Horoscop: 10 iunie 2013

Luni, 10 Iunie 2013, ora 07:02
2928 citiri
Horoscop: 10 iunie 2013
Foto: Ziare.com

Gemeni

Scopul nu scuza mijloacele, asa ca ai grija ce si cui faci, in dorinta ta de a avea parte de o reusita sunt sanse sa ranesti un apropiat.

Rac

Pui baza unei afaceri foarte profitabile. In scurt timp se vor observa primele rezultate. In acest fel, o sa iti imbunatatesti foarte mult situatia financiara.

Leu

Te crezi la raliu si aproape ca zbori prin oras. Ai treaba prin multe zone si esti incontinuu pe fuga. O sa ajungi acasa foarte tarziu.

Fecioara

Cunosti prea multe secrete ale unei persoane, iar asta te pune intr-o situatie dificila fata de alta, care desi ii este apropiata nu stie tot. Te simti ciudat.

Balanta

Multi se amuza pe seama ta. Faci ceva ce ii face sa reactioneze asa. Nu le poti cere sa fie serioasi, pentru ca fapta ta are parte de un comportament pe masura.

Scorpion

Ziua buna se cunoaste de dimineata. Asa este in cazul tau. Inca de la prima ora ai parte de momente placute, care te fac sa fii toata ziua cu zambetul pe buze.

Sagetator

Un amic trece printr-o perioada cam neplacuta in privinta vietii personale si insista sa il insotesti peste tot. Esti dispus sa faci asta la inceput, insa dupa un timp ii explici ca trebuie sa se comporte matur.

Capricorn

Afli ceva si reactionezi ca un copil care a gasit o jucarie. Mascheaza-ti entuziasmul in fata persoanelor pe care le banuiesti ca nu ar fi sincere.

Varsator

Faci ceva ce te aduce in atentia tuturor. Colegi, familie, prieteni... Cu totii vor sa vorbeasca cu tine. Nu esti obsinuit cu atata atentie.

Pesti

Se spune ca cine nu are batrani sa isi cumpere. Cam asa este in cazul tau. Ia in serios sfaturile celor mai in varsta, deoarece stiu mai multe in aceasta privinta.

Berbec

Ti se citeste pe fata fericirea. Ai parte de ceva iesit din comun acasa, dar nu vrei sa spui nimanui deocamdata. Vei fi foarte misterios.

Taur

Nu poti sa treci peste anumite prejudecati si asta o sa te afecteze. Pierzi ceva si abia apoi realizezi ca este nevoie de o schimbare.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, a declarat vineri, 29 martie, despre viziunea sa cu privire la Bucureşti, că trebuie să ajungi să te simţi...
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a declarat vineri, într-o întâlnire cu organizaţia PSD Sector 6, că vrea să îi mulţumească personal Gabrielei...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2013, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic iunie 2013 , #horoscop zilnic