Horoscop: 10 iunie 2016

Vineri, 10 Iunie 2016, ora 07:10
4301 citiri
Horoscop: 10 iunie 2016
Foto: Ziare.com

Gemeni

Copilul din interiorul tau iese la suprafata. Esti dornic de aventura si de plimbari. Partenerul de viata va fi incantat de ceea ce ii propui pentru perioada urmatoare.

Rac

Te loveste inspiratia si gasesti solutia unei probleme enervante de la locul de munca. Unii colegi iti vor multumi intr-un mod deosebit. Te emotioneaza sinceritatea lor.

Leu

Cineva din familie te incurajeaza sa iti schimbi planurile facute pe termen lung. Esti o persoana practica si nu vrei sa spui gata pana cand nu depasesti un punct important al proiectului tau.

Fecioara

Ceea ce se intampla astazi va avea consecinte in viitorul relatiei tale, asa ca ai grija la ce decizii iei, pentru ca sunt multe persoane implicate. Nu fii foarte dur cu un coleg aflat la inceput de drum.

Balanta

O sa te implici in activitati care o sa iti consume mult timp si energie, dar te gandesti cu drag la scopul final si asa o sa gasesti forta necesata. In plus, Pluto iti ofera si un impuls.

Scorpion

Stai deoparte si te gandesti cat de bine e sa intervii in problemele unor rude. Realizezi ca este din start o lupta pierduta si ca nu are rost sa iti pierzi timpul. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa incerci sa ii faci sa se linisteasca, ci doar sa nu te implici prea mult.

Sagetator

Te enervezi din orice, iar nivelul stresului este mult peste normalul pe care il suporti. Din fericire, la amiaza cineva iti ofera un sfat excelent si pe care il pui imediat in practica.

Capricorn

Esti foarte mandru de ceva, dar risti sa fii putin arogant cu o persoana care nu merita. Partea buna este ca atunci cand o sa realizezi o sa iti ceri scuze intr-un mod inedit.

Varsator

Se anunta o zi importanta pentru cei care activeaza in domeniul artistic. O sa bifezi o reusita majora, iar partenerul de viata va fi foarte mandru de tine.

Pesti

Ai ajuns la concluzia ca trebuie sa faci o schimbare in viata ta si asta cat mai urgent. Iti indrepti atentia catre locuinta sau masina. Partenerul de viata face o sugestie foarte interesanta.

Berbec

Ai muncit prea mult in ultima vreme si te-ai privat de placeri la care are dreptul oricine. Indreapta-ti atentia catre propria persoana si rasfata-te putin, pentru ca meriti.

Taur

Iti este foarte dor de cineva din familie, insa programul de la birou te impiedica sa mergi in vizita. Ii propui sa vina el cateva zile la tine si astfel o sa petreceti impreuna cateva momente placute.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop 10 iunie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic