultima zi lucratoare din saptamana iti aduce o surpriza la locul de munca. Nu este vorba despre ceva deosebit de important, insa datorita acestui lucru poti sa faci ceva ce iti doreai foarte mult.

Rac

Iti dai interesul pentru a reusi sa faci ceva inedit la slujba. Acest lucru iti va aduce foarte multe laude si cineva cu o functie importanta o sa te ia in vizor in vederea unei promovari.

Leu

Chiar daca nu iti face placere sa stai in preajma unei persoane, incearca sa nu lasi sa se vada asta in prezenta unor oameni importanti. Mai bine disimuleaza si urmareste-ti propriul interes.

Fecioara

Dupa cateva luni de asteptari primesti vesti de la cineva aflat la mare departare de tine. Ceea ce afli te va binedispune si o sa ai parte de cateva zile senzationale.

Balanta

Vei fi nevoit sa faci foarte multe drumuri pentru a te asigura ca perioada de concediu nu iti va fi afectata de treburile legate de job. Chiar daca te sacrifici acum, o sa te poti distra mai tarziu.

Scorpion

Ai grija la situatia financiara. Nu arunca cu banii pe fereastra pentru ca este posibil sa ajungi intr-o situatie foarte delicata. Asigura-te ca ai cateva economii in caz de nevoie.

Sagetator

Astrele prevad o zi perfecta pentru a petrece mai mult timp cu familia. Preferi sa stai acasa in compania celor dragi decat sa mergi in oras cu oameni care nu te fac sa te simti bine.

Capricorn

Dispui de foarte multa energie si vei avea parte de o zi in care totul iti iese exact cum planuiai. Nimic nu iti va strica fericirea. Ai grija doar sa nu te epuizezi.

Varsator

In sfarsit ai timp sa faci tot ceea ce ti-ai propus si te simti extraordinar. Te intalnesti cu persoane importante, care au avut de spus un cuvant important in viata ta.

Pesti

Ai crezut ca reusesti sa faci doar ceea ce vrei tu, insa cineva ti-a taiat elanul. Acum esti nevoit sa dai socoteala si sa indrepti lucrurile. Pastreaza-ti calmul si nu te enerva pentru ca este posibil sa fie vorba si despre greseala ta.

Berbec

Primesti foarte multe complimete si chiar ramai uimit de cat de multa lume te admira. Esti multumit de cum decurg lucrurile in viata si pentru acest moment nici ca iti mai doresti altceva.

Taur

Invata din greselile tale si nu le repeta pe viitor. De dimineata vei avea parte de o astfel de lectie pe care trebuie sa o memorezi foarte bine. Asigura-te ca pe viitor eviti situatiile acestea.

Horoscop realizat de Zaza

România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „într-o ţară civilizată ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic 2011 , #horoscop zilnic